Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 492
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Дани , а какво ще кажеш за коментарите за фрагмана!?/за КВФ/Бяха не повече от 10!
Ако бяхме ние щяхме да имаме 100 варианта.Еееее ...друг е въпроса ,че от нашите 100варианта излизаше верен 101 -я ,но нищо.....
Аз например имам своя версия за поредност на кадрите , но нямам желание там да коментирам и споделям!!!
---------------------------------------
А нашите сладури са невероятни!!Няма втори като тях!!!

# 181
  • София
Меги какви 40 бе джанъм  Hugта ние сме си все едно на 20 и на тези години студенството по нищо не отстъпва на младите много си е готино и вълнуващо. HugЖелая ти успех и наистина незабравими и вълнуващи моменти .Аз в петък ще си получа моята диплома и ще куфея като всички студенти а пък после Ради ще разказва.Ако  не успея да се прибера в София направо си оставам при пловдивската група  Joy Joy

Така, така - няма възраст за учене! Няма да си останем кухненски тапети като абла Ферда, я!  hahaha hahaha hahaha Марийче, ти май нарочно ще си хартисаш в Пловдив, а и хич няма да ти е лошо  Hug

# 182

Айде сега да ви върна малко. На някой да му е липсвало семейство Гюлер  hahaha hahaha hahaha

и къде без комплект Гюлерови сестри

Всички  страхотно си изиграха ролите .От първата та до последната серия. Hug

# 183

Какво те учудва?  Wink
Просто предлагам начин за намаляване на снимките  Wink
Да попитам-ще има ли превод на 74-ти епизод?

Извинявай, но би ли ми посочила поне една снимка в тази тема, която да не отговаря на допустимите размери!  newsm12

А и от известно време насам, колкото и голяма да е снимката, при публикуването, тя се мащабира автоматично!  Peace Peace Peace

И възможно ли е когато питаш за превод на 74-и епизод, да не ми вадиш очите с въпроса си????? #Crazy
Имай малко търпение, когато сме готови- ще го публикувам тук!  Peace
Все пак всеки от нас си има ангажименти! Crossing Arms

П.С. Момичета, извинете ме за грубия тон!
Hug Hug Hug

# 184
Меги какви 40 бе джанъм  Hugта ние сме си все едно на 20 и на тези години студенството по нищо не отстъпва на младите много си е готино и вълнуващо. HugЖелая ти успех и наистина незабравими и вълнуващи моменти .Аз в петък ще си получа моята диплома и ще куфея като всички студенти а пък после Ради ще разказва.Ако  не успея да се прибера в София направо си оставам при пловдивската група  Joy Joy

Така, така - няма възраст за учене! Няма да си останем кухненски тапети като абла Ферда, я!  hahaha hahaha hahaha Марийче, ти май нарочно ще си хартисаш в Пловдив, а и хич няма да ти е лошо  Hug

Бобо ти направо ме разконспирира . Joy Joy JoyНо с Ради ,Надето и Ирка смятаме обстойно да обследваме и разследваме Серлем. hahaha hahaha hahaha

# 185

Нещо ми отказа техниката  smile3515, но се настаних на другата Wink
Миме, разказа, ще е с цвят и картина thumbsup, а ако останеш при нас, ще продължим с купона newsm68 newsm44

# 186
  • София

Бобо ти направо ме разконспирира . Joy Joy JoyНо с Ради ,Надето и Ирка смятаме обстойно да обследваме и разследваме Серлем. hahaha hahaha hahaha
Хич и не се съмнявам!  smile3521 И да ни споменавате с добро, ей!  Peace

# 187
Ивве миличка  ние тук търпеливичко ще чакаме за друга серийка .Но в никакъв случай не искаме да ви притесняваме когато ви е удобно и ако имате навреме.Както се казва хубавите неща стават бавничко и естествено е ,че всеки трябва да си гледа първо анганжиментите и след това удоволствията . Hug Heart Eyes

Вярвам ,че и Чочии е на същото мнение само малко търпение. Hug

# 188

Хич и не се съмнявам!  smile3521 И да ни споменавате с добро, ей!  Peace
Бобо, в това не се и съмнявай   love001, а на Серлем, ще им изгорят ушите  newsm47

# 189
Ради май на хубавелко  първи ще са му  пламнали ушичките. Joy Joy Joy Joy

# 190
  • София
 Мамините ми сладки, те!  Hug

Добре, де то бива, бива тишина около нашичките / дай Боже заедно да са забегнали някъде  Praynig/, ами това малкото дяволче и то се загуби по инфо трасето.  newsm78 Горкото дете, поне да си учи уроците, че и него го беше подгонила една кино амбиция мани, мани!

# 191
  • София

Ами а дано поне от пламналите му уши да се види светлинка, че то със свещ вече не можем да ги открием! Joy Joy Joy

# 192
О и още как Миме, но то няма друг начин Laughing Laughing Laughing

# 193
Мамините ми сладки, те!  Hug

Добре, де то бива, бива тишина около нашичките / дай Боже заедно да са забегнали някъде  Praynig/, ами това малкото дяволче и то се загуби по инфо трасето.  newsm78 Горкото дете, поне да си учи уроците, че и него го беше подгонила една кино амбиция мани, мани!

Бобо пълно информационно затъмнение . ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Май само Бура Гюлсой е получил други роли .Защото като чета и слушам хем във Фатмето се е снимал и то по времето наНезабравима а и сега участва в друг филм.Браво справя си се момчето и е търсено. Peace

# 194
Ради май на хубавелко  първи ще са му  пламнали ушичките. Joy Joy Joy Joy
О и още как Миме, но то няма друг начин Laughing Laughing Laughing

Ох ..... тука горкия беше подпалил от всякъде . HugБату нали беше разследвал какъв е Толга и чинно докладва на Харун .Ама като го гледам тука на тази снимчица какво да кажа хубаво си ние момчето. Hug

Общи условия

Активация на акаунт