Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 183
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро и от мен  Hug

Спокойна и усмихната неделя ви желая  Hug Hug Hug

Иве,снимките на Йози нови ли са  Praynig

# 586
  • Русе

Хубава неделя и от мен, незабравими! Hug Hug Hug smile3525 smile3525 smile3525
Чудесни снимки сте постнали, момичета! Благодаря ви! Изобщо не ми омръзват! newsm51
Дани, добре, че си ти!  love001 Гледай ток-шоутата на съседите и донасяй "клюкини". Grinning Все нещо ще излезе от там, надявам се! Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 10:36 от winona

# 587
# 588
# 589
Появили са се стари , но за нас нови снимки на Йозка!
Де тоз късмет и на Серхо да се появят , ама няма , smile3511той нали си ни е скромничък не обича много камерите !!!!
Ама заради неговата скромност ние си скубем косите..... newsm77 newsm77 newsm77 newsm77

# 590
  • Русе
Появили са се стари , но за нас нови снимки на Йозка!
Де тоз късмет и на Серхо да се появят , ама няма , smile3511той нали си ни е скромничък не обича много камерите !!!!
Ама заради неговата скромност ние си скубем косите..... newsm77 newsm77 newsm77 newsm77
Чака покана за роля и хубав сценарий. wait А до тогава ...ние ще оплешивеем. smile3516

# 591
# 592
  • Русе

Има ли желаещи за кафе и вкусотийки? Party

# 593

Струва ми се, че тези трите са нови.....  Peace
Съдейки по визията  Thinking Thinking Thinking и на Йозлем, и на Мерве Севи - нови са.  Crossing Arms
Но може и да греша....
  Joy  Hug

# 594
# 595

Вени, с удоволствие ще се присъединя.....
  Hug

# 596
# 597
На кафе с вас и аз  Hug

Ехх че хубаво  Heart Eyes  Нови снимки на Йозлемка.Момичето е живо и здраво....все така хубаво и лъчезарно.И косата й прилична.Машала,машала  hahaha

# 598
  • София

Струва ми се, че тези трите са нови.....  Peace
Съдейки по визията  Thinking Thinking Thinking и на Йозлем, и на Мерве Севи - нови са.  Crossing Arms
Но може и да греша....
  Joy  Hug
Тези снимки не са нови,от периода са когато Йозлем все още е била заедно с  Берксан,но ние за първи път ги виждаме  Peace Единствената нова е тази снимка с бебето което е племенник(ца) на Йозлемчето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (не мога да разбера дали е момче или момиче,но е голям бонбон бебчето)  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 599

Тези снимки не са нови,от периода са когато Йозлем все още е била заедно с  Берксан,но ние за първи път ги виждаме  Peace Единствената нова е тази снимка с бебето което е племенник(ца) на Йозлемчето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (не мога да разбера дали е момче или момиче,но е голям бонбон бебчето)  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Като гледам как е облечена Йозлем - не е чак толкова нова.  Peace

Може би тази е по-нова.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт