Първи срок минах аз, ах колко ми е лесно в ПЪРВИ клас - 2011/2012г.

• 54 365
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
  • София
И при нас първия зъб беше на втори ред, отдолу. Викахме й 2 часа акулче, докато й го извадят млечния.  Laughing А вчера сама отишла при училищната зъболекарка да й извади един клатещ се отгоре.  ooooh!

# 571
  • Варна
При нас също 2 нови зъба раснаха зад старите, но зъболекарят посъветва да изчакаме; млечните си паднаха сами, а после новите зъбчета се наместиха. Но ако прекалено дълго (повече от 2 седмици, например) се задържат млечните - ще ги извадят. Успех!

# 572
  • София
Зародишите на постоянните зъби са разположени зад млечните и не е проблем, за това, че изникват отзад. Консултация с компетентен зъболекар ще ви успокои. Редно е да се изчака и да не се вадят веднага както Малина е казала  Peace

# 573
  • Sofia
И при нас първия зъб беше на втори ред, отдолу. Викахме й 2 часа акулче, докато й го извадят млечния.  Laughing А вчера сама отишла при училищната зъболекарка да й извади един клатещ се отгоре.  ooooh!
Joy Уникум!

Мерси за успокоението! Аз не знам от колко време е там зъбчето, но предните изобщо не се и клатят.

# 574
Като заговорихте за зъби на моя му падна един долен,зъбчето още не е израснало,а отгоре двата предни му се клатят,едвам яде.Ние утре няма да учим,ще има концерт на който ние няма да ходим по случай 25 годишнината на училището.В Петък ще имат спортен полуден.

# 575
  • софия
Ние пък в петък заминаваме на спортен лагер.Сега за пръв път ще ходи и изобщо нямам идея как ще се справи.Ще стискам палци да свикне бързо с обстановката и най-вече да не си забрави главата някъде. LaughingПри вас как е било с първото посещение на лагер?

# 576
  • sofia
Ние сме на зелено от 23 и ще дам отчет. Бански къде мога да открия по това време на годината? Срещали ли сте, че било много важно да е цял- щели да и се подиграват ако е без горно. Вие как бихте постъпили? Аз съм против, но за нейно спокойствие ще и взема.

# 577
  • Варна
Бански къде мога да открия по това време на годината? Срещали ли сте, че било много важно да е цял- щели да и се подиграват ако е без горно.

Има хубави наналения за 2-3 лири в sportsdirect - с превозвач ще ти излезе най-евтино.

Колкото до зъбчетата, ох, и ние имаме едно клатещо се отгоре, наполовина паднало, едвам се държи, но за зъболекар не дава да се говори - надявам се до 2-3 да падне само.

# 578
  • Sofia
В H&M има бански цели, при това адски сладки Simple Smile

# 579
Проверихте ли си резултатите от Аз и буквите.
Лилито има 42 точки.

Колкото до зъбчетата при нас имаше следният случай. Миналата година май месец падна единия резец, а новият изникна чак тази година февруари. Побърках зъболекарката да я питам нормално ли е и кога ще изникне  Crazy

# 580
  • Варна
rummi_pl, добре че каза, аз нямаше да погледна до утре, нали тогава щяха да ги обявяват. Симона има 50 точки. Heart Eyes

Колкото до зъбчетата, ох, и ние имаме едно клатещо се отгоре, наполовина паднало, едвам се държи, но за зъболекар не дава да се говори - надявам се до 2-3 да падне само.

Абсолютно същия случай е и при Симона - една се държи едното горно зъбче, но не дава нито ние с татко й да го пипнем, за зъболекар пък не ще и да чуе. Crazy

# 581
  • В светлината на слънцето
А ние имахме един период, когато отгоре й бяха паднали четири и повече зъба накуп и беше като щърба баба. На всичко отгоре два се закучиха и излязоха едва след 3 месеца.  ooooh! Иначе след първото вадене от зъболекар на зъбите, вече нямаме проблем - Теди сама се научи да си ги вади. Mr. Green
Хубави цели бански има в спортните магазинчета в залите с басейни. Peace Поне за басейна на "Академик" гарантирам, защото на Теди оттам и купувахме. Но не са много евтини. По-скоро средна работа - от 40 лв нагоре в зависимост от марката.

# 582
  • Варна
Лилито има 42 точки.

А нашето училище го няма в списъка. За Варна има само две училища  newsm78

# 583
  • Варна
Лилито има 42 точки.

Ние нали сме в едно училище? newsm78 Как така го няма, доста деца има в списъка от нашето училище. Peace

# 584
  • София
Лилито има 42 точки.

Погледни пак!  Wink Аз виждам над 10...

Общи условия

Активация на акаунт