Казвам се Изабел и живея в Барселона, Испания.
Търсейки неща в Google за България, намерих този много интересен форум и го консултирам, за да намеря интересни места, хотели и ресторанти. Мислех, че може би мога да задам въпрос.

Както се сещате, не говоря български и използвам преводач, така че се извинявам ако има неточности.
За тазгодишната ваканция аз и семейството ми (ние сме двойка с две момичета на 13 и 6 години) ще прекараме 13 дни в България.
Да направим една обиколка на София-Карлово-Трявна-Велико Търново-Разград-Варна-Созопол-Пловдив, като разгледаме нещата около тези обекти.
Винаги обичаме да знаем типичната гастрономия (не тази за туристите) на дадено място, когато го посещаваме, опитваме простите типични ястия и сладкиши (особено сладкиши с момичетата!). Където и да отидем, посещаваме местни ресторанти и пекарни или сладкарници.
Тъй като видях, че в този форум има толкова много разговори за ресторанти и места за хранене, реших, че може би бихте могли да препоръчате място близо до маршрута, по който ще вървим, където мога да опитам местни ястия и десерти.
Ако препоръчате някое особено интересно място за посещение с момичетата, също ще съм благодарен!
Много благодаря за всичко!
Разбира се, ако някой иска препоръки в Барселона, просто ми пишете и аз ще ви ги дам!
Isabel