Depeche Mode

• 114 515
  • 664
  •   1
Отговори
# 165
Да, аз знам, че песента е от 88-ма, личи си, че първият клип е оттогава, но и вторият така изглежда  Grinning  Ето какво пише в Уики:

"The music video for "Strangelove" was directed by Anton Corbijn and appears on the Strange video and The Videos 86>98. Shot on Super 8 and in black and white, the video sees the band in various Paris locations, hotel rooms and in a studio posing in front of a rolling backdrop. At 0:24, the video shows an image of Senate House of University of London with the words "Strange Love" projected on it. The live action is combined with short stop-frame animation sequences. The video also stars two underwear models (one of who became Anton Corbijn's partner) as well as random pedestrians, featured in the closing 'out-takes' sequence of fast-edit shots. In the USA, MTV objected to some of the more revealing footage of the models and the video was edited to replace them with images of the band.

n 1988, another video for "Strangelove" was released for the album version. It was directed by Martyn Atkins, who did photography for earlier DM albums. It was not publicly released until the The Videos 86>98+ DVD in 2002. This video is much simpler than the original, and features the band performing inside a castle-like location."

# 166
Наскоро направих подобно "откритие" с любимата ми песен на Рамщайн  Mr. Green

Бях гледала този клип на "Du riechst so gut" и не подозирах за наличието на ранната версия  Laughing

# 167
  • София
Ако не бъркам някъде мернах инфо, че подготвят нови клипове на няколко песни. Еnjoy the silence със сигурност!

# 168
# 169
 Mr. Green Mr. Green
Бях сигурна кое ще е интервюто, много ми е любимо Simple Smile
Особено весело е с Мартин. А е трогателен моментът, когато Дейв казва "..I particularly like the drunk one."
А също така беше и финалният щрих към мнението ми за Анди.  Confused

# 170
  • вятър в маслините, вятър над хребета

# 171
Красив, красив Дейв  Heart Eyes

# 172
# 173
Не знам как съм пропуснала темата  Laughing
Запис от още един фен на Depeche .  Black Celebration беше първият им албум ,който чух в далечната 86-та. От тогава ТОВА е моята група. От тогава знаех , че момчето ми( бъдещият ми син )  ще се казва Мартин  Laughing
Любима песен просто не мога да посоча . Луда съм по всичко тяхно . Но имам все пак едно  по-любимо концертно изпълнение на Enjoy The Silence   http://www.youtube.com/watch?v=8Sqv2mPG03I

# 174
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добре дошла Hug, страхотен лайв Heart Eyes

Нещо любимо и от мен Heart Eyes

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 01:42 от joy_r

# 175
Страхотна банда. Още от малък помня Enjoy the Silence и Personal Jesus, тъй като оставиха ярък отпечатък в съзнанието ми. Кефят ме и песни като Sea of Sin, Free Love и Precious и съм на мнение, че са една от малкото все още активни групи заслужаващи внимание.

# 176
  • София
Джой, много любима песен! Много старателно съм си я разучила за едно караоке парти, но пеенето не е от силните ми страни, та изпитвам силни съмнения, дали няма да омаскаря хубавата песен....  Laughing
Черпя ви с една, която, може да ми се смеете, ама като я слушам и ме боли сърцето....

# 177
placebo7, тази песен си я пем с децата всеки ден в колата. Култова е.
И както сме тръгнали с David да ви поздравя и аз с една друга наша любима песен :

# 178
тази песен си я пем с децата всеки ден в колата

Много хубаво, да се учат от малки  Wink  Laughing

# 179
Да , да - от малки знаят какво да слушат   Mr. Green   Обработени са   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт