Първи срок минах аз, ах колко ми е лесно в ПЪРВИ клас - 2011/2012г.

• 54 365
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • у дома
Много са пораснали дечицата ни, само за няколко месеца  Simple Smile да са живи и здрави  Heart Eyes

Нашият празник беше днес, много приятно и весело изкарахме, получиха по една много хубава книжка с детски приказки с твърди корици и хубави илюстрации, както и малка задача изненада от учителката, ето малко снимки и от мен  Simple Smile
1
2
3
4
5
6 - тортата
7 - салфетките  Simple Smile

Всичко е супер   bouquet
Салфетките къде са правени,защото много се впечатлих  Crazy

# 541
Забравих да напиша колко са хубави снимките ,колко  мили и лъчезарни са дечицата!
 Нашето тържество беше без родители ,т.е. не бе забранено да дойдат ,но сутринта в работен ден...Нищо ще има и други поводи.
А девойката бързо ми каза какво е отговорила на теста...дано да е така...само щъркела е объркала.И може би ,,шала" ,но това е дребна работа. Резултатите излизат на 5 април.

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 20:11 от nivea_blanka

# 542
...

Всичко е супер   bouquet
Салфетките къде са правени,защото много се впечатлих  Crazy

Нямам представа, ако разбера ще пиша  Simple Smile

...
Ако искате ми вярвайте,но моя има гадже от две години и още са заедно,още от градината.

Сериозна работа  Simple Smile

# 543
  • София
Благодаря за теста,
и моя всичко каза вярно, само един гараж е писал грешно, но пък на това съм доволна. Тази гатанка и мен ме обърка - това Квак накрая защо е? ooooh!

# 544
  • България
http://bglog.net/ClientFiles/5214c65f-f53c-4a6f-8cb8-4b8fd6c6056 … 12-I_klas_BEL.pdf

Тестът от ,,Аз и буквите". Ох, затова разправят те , че квакало ,но било с дълга шия. ooooh!
Щъркел-мутант Laughing

# 545
  • България
http://bglog.net/ClientFiles/5214c65f-f53c-4a6f-8cb8-4b8fd6c6056 … 12-I_klas_BEL.pdf

Тестът от ,,Аз и буквите". Ох, затова разправят те , че квакало ,но било с дълга шия. ooooh!
Щъркел-мутант Laughing

теста е решен на един дъх без забележка
къде да намеря още такива

# 546
Благодаря за теста,
и моя всичко каза вярно, само един гараж е писал грешно, но пък на това съм доволна. Тази гатанка и мен ме обърка - това Квак накрая защо е? ooooh!

Намирам гатанката само до първия стих. Явно за заблуда  Confused

# 547
Благодаря за теста,
За да видят кой колко внимава. Моят хубостник, заради това "квак" е писал отговор - жаба.  Crazy Сега като го прочете внимателно каза -"Ейййй, как съм се объркал. Това е щъркел. Ама аз исках да свърша с теста пръв и бързах".  ooooh! Който бърза, бърка. Останалото от теста не го затрудни. 

# 548
  • София

Щъркел-мутант Laughing

теста е решен на един дъх без забележка
къде да намеря още такива
заповядай
http://sbnu.org/results.php

# 549
  • България
Дзвер Hug Благодаря ти

# 550
  • Пловдив
Добро утро!
Моя първокласник още спи ще го оставя да си поспи, докато иска.
Празникът на мина много хубава, имаха аниматор от Кукления театър и много се забавляваха.
На състезанието не сме ходили и сега е моментът да ви благодаря за предоставения линк. Колко време е самота състезание? Ще го изпринтирам и ще го оставя да го направи сам.
Усмихнат и слънчев ден на всички!

# 551
моят син се изложи направо с великденския тест. Още в първата задача чел-недочел написал "лелка" и се чуди после какви букви да пише в следващите думи. Петте думи с "ла"  - измислил само лула. Не мога да измисля други, вика, и смята въпроса за приключен  ooooh! и познайте на гатанката какво е отговорил: жабааа Simple Smile
винаги му казвам да чете внимателно условието ,да не бърза, и файда никаква.

# 552
А пък моята ученичка веднага от квак се сети, че отговора на гатанката е щъркел. Не се затрудни. Думички с ла успя да измисли, но доста време и отне. Вкъщи го решаваше теста.

# 553
И моя син каза жаба на гатанката,той не е ходил на състезание но го гледа на компа,а за думи с ла накрая каза" трала"казах му,че не става и той се сети само за скала.Но предполагам ако му беше на лист щеше да се справи по добре.

# 554
...
винаги му казвам да чете внимателно условието ,да не бърза, и файда никаква.

Мдам, същата работа и при нас.

На думите с ла и София се затрудни, но се измъкна и занарежда - играла, скачала, плувала, пяла и т.н.  Twisted Evil
На гатанката извика веднага жаба! Питам, прочете ли отговорите  Twisted Evil неее. Ами прочети ги, де. Като ги видя, отговори правилно, но след дъжд-качулка...

Вкъщи го реши.

Общи условия

Активация на акаунт