Depeche Mode

• 114 391
  • 664
  •   1
Отговори
# 150
"Остава"– много любими, но според мен те така или иначе са силно повлияни от Placebo

Факт, на черното не мога да кажа бяло  Laughing

Колкото до соловите албуми на Дейв - не се влюбих на първо слушане, честно казано, не им дадох много шанс  Blush Какво да се прави, егоистка съм, не искам да се разпиляват много-много извън Депеш  Whistling

А Dirty Sticky Floors e много приятна песен (както и Stay, представям си я изпълнена от Мартин  Embarassed), Дейв е убийствено красив във видеото...

# 151
  • София
Няма да ви "тормозя" тогава  много с песни от неговите албуми, въпреки че аз съм пристрастена. В много дълъг период заспивах и се събуждах с "Paper monsters" и определено го почувствах...
Нямам търпение да излезе новия им албум, въпреки че ако трябва да съм честна като цяло последният не ме впечатли и само няколко песни ми харесаха  Embarassed
Една от тях:

# 152
# 153
Звънче, благодаря ти за чудесното повдигане на темата!   bouquet

# 154
# 155
Знам, че едва ли ви изненадвам, но днес сутринта Митко Павлов толкова вуодушевено го съобщи по радиото и ми оправи деня Simple Smile Толкова се радвам Simple Smile

Tour in 2013

# 156
Страхотна новина  Grinning Очакваше се, но друго си е да го видиш черно на бяло  Sunglasses  Дано не ни пропуснат в датите за турнето  Praynig

# 157
  • София
Чудесна новина, наистина! Дано да не забравят, че ни пропуснаха миналия път и да ни компенсират подобаващо.....  Grinning

# 158
  • София
Happy birthday, Dave!  Heart Eyes

# 159
Честит юбилей на Дейв  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 14:13 от Поля от слънчогледи

# 160
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честит да му е Heart Eyes

# 161
За пръв път попадам на този клип  Crazy

За мен това е видеото на Strange Love  Laughing

# 162
  • софия
Първият е първото видео на песента от 88ма, а този, който за теб е клипа, е от 2006. Peace
Божееее, колко млади и невинни са в първия  Embarassed

# 163
От 2006-та ли, Звънче?  Rolling Eyes Твърде млади ми изглеждат и във втория клип  Rolling Eyes Пък и Алън е там...

# 164
  • софия
Тотално омазване направих. В сайт-а им пише "Video Released: 1987, Video Director: Anton Corbijn", а другият си е `88.
http://www.depechemode.com/video/music_videos/index.html

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 16:18 от zvanche

Общи условия

Активация на акаунт