ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ - ПОСЛЕДЕН СЕЗОН KISS THEM GOODBYE

• 45 603
  • 719
  •   1
Отговори
# 690
Наистина нямам търпение да видя как ще свърши сериала....

# 691
Sneak Peak за следващия епизод:

https://www.facebook.com/photo.php?v=10150615651160764

# 692
Аз незнам как Марк Чери вижда Хепи енд, след всичко което се случи  Grinning

От погледа към епизода (снийк пийк-а) си припомних Бри, че тя винаги обича да е перфектна..  Laughing

Hug

# 693
Добре де Карлос си трае и Бри опира пешкира,фактическият убиец няма да бъде наказан

# 694
Май нещо такова ще се случи

# 695
Нямам търпение вече!  Simple Smile Нали утре излиза новият епизод ?   jumpuu

# 696
Не е ли в понеделник новия епизод ?

# 697
В понеделник и след това 1 месец почивка.  Sad

# 698
Това е от спойлерите тук: http://desperate-housewives.tripod.com/id3.html

Бри ще бъде оправдана. Майк ще излезе, че е жив. Кайла, дъщерята на Том е бременна от Майк. Джейн е бременна от Том. В последните 2 епизода Карлос и Габи ще се разделят. Тя ще започне да се прави градина и ще се вклюби в Портър Скаво, нает за градинар. Мисис Маклъски ще полудее от рака и ще почне да стреля из улицата. Майк пак ще умре от нейната стрелба и този път на погребението ще дойдат трима бивши на Сюзън. Кой ще избере? Трите бременни-Джули, Кайла и Джейн, ще бъдат застреляни от Маклъски и Линет ще отгледа още четири деца (Кайла ще има близнаци), защото преди да умрат, ще ги изродят. Том И Линет ще се съберат още преди това. Във финала на шоуто се разбира, че Мери Алис разказва всичко от ада.

# 699
Тия спойлери направо ме разбиха  Shocked Shocked Shocked

# 700
И мен. Още съм в шок... но не го вярвам  Thinking

Пише, че спойлерът е за новия пилотен епизод на DEVIOUS MAIDS, от създателя на Отчаяни съпруги. По-скоро е шега  Wink

# 701
# 702
  • На погрешната планета
Това е от спойлерите тук: http://desperate-housewives.tripod.com/id3.html

Бри ще бъде оправдана. Майк ще излезе, че е жив. Кайла, дъщерята на Том е бременна от Майк. Джейн е бременна от Том. В последните 2 епизода Карлос и Габи ще се разделят. Тя ще започне да се прави градина и ще се вклюби в Портър Скаво, нает за градинар. Мисис Маклъски ще полудее от рака и ще почне да стреля из улицата. Майк пак ще умре от нейната стрелба и този път на погребението ще дойдат трима бивши на Сюзън. Кой ще избере? Трите бременни-Джули, Кайла и Джейн, ще бъдат застреляни от Маклъски и Линет ще отгледа още четири деца (Кайла ще има близнаци), защото преди да умрат, ще ги изродят. Том И Линет ще се съберат още преди това. Във финала на шоуто се разбира, че Мери Алис разказва всичко от ада.

Joy Joy Joy

Хахах, това е някаква шега по случай утрешния ден hahaha

# 703
Добра шега, сигурна съм, че никой не се е вързал Joy Но пък всеки е изгледал/изчел спойлера със притаен дъх Mr. Green

# 704
Ох,как ме разсмя само,не е истина.Благодаря  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт