ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ - ПОСЛЕДЕН СЕЗОН KISS THEM GOODBYE

• 45 581
  • 719
  •   1
Отговори
# 15
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
И аз гласувах за Майк Орсън предполагам, че ще го вкарат отново в затвора. Може пък и на него да препишат убийството.  Thinking

# 16
  • На погрешната планета
Почти всички искахте Орсън да се върне при Бри, не ви го сега да му се радвате Mr. Green

# 17
Почти всички искахте Орсън да се върне при Бри, не ви го сега да му се радвате Mr. Green
Мда и аз това забелязах , че много се харесваше Орсън , аз пък и преди не го харесвах Mr. Green
Но все пак , никой не очакваше той да се окаже чак пък такъв идиот.

# 18
На мен Орсън никога не ми е харесвал,и сега се надявам погребението да е негово.
Той винаги е бил някак потаен,лъже и сега също пак крои нещо.

# 19
  • София
Какво му харесвате толкова на Кийт, ужасно простоват беше, най-неприятен ми е от всичките мъже на Бри. Единствено Орсън е на нивото й, но пък жалко, че така се разви този сезон.. Confused
И аз не харесвах Кийт за Бри, с Орсън много си допадаха, но той много се променил. Whistling

# 20
# 21
На мен Орсън никога не ми е харесвал,и сега се надявам погребението да е негово.
Той винаги е бил някак потаен,лъже и сега също пак крои нещо.

newsm10

# 22
Не че нещо,но мисля че Карлос сОлис се пише  Rolling Eyes ?  Mr. Green Честита темичка !  Hug

Ще е добре,ако добавим и други опции към анкетата..примерно Маклъски  Rolling Eyes

# 23
Мисля че погребението ще е на Майк  Sad

След неговата смърт няма как да открият тялото на Алехандро

Timberlandняма да е Маклъски , ще бъде мъж

# 24
  • София
Ще е добре,ако добавим и други опции към анкетата..примерно Маклъски  Rolling Eyes
и Бен. newsm78

# 25
Да,повечко опции.Оставете какво казват спойлерите  Mr. Green

# 26
Хайде и аз тук.Изгледах 14 епизод,Орсън е невероятен манипулатор,как се смях на Линет и Сюзън  Mr. Green

# 27
Благодарско за темата. Анкетата е супер, последният въможен отговор ми смени светогледа  Wink

# 28
Мерси за темичката!   bouquet

Какво му харесвате толкова на Кийт, ужасно простоват беше, най-неприятен ми е от всичките мъже на Бри.
Аааа, най-неприятен на мен ми беше онзи аптекаря /дето от сутринта се чудя как му беше името  newsm78/  Peace

# 29
Мерси за темичката!   bouquet

Какво му харесвате толкова на Кийт, ужасно простоват беше, най-неприятен ми е от всичките мъже на Бри.
Аааа, най-неприятен на мен ми беше онзи аптекаря /дето от сутринта се чудя как му беше името  newsm78/  Peace

Джордж  Peace

Общи условия

Активация на акаунт