Първи срок минах аз, ах колко ми е лесно в ПЪРВИ клас - 2011/2012г.

• 53 982
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Честит празник,мами!   bouquet
Моя сладур тази заран ми честити празника и ми зададе въпроса "Мамо,какво толкова правиш,че си тоооолкова хубава?" LaughingУсмихна ме рано,рано! Heart Eyes

# 256
  • В светлината на слънцето
Клеми, прекрасна картичка. Peace
Деска, толкова усмихнато пожелание, страхотно дете.  Hug

# 257
 Най-хубави пожелания за празника ,скъпи съфорумки! Моята невръстна Фрида Кало ми подари картичка сърце ,декорирана с други сърца.Всичките ,,накривени ,защото туптят силно". Laughing
Започнали са читанката. На ВМС няма да ходим ,но задачите й бяха интересни. Поръча ми да открия още такива. Вероятно ще я запиша на ,,Аз и буквите".

# 258
  • Пловдив
Честит празник дами!  bouquet

# 259
  • София
Честит празник, мами!!!      bouquet

И аз получих много хубав подарък от дъщеря ми правен в училище - специална картичка със снимки, цветя, надписи. Много добра идея на учителката. Знам от 10 дни, че правят изненада за мама Simple Smile

Немирница, кажи повече за това
Исках да ви питам дали има деца, които ходят на занимания от рода на Speech & Drama. Дали в София има подобни? От каква възраст са?

Аз вчера видях във Фейсбук, че в детската ни градина е имало урок-представление "Процесът срещу Том по иск на Джери". Много симпатично представление - децата разиграват съдебен процес. Е, вече не сме в детската градина и не знам къде има такива неща.

Много ми беше интересно какво сте писали за логиката в предишните страници. И дъщеря ми има проблем с логическите задачи, но аз дълбая ли, дълбая. Simple Smile Ето един интересн линк, видях го от блога издателство Точица за ползите от математическите умения - http://www.bbc.co.uk/news/education-17224600

И още един интересен конкурс на Точица - http://tochitsa1.blogspot.com/2012/03/blog-post_06.html . Аз много задълбавам на тема приказки и разказване, поне ми се иска да тренираме повече с детето.

# 260

Хаха, това е мания  Simple Smile
С пожелания да посетите и английския Леголенд някой ден, а защо не и флоридския  Simple Smile

Усмихнат ден на всички! Нашият Ден на майката е на друга дата и отдавна ми е непривично да празнувам днес.

# 261
  • Варна
Честит празник   bouquet
Ето това са част от нещата (освен пеенето), с които ме събудиха сутринта

# 262
Честит 8-ми март!

И аз си имам три картички, все прекрасни - изработени и надписани от детето.
Картичка, която са правили в клас със снимка.
И най-голямата изненада - двд диск с клип от различни подбрани картини, които се сменят с благодарности и пожелания на фона на песента "Мила мамо" на Росица Кирилова.
Огромна, приятна изненада. Трябваше да крия насълзените очи от колегите, защото си пуснах диска чак на работа  Blush

# 263
  • sofia
Звънях за инфо относно 'Аз и буквите'. Ако у-щето не участва ми казаха да заведа детето в офиса им два дни след състезанието. Там щели да правят тестовете.

Знаехте ли това, някой ходил ли е?

# 264
  • В светлината на слънцето
Аз още с нищо не мога да се похваля, защото съм на работа. Но ще има някаква изненада, защото знам, че са изработвали нещо. Grinning

# 265
Честит празник, мили дами!

Днес е международният ден на жената, а не само на мама! Иначе денят на майката е 18ти март при нас.
Кейси, с твоето предложение за абонамент и посещения мога да си вкарам таралеж в гащите и след време да я докараме до болестното състояние от линка. Ето, утре у нас ще има lego workshop по настояване на Стефан...не ми се мисли с половин клас на главата.

TanyaMG, доколкото разбрах това са упражнения в група за придобиване на комуникационни умения за /инфо от сайт/:
  • ясна дикция и вокална проекция
  • невербална комуникация
  • слушане, говорене, концентриране
  • творчески и разчупено мислене
  • повишаване на себеизразяването, увереност и самочувствие
  • взаимодействане с другите в измислена обстановка - импровизации
  • представяне и публично говорене
  • отразяване и оценяване на литературни произведения

Познатите майки само за това ми говорят напоследък и аз съм се замислила другата година да запиша Стефи след училище. Беше ми интересно дали има в София такива - за през лятото, като се приберем. Но много малко информация намерих в Гугъл, за съжаление. На който му е интересно инфо тук, тук и тук

# 266
Звънях за инфо относно 'Аз и буквите'. Ако у-щето не участва ми казаха да заведа детето в офиса им два дни след състезанието. Там щели да правят тестовете.

Знаехте ли това, някой ходил ли е?

Kemy мисля беше водила за "Аз рисувам".
Аз не одобрявам такива явявания извън датата.
Не може ли в друго училище да се яви?

# 267
Честит празник момичета!
Все така да ни радват нашите слънчица.
Ние вчера имахме изненада за майките в училище.Освен стихчетата, песните , цветята и сърчицата/  направени от децата/ ,имахме портрети нарисувани от децата и сложени в рамки.
Най- голямото забавление беше когато трябваше да се познаем на портретите. Joy Аз не се познах, но познах една приятелка.

# 268
  • София
Здравейте, не пиша в темата, само ви следя от време на време, но ми се иска да си сверя часовника - принципно синът ми се прибира с ненаписани домашни от занималнята - я написал накой друг лист, я не написал. Всяка вечер си учим по 2-3 часа допълнително. Мислех, че това е само при моето дете, но се оказва, че май повечето деца в класа са така - имахме родителска среща преди няколко дни, на която госпожата им ни обясни, че трябвало да работим с тях след училище много и дори каза, че би било добре да й носим тетрадките, по които сме работили в събота и неделя, да ги проверявала  newsm78

та от тогава не спирам да мисля по този въпрос - това дали е нормално и ако да, то за какво е тази занималня? А това с тетрадките от събота и неделя, дето щяла да ги проверява не ми се коментира - все едно аз не мога да си проверя детето...

ще съм благодарна на всички отговори  Peace

# 269
  • Варна
Дзвер,изобщо не е нормално!Занималнята е там да си научат и напишат по всичко и детето в къщи да си почива,играе и гушка! Peace Те не са там на отглеждане оставени. ooooh!
А вие не и ли зададохте въпроса не е ли редно там всичко да е написано и каква е нейната  роля в случая,на пазач ли?! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт