ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ - ПОСЛЕДЕН СЕЗОН KISS THEM GOODBYE

• 45 643
  • 719
  •   1
Отговори
# 675
Падащият  свещник ,който разпилява съпругите като натрошено на ситно стъкло,не  ви  говори нищо?Наистина ли?  Laughing
Съгласна съм обаче,че  промото може и да е подвеждащо    Peace

# 676
E да де, че истината накрая ще излезе наяве, т.е. ще се разбере кой кого убил и защо. Обаче това не определя краят. Освен това четох някъде, че сценаристите няма да приключат всичките истории, т.е. са решили да оставят и отворени краища на някой сюжетни линии, за да подсилят впечатлението, че животът на Уистерия Лейн всъщност си продължава.

# 677
Падащият  свещник ,който разпилява съпругите като натрошено на ситно стъкло,не  ви  говори нищо?Наистина ли?  Laughing
Съгласна съм обаче,че  промото може и да е подвеждащо    Peace

На мен - не  Wink Още повече, че съпругите вече достатъчно ги "разпиляха" Simple Smile  
И нека не забравяме, че видеото е създадено да предизвика интерес. По тази причина е и толкова драматично. За тези от нас, които са гледали редовно е по-скоро забавно Peace

# 678
Така, сега ще ви дам сайт със спойлери на английски, ако някой може да ги преведе на български език, ще му бъда много благодарен  Simple Smile (разбира се, да ги публикува като скрит текст)

http://desperate-housewives.tripod.com/id3.html

Нямам търпение до новият епизод..  Peace Hug

# 679
Падащият  свещник ,който разпилява съпругите като натрошено на ситно стъкло,не  ви  говори нищо?Наистина ли?  Laughing

На мен - не  Wink Още повече, че съпругите вече достатъчно ги "разпиляха" Simple Smile  
И нека не забравяме, че видеото е създадено да предизвика интерес. По тази причина е и толкова драматично. За тези от нас, които са гледали редовно е по-скоро забавно Peace
Забавно , за мене не.Аз  съм точно  от тези ,които следят мноооого  сериозно  сериала от първият  до последният сезон.Също така и ви чета,независимо ,че не  се включвам често   Laughing    Mr. Green
Направо ми е  стряскащо и апокалиптично промото,не  ми говори само за разкриване на  истината а направо за катастофа,но все пак  не  ми се  вярва да стигнат до там сценаристите. newsm78 
Някак,не е такъв тип този сериал,голямата  трагедия ще се размине,ще  грейне слънце и накрая ще  си отдъхнат   всички    bowuu

# 680
Така, сега ще ви дам сайт със спойлери на английски, ако някой може да ги преведе на български език, ще му бъда много благодарен  Simple Smile (разбира се, да ги публикува като скрит текст)

http://desperate-housewives.tripod.com/id3.html

Нямам търпение до новият епизод..  Peace Hug

Аз съм ги превеждала тези, само от последния двоен епизод няма превод. Ето тук:

Спойлери:

Скрит текст:
08/19   "With So Little to Be Sure Of"   April 1
Габи започва новата си работа в магазина, тя флиртува с потенциални клиенти, а Карлос не му харесва това поведение.
Сюзън подозира, че Майк е имал връзка..но това, което е криел се оказва много по-интересно.
Детективи разпитват Деби Браун, рецепционист/ка в хотел, относно Алехандро.
Линет все още е решена да спечели Том обратно, Джейн все още иска те двамата да се разведат.
Брий е разпитвана от полицията отново. Тя има нужда от помощта на адвокат с име Трип Уестън.
Боб и Лий се появяват. Появява се и един стриптизьор.

08/20  "Lost My Power"  April 29
Камион прегазва малка кола. Ем Джей е отговорен.
Дорис Робъртс се появява в ролята на заможна жена, която наема Габи за неин личен personal shopper. Карлос иска от нея да дари пари за новите му благотворителни дейности.

08/21   May 6
Делото на Брий наближава. Брий започва да харесва нейният адвокат, чуди се дали и той я харесва, или прости иска да и помогне с делото. Брей става подозрителна, когато намира нейният адвокат с жена.
Сюзън отива на клас за бъдещи майки с Джули. Сюзън не е съгласна с методите на учителката в курса.

08-22/23  May 13 2012   2 hour series finale
Общата идея на последните два епизода остава същата, която е имал Чери, когато е започнал да пише сценария.   

# 681
Падащият  свещник ,който разпилява съпругите като натрошено на ситно стъкло,не  ви  говори нищо?Наистина ли?  Laughing
Съгласна съм обаче,че  промото може и да е подвеждащо    Peace
E добре кажи какво ти намеква на тебе?

# 682
  Elfi, ето една част от спойлерите,която си пропуснала
Скрит текст:

One of the women is planning on selling her home; she doesn't want everyone to learn this.

One of the women stops a man from entering court by planting a knife on him.

One of the women visits a man in jail.

The general premise of the episode's last act is the same idea Marc Cherry had when he first wrote the pilot.

Mrs. McCluskey is likely going to die from lung cancer.

Една от жените планира да продаде дома си, не желае всички да научават за това.
  Една от жените спира мъж да влезе в съдебната зала като го заплашва с нож.
  Една от жените посещава мъж в затвора.
Общата идея на последните два епизода остава същата, която е имал Чери, когато е започнал да пише сценария. 
   Макласки най-вероятно ще умре от рак на белия дроб. 

# 683
Ох, така и не я разбрах аз тази първоначална идея, която е имал Марк Чери каква е.

# 684

Забавно , за мене не.Аз  съм точно  от тези ,които следят мноооого  сериозно  сериала от първият  до последният сезон.Също така и ви чета,независимо ,че не  се включвам често   Laughing    Mr. Green
Направо ми е  стряскащо и апокалиптично промото,не  ми говори само за разкриване на  истината а направо за катастофа,но все пак  не  ми се  вярва да стигнат до там сценаристите. newsm78 
Някак,не е такъв тип този сериал,голямата  трагедия ще се размине,ще  грейне слънце и накрая ще  си отдъхнат   всички    bowuu
Дойдохме си на думата  Wink

# 685
Mimkis@, благодаря ти,
тези спойлери които съм пропуснала тогава ги нямаше, тези са нови  Simple Smile Явно ги ъпгрейдват редовно, мисля да го държа под око този сайт хихи

# 686
 Elfi, ето една част от спойлерите,която си пропуснала
Скрит текст:

One of the women is planning on selling her home; she doesn't want everyone to learn this.

One of the women stops a man from entering court by planting a knife on him.

One of the women visits a man in jail.

The general premise of the episode's last act is the same idea Marc Cherry had when he first wrote the pilot.

Mrs. McCluskey is likely going to die from lung cancer.

Една от жените планира да продаде дома си, не желае всички да научават за това.
  Една от жените спира мъж да влезе в съдебната зала като го заплашва с нож.
  Една от жените посещава мъж в затвора.
   Макласки най-вероятно ще умре от рак на белия дроб. 

Скрит текст:
Как на белия дроб,нямаше ли тумор в мозъка?! Shocked
Първата предолагам е Сюзън,втората-Брий,и последната-Габи......

# 687
Попаднах на интересно интервю с Чери, в което се обсъжда краят на сериала.
Скрит текст:
Той казва, че финалът определено ще бъде логичен и ще задоволи зрителите. Авторът на статията има интересно предположение. Той казва да си припомним края на сезон 2, където има връщане в миналото и се показва как Мери Алис успява да сближи новодомките на улицата във Феървю. Според него, би било логично този път Чери да покаже как всяка една от съпругите напуска Уистерия Лейн, било то, заради преместване или смърт. По този повод Чери споделя:"Животът на улицата ще продължи със или без нашите героини. Идеята ми е да отдам заслужена почит към всеки значим образ, появявал се някога в сериала". Става ясно, че т. нар. персона нон грата - Николет Шеридън също ще бъде отразена, но не както се шегува интервюиращия, горейки в ада, а както казва Марк - по много по стилен начин.

Продължавам да ровя за други интересни вариации по темата  Wink

# 688
Допълвам от по-разширения вариант:
Скрит текст:
Зрителите: Краят горчиво-сладък ли ще бъде?
Чери - Не, просто сладък.
Е.. има надежда за happy end  Wink

И тук нещо по повод Том и Линет. Не знам дали е рекламен трик, но в интервю, Фелисити казва, че ако имаше сезон 9, двамата със сигурност би трябвало да се съберат, но сега това не е нужно. Могат да поемат по различни пътища, защото вече не е нужно да се съобразяват с това дали зрителите ще са щастливи или не. Дава за пример Сем. Сопрано и Зайнфелд  

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 22:55 от Yavrum

# 689
Нещо което ми прави впечетление в последните епизоди(с изключение смъртта на Майк) е,че съпругите не се събират така,както преди.Не са задружни,не споделят,покер не играят...В първите сезони наблягаха на връзката помежду им,а сега всяка  "самосиндикално" живее живота си и се справя с проблемите си....
Сцената Сюзън-Ем Джей ме разплака отново....

Общи условия

Активация на акаунт