Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 492
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Дани , а какво ще кажеш за коментарите за фрагмана!?/за КВФ/Бяха не повече от 10!
Ако бяхме ние щяхме да имаме 100 варианта.Еееее ...друг е въпроса ,че от нашите 100варианта излизаше верен 101 -я ,но нищо.....
Аз например имам своя версия за поредност на кадрите , но нямам желание там да коментирам и споделям!!!
---------------------------------------
А нашите сладури са невероятни!!Няма втори като тях!!!
Абсолютно! thumbsup Има две- три предположения какво би могло да е, десетки успокоения, че кадрите във фрагманите са разбъркани за повече съспенс и нищо не е такова, каквото изглежда и това е! Crossing Arms  Божеее, ние щяхме да го изядем това с парцалите- сенки, нюанси, предположения, хипотези, варианти... Whistling

# 196
Ради май на хубавелко  първи ще са му  пламнали ушичките. Joy Joy Joy Joy

Ами а дано поне от пламналите му уши да се види светлинка, че то със свещ вече не можем да ги открием! Joy Joy Joy

Бобо само дано не е решил да направи някоя двугодишна почивка ,че тогава ойде та се невиде. ooooh! ooooh! ooooh!

# 197
  • Варна
Ради май на хубавелко  първи ще са му  пламнали ушичките. Joy Joy Joy Joy
Той, беднягата, от две и повече години ходи с пламтящи уши...   154uu Той ни остави, обаче ние него НЕ! Naughty Всяка вечер го мислим, дебнем го, чакаме го, гледаме си го... newsm03 Two Hearts Еееех, тоя Серхан, бая ни поразмъти мозъците...  newsm09

Джин гиби... Heart Eyes

# 198
Браво малко статистика ха дано се върне малко и старото време  Praynig Praynig Praynig

BoBoYana, danidorina, didi 69, eidin, ivva, mariq_72, migi_megi, RadY@ и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Привет, Незабравими! Hug Hug Hug
Във вечери като тази определено ''доброто старо време'' се завръща.
Бобояана,  welcome, много се радвам , че отново си тук,а с Мимето Hug най-после се надявам и на живо да се видим!
Бганио отново е написал прекрасен стих! smile3501 smile3501 smile3501Аз също като него нито имам време, нито нерви , а и желание  hahaha hahaha hahahaмай нямам да се захласвам по друг сериал.Всеки ден си вземам някоя и друга доза ''Незабравима'' било серийка или клипчета и до кога така незнам............. ooooh! ooooh! ooooh!
Ах , Ради , ама каква снимка на Хубавелко пусна само.... smile3505

# 199
# 200
# 201
  • Варна

Въх, въх... newsm03 newsm09 newsm09 newsm09

# 202
  • София

smile3532 smile3532
Дани, развесели ме искрено с тази снимка - за сефте я виждам. Не знам дали е Джин гиби, ама тука определено е Аслан гиби!  hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 22:58 от BoBoYana

# 203
  • София
Добър вечер  Crazy

# 204
  • София
Здрасти, Рекси!  Hug
Ами като сме се развъздишали по бат Серхо....

Ах, морето, ах морето.... hahaha hahaha hahaha

# 205
  • Варна

smile3505

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 23:09 от danidorina

# 206
  • Варна

Оффф, оффф... newsm03 Трета година лудостта по тоя мъж не ми минава... newsm57 doh smile3537

# 207
Здрасти, Рекси!  Hug
Ами като сме се развъздишали по бат Серхо....

Ах, морето, ах морето.... hahaha hahaha hahaha

Бобо мила смили се над нас зима е а пък такива топли вълнички ни....... Embarassed Embarassed Embarassed

# 208

Оффф, оффф... newsm03 Трета година лудостта по тоя мъж не ми минава... newsm57 doh smile3537

Дани тази лудост няма пускане май ще е доживотна за всички ни . hahaha hahaha hahaha hahaha Или както Вени беше отговорила на Бганьо отделението отдавна е заето. Joy Joy Joy

# 209
  • София
Дани, поздрав за теб!  Hug

Страшния поглед....

... съблазнителния поглед....

...и очарователната усмивка...

Общи условия

Активация на акаунт