Лидл ::13::

• 97 617
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Някой знае ли освен в Лидъл къде другаде продават пижамки с Играта на играчките?

# 496
Момичета, някакви отзиви за червеното вино от Бордо? Wink Мернах го днес (по обясними причини, от няколко месеца съм въздържател и алкохолният щанд го подминавам пренебрежително Laughing), искам да взема за някой повод, но се чудя хубаво ли е, не е ли?

Иначе подуших прословутия парфюм Suddenly, пръснах си малко от тестерчето и... съм влюбена Two Hearts Поне на мен адски много ми допадна, не ми мирише никак евтино (със сигурност мирише доста "по-скъпо" от цената си и действително приликата с шанелския аромат е поразителна) и изобщо вече съм му фен. Мисля да си го подаря за идващите празници, че съпружието нещо не ми обърна внимание на намеците Laughing

# 497
  • на Земята
И аз се интересувам.

# 498
Просто Хари, да те успокоя - отворих втора кутийка и е добро. Ето го въпросното:
И е толкова рядко, че малко след като снимах, лъжичката потъна  Laughing.

Ходих да погледна едно позабравено в хладилника, дата на годност 19.04.2012. Те са останали две лъжици от него, де, но нищо му няма, нормално си е:

Какво толкова да му е станало на твоето? newsm78
И мен ме заинтересуваха очилата, ако са хубави, т.е. ще ги пробвам и ако стъклата ми харесат, ще си купя за разходките с кучо, че си изподрах стъклата на хубави очила, държа ги по джобове, слагам ги, махам ги......тези поне не са луди пари. Гледам пише, че имат защита. Пък, ако ми приличат, може и да си ги нося не само из поляните. Grinning

Просто Хари, какъв Гараш правиш с тоя крем?

# 499
  • София
Някой знае ли освен в Лидъл къде другаде продават пижамки с Играта на играчките?
http://www.lordkids.com/geroj-toy-story-c-28_39_64-pg-1.html например... или по магазинчетата където продават ишлемета има на дисни пижами с всякакви герои.
http://profesionalist.com/category/pijami-za-momcheta-819.html
http://www.chochkobochko.com/index.php?route=product/category&path=38_64

# 500
Лабрекс, крем от една такава кутийка с пудра захар и един шоколадов кувертюр, който е разтопен в микровълновата.Вкъщи се убиха да я хвалят тая торта, ама не ме питат дали ми се прави. Simple Smile

http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D1%82%D0%BE%D0%BD

По тази рецепта е.

# 501
А аз видях, че marimed е купила гумени ботушки, ще споделиш ли дали ти харесват? Момиченцето ми изкара зимата с лидълски ботушки и съм доволна, крачетата й бяха топли и сухи. Та, ако и тези стават да я подготвя за пролетните локви.
Иначе със съботния пазар - мариновано цвекло, маслени бисквити Сондей, шоколад за кувертюр, който обаче си ям така. А, и от машките вафлички, които са на промоция, мъжът ми ги харесва. 
Ботушите ги купих вчера,още не са носени само ги пробвахме,но много ми харесаха.Малко са и големички,но до есента ще са и добре,тя има още 2 чифта.Не са първите купени от Лидъл,всички досега са били сполучливи и важното е ,че не са пропускали,защото тук постоянно ги използват в детската градина(там винаги имат по един чифт гумени ботуши и комплект непромокаеми дрехи,защото излизат постоянно навън).Случвало се е да и бъдат изпотени крачетата,но не и мокри.

# 502
Лабрекс, крем от една такава кутийка с пудра захар и един шоколадов кувертюр, който е разтопен в микровълновата.Вкъщи се убиха да я хвалят тая торта, ама не ме питат дали ми се прави. Simple Smile
С това крема сиренце правя ето този покрив.Чакам четвъртък за да се запася.

# 503
http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D1%82%D0%BE%D0%BD
По тази рецепта е.

Просто Хари,  много добре звучи и изглежда, с право се избиват хората у вас да я хвалят! Heart Eyes  bouquet Само тия 9 белтъка нещо...... newsm78, като гледам яйцата какви цени стигнаха, ама да се надявам министър Найденов да успее да вразуми производители и търговци.  Peace

А покривчето и у нас е на почит, само, че го правя с българско крема сирене, виж него по мога да направя с кремчето на Просто Хари, deni_den , благодаря за подсещането!  bouquet

# 504
Който иска да яде, купува.Схемата е следната- с белтъците правя торта, а с жълтъците кюфтета с бял сос на Гуинет.Така нищо не се хвърля.Всичко е изчислено! Wink

# 505
  • София

Какво толкова да му е станало на твоето? newsm78

И аз това се питам  newsm78. Единственото, за което се сещам е, че в супермаркетите често виждам стоки зарязани на неподходящи места от недобросъвестни потребители. Ако кутийката е стояла на топло 2-3 дни преди някой служител да я види и върне в хладилника.... Това е единственото, което се сещам. Купих ги в най-големите студове, занесох ги в къщи и ги сложих в хладилника. Няма причина да се развали, а другите да са добре. Всъщност, надявам се да са добре  Laughing. Засега запазвам пресеченото и ако в следващите дни се окаже, че има и други такива - ще се разправям.

# 506
Ако питаш дали се е променило на вкус - да горчи, киселее, мирише - не. Но няма как да се намаже на филийка, а и като се яде се усещат трохичките. Все едно ядеш разредена извара. Sad  Още като ново ми направи впечатление, че е по-воднисто от друг път, но изсипвах водата и другото беше ок. Купих го от магазина в кв.Изток. За съжаление не пазя бележката от преди толкова време, за да се разправям. А имам още 3-4 кутийки.  ooooh!

мисля, че не е било запечатано добре и както го описваш  май доста е заприличало на котиджа, който (май само аз) не успях да харесам изобщо  Wink

# 507
  • София
Някой с мнение за детските каски?

# 508
  • софия
... доста е заприличало на котиджа, който (май само аз) не успях да харесам изобщо  Wink

Не си само ти. И аз нещо не мога да го харесам Rolling Eyes

# 509
Миналата седмица купих 6 яйца за 2,19  ooooh!, но други нямаше...

Общи условия

Активация на акаунт