Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 490
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро!  Hug Hug Hug

Честит празник, дами!
Hug Hug Hug

Бъдете винаги красиви, весели, засмени и с любов нежна, обградени!

Весел празник!   lovekiss

# 481
Добро утро, Дами!

# 482
# 483
Добро утро  Hug Hug Hug

Бъдете здрави,много щастливи и красиво обичани Heart Eyes

# 484
Мили мои незабравимки Честит осми март !

Бъдете  жени благословенни
с любов и нежност надарени
с усмивки вечно озарени
и с много радост наградени!

Бъдете  красиви като пролетта!
Бъдете нежни като вечерта!
Бъдете  горди от това,
че носите името ЖЕНА!

# 485
Ей....това си е човек като пропусне малко и няма наваксване . newsm39  Heart Eyes Бганьо ,Ивве ,Меги благодаря ви за сайтовете .  bouquetДнес ще го ударя на развлечения и ще си отдам заслужено времето на Незабравима.  bouquet  bouquet

Ивве ,Милена ,г-жо Леман за вас мили дами едно огромно БЛАГОДАРЯ  newsm51 newsm51 newsm51 txtloves txtloves txtloves

# 486
# 487
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ, СКЪПИ ДАМИ!

Отдавна не съм писала, но ви чета, когато имам възможност. По случай празника искам да ви поздравя с едино страхотно стихче на Дани! Нека днес усмивката не слиза от лицата ви!

# 488
Честит празник, скъпи Незабравимки!  Hug Heart Eyes txtloves
Бъдете живи и здрави, обичани, усмихнати и щастливи!

# 489
Добър ден, мили Дами! Hug Hug Hug
Още веднъж ви поздравявам с празника и ви желая усмивки да светят на лицата ви  ви и слънце да грее в сърцата ви! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 490
Честит Празник  мили момичета!

Бъдете жени благословени,
с любов и нежност надарени,
с усмивка вечно озарени
и с много радост наградени!

# 491
Е немога да не продължа, Меги, стар е на дядо ти пръча. Незнам точно колго си голяма, но някои мъже остаряват като хубавото вино, пък и Серхан е в разцета на силите си. Има още много хляб в това момче и нашето момиче, но явно пиарът им не е особено добър. То бива скромност бива, ама трябва и малко повече реклама.
Дани ние вярваме в теб, че където и да пуснат нещо, няма начин да не го откриеш. Важното е да умеем да чакаме и наистина в скоро време нещо да се появи.
Магистра както аз бях разсмяла преди дни Бобо с моя "дядка", така ти ме разсмя с този "пръч"! hahaha hahaha hahaha
Разбира се ,че Серхо е върхът и може да изиграе още много вълнуващи роли - това беше просто шега , по повод на неговото изчезване  и затова колко време смята да се крие!!!
Иначе съм кака на Серхо с една година!!!!
Ти да не си помисли ,че съм някоя тинейджърка , на която 40 годишните мъже изглеждат точно като "дядковци" hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 492
Ивче, Миленка, Леман сърдечно благодаря.
В началото пускайки си преведената серия реших, че е тежка и нама да я гредам цялата, но ей го на не се отлепих до края.
Меги симпатечен е твоят любимец 2, но Серхан е друга класа, друго излъчване.
Сега цял ден топля леглото с компютъра и се загледах и във Фатмагюл. Да филма е добър, актьорите също, но ми липсва магията на Незабравима. Наша Йозка е къде къде по-хубава от Берен. Субективно или не но нашето момче ми сто по-добре и от някои други. Изгледах преди време Любов и наказание и почти редовно гледам преведените серии на Великолепният век и Кузей й Гюней, но нито една серия не съм гледала повторно. Много финес и излъчване има в нашичките, наистина завладяваща игра.  Ама и аз се разспамих. Всички вие също допринасяте по някакъв начин за тази магия и се радвам, че още ни има и че така любезно Мокси ни осигурява комфорт
И аз да продължа!
За Йозка съм напълно съгласна!На мен Берен ми беше антипатична ,може би от ролята на Бихтер в "Забранения плод",точно затова започнах да гледам сериала с известен скептицизъм , но ми хареса и сега го гледам с удоволствие , но най - вече заради Керим/Енгин.
-----------------------------------------------
"Кузей й Гюней", както и "великолепният век" не съм ги гледала ,затова не мога да ги коментирам!
"Любов и наказание" го изгледах със субтитри , но с помощта на  "Мишката" и сега може да се каже ,че почти не го гледам!
 -------------------------------------
А за Серхо спор няма.Коментарите са за класиралите се от №2 нататък!!!! hahaha Peace

# 493

Една снимка на любимец № 2.Много ми хареса , затова не се сдържах и я постнах тук,но в скрит текст!Все пак Вие сте моята любима компания!

Къде е Бобоянка да "чуе"?! hahaha hahaha

Младото си е младо! Още малко........... и даже и да иска ,нашия "дядка",няма кой да го забележи!!!При тази жестока и красива конкуренция #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy!!!!!

Ей ме, Меги!  Hug Малко спорадично се включвам, ама ви следя изкъсо  search
Виж сега, този твоя младеж не е лош, ако питаш мене аз пък харесвам много ето този
Скрит текст:
хем е горе-долу на годините на бат Серхо. Този твоичкия ми е малко младичък за вкуса, НО
хиляди пъти тук сме обсъждали предимствата на Хубавелко пред други красавци на съседите, затова сори, че се подесетвам. При 80 милиона народ все ще изкарат няколко засукани хубавци, но Серхан излъчва особена изисканост и финес. Това е, което го отличава - фасона му е по-западен, не толкова източен!
Сигурна съм, че възрастта ще му отива, както Магистра каза ще остарява като старо вино, а тази привилегия не е за всеки. Само да имаме възможност да го видим, че както се е покрил... ooooh!
Истината е, че се насилих заради Незабравима да изгледам и предишния му филм "Клетва" - е, не целия де, но ми беше достатъчно, за да осъзная, че без  тандема му с Йозка нямаше да забележа предимствата му! Naughty
Мдааа, до голяма степен за мен магията на бат Серхо е много свързана с Йозето - с две думи прекрасна двойка, която допълва и подчератава красотата и на двамата!
Олях се, ама на тази тема мога да повтарям като латерна едно и също с часове!  hahaha hahaha hahaha

А тая снимка с тез скъсани дънчици....направо ми къса сърцето!  hahaha Joy hahaha

Бобоянке ,твоя красавец е № 4 в моята "Ранглиста"/Серхо,Енгин,Бурак,Кенан/ Naughty Stop
За "Клетва" съм напълно съгласна , обаче мисля ,че освен партньорката,  има значение и режисурата.Там не са използвани на 100% актьорските способности на Серхо.Екипа се е задоволил с много по малко!Музиката също е фактор, и то голям!!!

# 494
Извинявам се за избързването, но видях, че 77-ми епизод го няма на 1-ва стр. Ето го в 3 части:
http://www.youtube.com/watch?v=26ARnKqr9YI -1-ва част
http://www.youtube.com/watch?v=NYzRBuDD-tc&feature=related -2-ра част
http://www.youtube.com/watch?v=MwAbbU7DBtY&feature=related -3-та част
Чочи  Hug, на първа страница са епизодите с цялостен, или частичен превод.
77 епизод беше много тягостен-погребението на Джемил, заема почти целия епизод и нямаше много за превеждане, затова и отсъства от 1 стр.
Аха!  Hug
Ще го изгледам без превод като му дойде времето  Wink

Не........, като му дойде времето  го изгледай с превод!!! hahaha hahaha hahaha hahaha
Не губи търпение! Peace Peace Peace Peace Peace Peace
ПП
Щях да отговоря ,но Ради ме е предварила! Hug Hug Hug Hug Hug

Иначе, епизодите без превод ги има в много сайтове!

Общи условия

Активация на акаунт