Лидл ::13::

• 97 531
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
За Лилд става дума нали?

Аз съм от Разград, тя е от Видин  Laughing.
Ако никой не се включи с друго инфо, ще и пиша...може да има кой да и купи от Стара Загора.
Благодаря ти много   bouquet

# 586
  • София
За Лилд става дума нали?

Аз съм от Разград, тя е от Видин  Laughing.
Ако никой не се включи с друго инфо, ще и пиша...може да има кой да и купи от Стара Загора.
Благодаря ти много   bouquet

Нека говори с управителя на видинския Лидл (ако са свършили). Щом ги има в друг магазин, след няколко дни ще ѝ я доставят.

Днес и аз бях до Лидл (рядко се случва, че нямам на удобно място). Отново се запасих с крем сирене  Laughing. Пресеченото все пак беше само едно. Другите бяха наред.

# 587
Tези блатове категорично няма да ги купя повече.Втори път правя опит и този път наложих тортата във форма с разкачащи се стени.Вечерта сглобявам тортичката ,оставям в хладилника ,а на сутринта махам пръстена за да има вид на изглед  Laughing.Вечерта ,обаче що да видя- отново се бе разцепила и разляла, докато е стояла Cry
Толкова пъти съм правила тортичка с млечен крем с готови блатове и никога не е ставало така.Край с тези лидълски блатове-повече няма да ги купувам. Crossing Arms
Ще си пия ликьорчето и това е :lo
Добре че,писахте за блатовете за торта .Аз утре щях да купувам от тях.Предложете ми хубави блатове ще съм ви много благодарна  baby_neutral
Какво ви е мнението за течната сметана малките опаковки и заквасената сметана Pilos. newsm78

# 588
Някой ако си е купил този радиобудилник, може ли да каже дали примерно мелодията на алармата да е радиото? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_14904.htm

# 589
  • о`майна лунна нощ е
Tези блатове категорично няма да ги купя повече.Втори път правя опит и този път наложих тортата във форма с разкачащи се стени.Вечерта сглобявам тортичката ,оставям в хладилника ,а на сутринта махам пръстена за да има вид на изглед  Laughing.Вечерта ,обаче що да видя- отново се бе разцепила и разляла, докато е стояла Cry
Толкова пъти съм правила тортичка с млечен крем с готови блатове и никога не е ставало така.Край с тези лидълски блатове-повече няма да ги купувам. Crossing Arms
Ще си пия ликьорчето и това е :lo
Добре че,писахте за блатовете за торта .Аз утре щях да купувам от тях.Предложете ми хубави блатове ще съм ви много благодарна  baby_neutral
Какво ви е мнението за течната сметана малките опаковки и заквасената сметана Pilos. newsm78

Просто не взимай от Лидл, то други там няма. Харесай си без значение от кой друг магазин. Взимала съм квадратни/кръгли - около 2-3 лева като цена. Не съм се хвърляла на скъпи блатове и въпреки това тортите са се получавали. Но с лидълските ... нещо здраво куца.

# 590
gaber, заквасената сметана Pilos  е много добра. Поне на мен ми допада много.  newsm10

# 591
gaber, заквасената сметана Pilos  е много добра. Поне на мен ми допада много.  newsm10

+1! Hug Аз също харесвам заквасената им сметана! Peace Днес все пак си купих очила, биват, също и от мухлясалите сиренца - бри и камамбер, и редовните - краве масло, кремчета за мазане, кашкавал.

# 592
  • Пловдив
Уууф, пък аз скоростно преминах през нашия Лидъл и .... на „милото“ чековете свършиха. Взех си стандартните неща и продукти за лесната и много вкусна торта. И силиконови четка и шпатула си взех. Не че знам кога ще ги използвам ама ... да има.

# 593
  • Fort Worth, TX

+1! Hug Аз също харесвам заквасената им сметана! Peace Днес все пак си купих очила, биват, също и от мухлясалите сиренца - бри и камамбер, и редовните - краве масло, кремчета за мазане, кашкавал.
Аз взех от промоционалното сирене за мазане.Много е добро.Тез мухлясалите не ми харесват.Мъжа ми си взе сушеница.Голям е фен на сушеницата, а аз обиам варената шунка.Купих и гъбки.

# 594
Някой ако си е купил този радиобудилник, може ли да каже дали примерно мелодията на алармата да е радиото? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_14904.htm

Този будилник няма радио - има опция за отдалечено сверяване с радиовълни, която не е ясно дали ще работи в България.

# 595
  • София
Помня, че в началото на месеца обсъждахте инфрачервените лампи, моля за повече инфо за тях. Има ли ги в наличност и без промоция? И колко им е/беше цената?
Извинявам се за въпросите със стара дата, но една приятелка вчера ми каза че се интересува от такава лампа, за синузита си, и се чудеше каква и от къде да си вземе?
В София в магазина на бул.Сливница е пълно с лампи.

# 596
  • вече Пловдив
Днес все пак си купих очила, биват,
Лабрекс, може ли да споделиш за очилата - какъв цвят са стъклата? При нас онзи ден нямаше отворени, а ме досрамя да си отворя аз  Embarassed

# 597
Днес все пак си купих очила, биват,
Лабрекс, може ли да споделиш за очилата - какъв цвят са стъклата? При нас онзи ден нямаше отворени, а ме досрамя да си отворя аз  Embarassed

Ваня1975, няма какво да те досрамява, имаш пълното право да отвориш стоката, ако няма отворена, да я видиш и да прецениш. Преди доста време помолих момиче от персонала да отвори едни чорапогащници, защото ми беше трудно да преценя кой размер ще ми стане, тя ми каза спокойно да отворя която искам опаковка и да ги видя, "Вие си имате това право, не се притеснявайте". Не става въпрос човек да рови като кокошка, но има неща, които трябва да се видят, независимо, че връщането им е улеснено в тоя магазин.
Та, за очилата, вчера половинката ходи до магазина и му поръчах да ги види, дадох му едни мои и му казах горе долу подобни. Нямах възможност да отида, пък и ги искам за разходки с кучето. Каза, че имало три вида - тези трите чифта, еднаквите по размер, на снимката, той ми е взел първите, които са със синя рамка, но в действителност е по-тъмна. На мен са ми много удобни, плътно прилепват, изглеждат стабилни, да мога и в джоба да ги сложа, тая сутрин за пръв път разхождах кучо с тях и като че ли не ми беше съвсем комфортно, като че ли някакво напрежение усещах в очите. Абе не се чувствах като с другите ми очила, които не ми се ще да нося по поляните, едно че струват доста, пък и са красивички и ми се ще да си ги нося на други места. Та засега това мога да кажа, все пак цената е такава, че може да се прежали човек, а може и да се върнат, аз и тоя вариант си помислих, но още не съм решила.
Но пак ще напиша, спокойно си извади от кутията тези, които ти харесват, премери ги и виж как се вижда и изобщо как се чувстваш с тях. Peace

# 598
Уууф, пък аз скоростно преминах през нашия Лидъл и .... на „милото“ чековете свършиха. Взех си стандартните неща и продукти за лесната и много вкусна торта. И силиконови четка и шпатула си взех. Не че знам кога ще ги използвам ама ... да има.

Със шпатулата може ли да се бърка в тиган или тенджера.Термоустойчива ли е? И аз съм се наточила да си ги купувам.

# 599
  • софия
Уууф, пък аз скоростно преминах през нашия Лидъл и .... на „милото” чековете свършиха. Взех си стандартните неща и продукти за лесната и много вкусна торта. И силиконови четка и шпатула си взех. Не че знам кога ще ги използвам ама ... да има.

Със шпатулата може ли да се бърка в тиган или тенджера.Термоустойчива ли е? И аз съм се наточила да си ги купувам.
Би трябвало да може. Нали е силиконова. Но не съм сигурна колко ще е удобно. Нямам шпатула и винаги съм се чудила дали би ми била полезна и удобна. Бъркам с дървени прибори. Отдавна имам силиконови четки и много ги ползвам. Те са ми много удобни. Само с тях мажа корите за баница с масло, както и козунаци. Абе, изобщо всичко, което трябва да се намаже добре.

Общи условия

Активация на акаунт