Лидл ::13::

• 97 559
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Ликьорчето тип Бейлис сега на прИмоция ли е? Колко струва сега и колко му е редовната цена /ако сега е намалено?

Мисля, че в момента е 5.15 лв, а иначе е някъде към 7 лв. Само че май вече не е на промоция, би трябвало да е до вчера. newsm78

# 556
Ликьорчето тип Бейлис сега на прИмоция ли е? Колко струва сега и колко му е редовната цена /ако сега е намалено?

Мисля, че в момента е 5.15 лв, а иначе е някъде към 7 лв. Само че май вече не е на промоция, би трябвало да е до вчера. newsm78
Благодаря, labrexbouquet

Честит празник, момичета! Hug

# 557
  • София
И аз имам масажираща възглавница. Много е приятно! Благодаря, че споделихте!   bouquet

По какъв начин намирате стоките в сайта на Лидл? Искам да изпратя на позната линк към възглавницата, но намирам само стоките, които в момента са на промоция и постояниите им марки.  newsm78

# 558
  • София
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-6D775BE0-EFAEDD3F/lidl_bg/hs … l/index_14533.htm ето ти я, на мен през гугъл ми ги вади някои стари.

# 559
  • София

Благодаря!  Hug  И аз от там пробвах, но само нашите дискусии ми излизат  Laughing.

# 560
Само да кажа, че нашите гумени ботушки (от тези, които пуснаха есента) пропускат.  Sad  С други картинки бяха, но със същата подметка  Peace

# 561
Само да кажа, че нашите гумени ботушки (от тези, които пуснаха есента) пропускат.  Sad  С други картинки бяха, но със същата подметка  Peace

divka, освен някъде да са спукани или срязани? Иначе не би трябвало да пропускат. newsm78
Момичета, някой купи ли си очила? Така и не успях да отида, а докато сколасам, сигурно няма да има избор.

# 562
  • София
аз съм ги ползвала  2 пъти, единият път изкара с тях около 5 часа в снега, бяха му леко влажни краката...но така или иначе за дъжд и локви  има само едни , които за сега не са ме разочаровали, а спец. лидлските са ми и много тежки, така че не бих взела за пролет/лято такива

# 563
  • софия
Горд собственик съм на съда за печене. Не, че има къде да го прибера. Утре ще трябва да преподреждам шкафове. Мама ми го подари за 8ми март Embarassed Днес мисля да го сефтосам за едно сосче.

# 564
честито със здраве да го ползваш .
(Да споделиш  възможно   най-бързо , 4е и аз съм  му хвърлила око  Mr. Green)

# 565
Звънче, да ти е честит!Само не ми е ясно, това вино защо го наливат отгоре?

# 566
  • софия
честито със здраве да го ползваш .
(Да споделиш  възможно   най-бързо , 4е и аз съм  му хвърлила око  Mr. Green)
Разбира се. Сега мога да споделя впечатления на приятелка на майка ми, която още снощи го е пробвала - приготвила е пиле с някакви зеленчуци. Било станало много вкусно. Не знам дали от съда, от готвачката или от рецептата. Довечера ще споделя личните си впечатления.

Хари, така като наливаш не отхлупваш капака, т.е. предполага се ароматите остават в яденето. А и е по-чисто - не пръска. Аз лично не мисля да сипвам нищо така, защото не мога да си представя как ще измия това дупче.

# 567
и аз слагам  като  готвя месо  или някой видове ястия  chef

# 568
Горд собственик съм на съда за печене. Не, че има къде да го прибера. Утре ще трябва да преподреждам шкафове. Мама ми го подари за 8ми март Embarassed Днес мисля да го сефтосам за едно сосче.
звънче,честито ! Със здраве да си го ползваш !
Интересува ме - може ли да се ползва във фурна ?
Търся нещо като електрическа тенджера,която да не зависи от фурни и котлони./за вилата/

# 569
  • софия
звънче,честито ! Със здраве да си го ползваш !
Интересува ме - може ли да се ползва във фурна ?
Търся нещо като електрическа тенджера,която да не зависи от фурни и котлони./за вилата/
Благодаря Hug Пише, че може при Т до 150 градуса. Предполагам заради дръжките. Ще се стопят при по-висока Т.
Тези Турбо Оувън не се ли нещо като съвременна ел. тенджера?

Общи условия

Активация на акаунт