Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 490
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Скрит текст:
Една снимка на любимец № 2.Много ми хареса , затова не се сдържах и я постнах тук,но в скрит текст!Все пак Вие сте моята любима компания!

Къде е Бобоянка да "чуе"?! hahaha hahaha

Младото си е младо! Още малко........... и даже и да иска ,нашия "дядка",няма кой да го забележи!!!При тази жестока и красива конкуренция #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy!!!!!

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 23:27 от migi_megi

# 436
  • Варна
Скрит текст:
Една снимка на любимец № 2.Много ми хареса , затова не се сдържах и я постнах тук,но в скрит текст!Все пак Вие сте моята любима компания!

Къде е Бобоянка да "чуе"?!

Младото си е младо! Още малко........... и даже и да иска ,нашия "дядка",няма кой да го забележи!!!При тази жестока и красива конкуренция #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy!!!!!
Аааа, Меги, да си ги нямаме такива! Naughty То и младото, дето му викаш, хич не е за изпускане newsm53, ама нашия "дядка" си е дъ фърст newsm10- дъ бест ъф дъ бест!  newsm03 Two Hearts Айдеее, развълнувах се и почнах да говоря на чужди езици... Laughing
Да пооплакнем очички... newsm03 Ееех.... newsm09

# 437
# 438
Скрит текст:

Къде е Бобоянка да "чуе"?!

Аааа, Меги, да си ги нямаме такива! Naughty То и младото, дето му викаш, хич не е за изпускане newsm53, ама нашия "дядка" си е дъ фърст newsm10- дъ бест ъф дъ бест! smile3541 Two Hearts Айдеее, развълнувах се и почнах да говоря на чужди езици... Laughing
Да пооплакнем очички... newsm03 Ееех.... newsm09

Дани,
разбира се ,че е така!Конкуренцията се котира , но от № 2 нататък ,ееееее..........поне в моите очи! Peace Peace Peace Peace Peace Heart Eyes

# 439
# 440
# 441
  • Варна

Оф, оф!... newsm09

# 442

За протокола...Много БЛАГОДАРЯ на отряда за бързо реагиране и превод!
Иве, Леман,  Миленка НЕЗАБРАВИМИ ентусиасти сте! newsm10  love001
ДАНИ , smile3501 newsm03 newsm51Чудесно е да си припомним факти за Серхо,дори да са стари новини в нов вестник!Не съм си и помислила,че ще се откажеш да търсиш инфо по всевъзможен начин! txtloves Two Hearts

http://www.youtube.com/watch?v=vQrpw5W1NMQ&feature=related Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 00:54 от didi 69

# 443
Ивче, Миленка, Леман сърдечно благодаря.
В началото пускайки си преведената серия реших, че е тежка и нама да я гредам цялата, но ей го на не се отлепих до края.
Меги симпатечен е твоят любимец 2, но Серхан е друга класа, друго излъчване.
Сега цял ден топля леглото с компютъра и се загледах и във Фатмагюл. Да филма е добър, актьорите също, но ми липсва магията на Незабравима. Наша Йозка е къде къде по-хубава от Берен. Субективно или не но нашето момче ми сто по-добре и от някои други. Изгледах преди време Любов и наказание и почти редовно гледам преведените серии на Великолепният век и Кузей й Гюней, но нито една серия не съм гледала повторно. Много финес и излъчване има в нашичките, наистина завладяваща игра.  Ама и аз се разспамих. Всички вие също допринасяте по някакъв начин за тази магия и се радвам, че още ни има и че така любезно Мокси ни осигурява комфорт

# 444
Е немога да не продължа, Меги, стар е на дядо ти пръча. Незнам точно колго си голяма, но някои мъже остаряват като хубавото вино, пък и Серхан е в разцета на силите си. Има още много хляб в това момче и нашето момиче, но явно пиарът им не е особено добър. То бива скромност бива, ама трябва и малко повече реклама.
Дани ние вярваме в теб, че където и да пуснат нещо, няма начин да не го откриеш. Важното е да умеем да чакаме и наистина в скоро време нещо да се появи.

# 445
Добро утро,Незабравими Hug
Иве Flowers Sunflower Леман  Flowers Sunflower Милена Flowers Sunflower благодаря от сърце за всеотдайността Ви!

Yдоволствие е за мен да Ви предложа първото за деня кафе Hug
Желая Ви прекрасна сряда!И не забравяйте да се усмихвате!

# 446
Добро утро  Hug

Желая ви успешен и щастлив ден   bouquet

# 447
Добро утро мили незабравими,

всеки ден влизам и винаги успявам да ви се възхитя - неуморими и неутразими - от кой ли сте се заразили? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Радвам се да видя жизнения дух във темата на великолепните таланти - преводачи,стихотворци, автори на клипчета, гифчета, снимки, инфо и невероятните коментари - Поклон! обичам ви! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Радвам се на информацията, която подавате и ако случайно и аз науча нещо с удоволствие ще го споделя. Хубаво е да се събудя и да заспя с вашата компания.
Лек и усмихнат ден ви желая!

# 448
# 449
  • Русе

"Аз...стари4ък?...Има още хляб и салам в мен!...Дайте ми сценарий, за да ви докажа!" newsm47

Ха, здравей, компания! Hug Hug Hug
Не можах в4ера да се вклю4а тук, нито да гледам Незабравима по НоваТВ и ми беше едно криво, тягостно...като наркоман без дрога! smile3555 smile3555 smile3555
Ива - Милена - Леман, благодаря ви за поредния преведен и поднесен на тепсия епизод! txtloves txtloves txtloves lovekiss lovekiss lovekiss Още не съм го гледала и си го пазя като "4ерешка на торта" за ли4ното ми свободно време!
Дани, бях забравила това интервю, благодаря ти!  love001 Явно Серхан иска да е дале4 от всяка суета, от клюки и си държи на ли4ното пространство дале4 от прожекторите.
Някъде про4етох, 4е кризата удря и филмовата индустрия при съседите. Имаше съпоставка колко са снимали преди и колко сега. Едва ли им липсват добри сценарии, доказаха го редицата хубави сериали... И все пак много ми липсват нашите любимци, ама 4ок много!!! newsm45 Търпеливо си 4акам да ги видя и в други роли, в друго амплоа.
Ох, увлякох се и поста ми стана дълъг, извинете! Praynig
Хубав, спорен и усмихнат ден на вси4ки! smile3525

Общи условия

Активация на акаунт