ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ - ПОСЛЕДЕН СЕЗОН KISS THEM GOODBYE

• 45 582
  • 719
  •   1
Отговори
# 660
Ето това за мен ще е чудесен финал. Мери-Алис в кома,фантазираща си всички тези случки от последните години.След което ще се събуди от кома и съпругите ще бъдат представени с 'оригиналните' им битиета.
Например Линет въобще да не е перфектна майка на 5 деца,а реално да е майка на 1,което дори не знае как да гледа.Брий,която няма да знае да наготви и едно обикновено ястие.
Солис да се окажат помощници в нечия чужда,скъпчийска къща.... ей такива си ги умувам.

Вие да намирате някакъв друг,от посочения, логичен завършек? (защото аз не виждам такъв)

Лост е съвсем друг жанр и публика.Вярно е,че работиха по много сюжетни линии и накрая стана тя,каквато стана,но пък - години след финала,хората продължават да говорят,да умуват..Е,ако на това не кажем брилянтен сюжет и мега успешна продукция... Wink

Ако ще се събужда от кома, горният вариант най-много ми допада  Laughing

И на мен не ми допада този вариант с комата,но би било интересно съпругите да се окажат абсолютна противополжност на това,което гледахме толкова години.Очаквам неочакваното Grinning

# 661
ПРЕСЕН СПОЙЛЕР:

Скрит текст:
КАРЪН МАКЛЪСКИ УМИРА ОТ РАК НА БЕЛИЯ ДРОБ.. В ПОСЛЕДНАТА СЕРИЯ (2ЧАСОВ ФИНАЛ)

ОСТАВАТ 3 РЕДОВНИ ЕПИЗОДА + 2ЧАСОВ ФИНАЛ ..

5ЧАСА "ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ" ..

НЕЗНАМ ДОКОЛКО СА ОТЧАЯНИ, НО НЕЩО МИ НАМИРИСВА, ЧЕ НЯМА ДА ИМА ХЕПИ ЕНД  Crossing Arms

# 662
А това може би подсказва, че  няма на финала Мери Алис да е в кома и да се събуди. Simple Smile

# 663
  • София
Финалът с комата на Мели Алис не ми харесва.Ако се окаже така ще се чувствам излъгана.
и аз. Crossing Arms

# 664
Аууу,французите какво промо направили за ОСМИ СЕЗОН...БИЖУ  Heart Eyes Heart Eyes

# 665
Хайде да идва понеделниииик !!!  Mr. Green newsm44

# 666
Аууу,французите какво промо направили за ОСМИ СЕЗОН...БИЖУ  Heart Eyes Heart Eyes

Уааау newsm10

# 667
На мен промото на франсетата не ми харесва, като от филм на ужасите Whistling

# 668
  • София
И на мен не ми харесва особено, много далеч ми се струва от това, което са всъщност Съпругите.

# 669
Но френското промо, намеква за финала... newsm61

# 670
 ooooh!  френското промо май  ни  разказа  финала ,и  то  доста категорично   Shocked
Нещо не  мога  да  повярвам,че  ще  свършат  толкова  трагично и тежко нещата.... newsm78

# 671
Все пак това е промо - за тези, които тепърва ще гледат 8-ми сезон (ако разбирам правилно думата промо). Та според мен, си е много хубваво и указва насоката, в която ще се движи действието през сезон 8, а именно - убийството и последствията от укриването му. Неслучайно този свещник (инструментът на убийството) е централен във видеото. На мен не ми разкрива финала по никакъв начин  Thinking

# 672
А и промо-тата, поне на епизодите винаги са подвеждащи Simple Smile

# 673
На мен ми се струва добра идея всичко това да са били видения на Мери Алис по време на кома  Simple Smile
Нали в повечето епизоди се чуваше и нейният малко особен глас с най-разни заключения.
Уникален сериал няма какво да се лъжем. От тук също разбрах, че това е последен сезон. Но наистина човек не може да прави все едно и също цял живот.
Много ми харесаха в последния епизод Рене с годежния пръстен и Габи търсеща работа.  Laughing

Това интервю също ми хареса:

# 674
Момичета, гледам го френското промо и изобщо не виждам какво има там разкриващо за финалът на сериала.. Да не гледаме различни неща?

Казват, че лъжите са толкова крехки, т.е. намекват че накрая ще се разбере истината за всички.. Това по никакъв начин не определя финалът, сценария може да се врътне в толкова посоки  Crazy

За едно и също нещо ли говорим?

Общи условия

Активация на акаунт