Depeche Mode

• 114 355
  • 664
  •   2
Отговори
# 135
  • софия
Enjoy The Silence  Embarassed

# 136
  • Пловдив
It Doesn't Matter, ха:) Много я харесвам Mr. Green

И аз  Flutter.

# 137

При повторно провеждане на теста (тъй като се колебаех на някои отговори  Laughing), както и тук аз също съм Walking in my shoes  Sunglasses

Снощи прекарах доста време тук  Blush Много добри резултати на тестовете с текстове на песни, но на Б-страните се провалих  Blush Абсолютно съм неспособна да ги запомня, нищо че сравнително скоро четох "Голата истина за Депеш Мод", а там изобилства от информация по този въпрос  Laughing

# 138
  • софия

При повторно провеждане на теста (тъй като се колебаех на някои отговори  Laughing), както и тук аз също съм Walking in my shoes  Sunglasses

Strangelove

newsm68 newsm68

# 139
Завиждам ти Simple Smile

# 140
Един Дейв за повдигане на темата  Wink

# 141
Ааааа, като ще си говорим така..
Кой е любимият ви Дейв-период?
Моят винаги е бил този. Очевидно Simple Smile Знам, че е най-саморазрушителният му, но аз тогава се влюбих в тях. В блъскащия по мрежата Дейв по-скоро.

Не че сега имам особени забележки  Mr. Green

# 142
За мен също Devotional-периодът на Дейв е много специален, сякаш живее песните на Депеш оттогава  Peace Или обратно - песните на Мартин живеят чрез него...

Но тъй като с Black Celebration сме връстници  Laughing, съзнателна фенка съм станала доста след SOFAD  Sunglasses

А Дейв си го харесвам всякак  Crazy

# 143
Цитат
Но тъй като с Black Celebration сме връстници  Laughing,

Слънчогледче, много ми е приятно! Simple Smile  Излиза, че, горе - долу по същото време (1986) беше годината в която за първи път чух музиката им (пфффф.... бях вече в гимназията  Embarassed, демек - от "старите" магарета съм Laughing) и това беше Everything Counts по радиото. По-късно започнаха да пускат и Behind The Wheel и дотам. Обаче една приятелка, чиято по-голяма сестра се беше сдобила с 2-3 касетки, на които имаше записани издадените вече албуми, ме "зариби" страшно с тази особена и прекрасна музика. Средата и втората половина на 80-те беше повлияна доста  от new wave...за БГ малко по-късно по обясними причини. Та, обличахме черните блузи, черни си боядисвахме дънките, някои дори се подстригваха като Дейв в началото. Приятелката ми беше "издокарала" буен кичур и тънка опашка на тила си за ужас на училищното ръководство, но, в крайна сметка не пострада. Ха....славно време беше.Simple Smile Ма,  много се отплеснах, извинявайте ако съм ви досадила.
Исках да кажа, че много ме радват младите хора, открили съвършенството на музиката на Депеш. За хубавата музика няма възраст. Още на концерта бях приятно изненадана, че видях много млади хора, не само такива като мен.  Laughing
Поздрав за всички фенове:

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 22:05 от skaramush

# 144
Ма,  много се отплеснах, извинявайте ако съм ви досадила.

Не си  Hug Пиши повече, интересни са ми времената, когато музиката на Депеш е била апокрифна  Crazy

Обичам Higher Love  Heart Eyes

# 145
  • София
Привет! Надявам се, че приемате нови фенове!
За мен Депеш винаги ще останат "пътят, истината и живота" (както казва мъжа ми за Флойд), независимо в какви музикални настроения се отплесвам! Не мога да посоча една песен и да кажа "тя е!–любимата!"
Напоследък съм зациклила на това и не минава ден без да си го пусна!

# 146
Добре си дошла, placebo7   bouquet

Не знам дали никът ти означава каквото си мисля, но след Депеш, най-много място в сърцето ми заемат Placebo  Whistling

# 147
  • Пловдив

Не знам дали никът ти означава каквото си мисля, но след Депеш, най-много място в сърцето ми заемат Placebo  Whistling

Тогава "Остава" къде остават  Laughing? Сори за спама, но съдейки по ника  титлата ти си мислех, че все пак са те  Wink. И за тях можем да си говорим, хубав ден  Hug!

# 148
"Остава" са номер едно в класацията за български групи  Laughing  Hug

Сърцето ми е широко  Laughing

# 149
  • София
Хахаха! Точно което си мислиш означава! Тук явно сме се събрали  с едни големи сърца....
 "Остава"– много любими, но според мен те така или иначе са силно повлияни от Placebo, така че и аз  съм им отделила подобаващо място в сърцето си.
Оставам с впечатлението, че тук повечето сте фенове на Мартин, ама да питам– какво мислите за соловите албуми на Дейв?  Обожавам "Paper monsters" и според мен, това че имат самостоятелни проекти ги прави още по-добри като група!
Хубав ден от мен с една от най-любимите песни на Дейв!

Общи условия

Активация на акаунт