Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 492
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Да ви пожелая лека нощ, че тази вечер тук е необичайно тихо и явно ще се ляга рано-рано.

Кой

Незабравима си остана,
ама Серхо ти не хвана
Из Истанбулските сокаци
с кой те дебнат папараци?

Тонове сълзи изплака,
ама вкъщи кой те чака?
Кой по пода свещи пали?
Кой те по косите гали?

Кой целува твоите устни
от памук шекер по-вкусни?
Кой прегръща твойто тяло?
С кой си под едно одеяло?

Ех въпроси, ех въпроси
За теб се публиката коси
Дай ни моля те нишан
в живота търсиш ли Серхан

# 316
Бганио, чудесен стих smile3501 smile3501 smile3501, поздрави и за Дани   bouquetза неуморната и муза ,и за Мокси   bouquetза красивото и оформление!
Ох, много ми се ще ''Кой'' да е ТОЙ:

# 317
  • Варна
Здравейте, момичета и момче! Hug
Честита Баба Марта с пожелания за здраве и повече усмивки! lovekiss

Чак сега влизам в темата, че ме беше повлякъл екшъна от КВФ Scream ( между другото трябва да се признае, че серията тази вечер беше страхотна- драма, съспенс, екшън, тръпки, бой...имаше си всичко! thumbsup Великолепни актьори, отличен сценарий, чудесна режисура- както само съседите го умеят!)
Ще ми се вече и някой от нашите любимци да снима в качествен проект, че да чакаме и тръпнем около всеки епизод! smile3539 Оффф, изчака ми се чакалото! Crossing Arms Йозлем поне опита- с "Мемоли"-то! Е, не стана както беше замислено, ама криза е...И факт е, че тя даде всичко от себе си, доколкото позволяваше сценария! newsm18
Докато Серхан- стана човекът- призрак, никакъв го няма, изпари се!   33uu Аааа, скоро ще стане година как няма новини около него! Къде се запиля този човек?!... newsm78
Поне на снимка да го видим  newsm03

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 00:02 от danidorina

# 318
Добро утро! Hug Hug Hug
Хубав ден , с много усмивки и добро настроение! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 319
Добро утро  Hug

Желая ви успешен,усмихнат и слънчев петък   bouquet

# 320
  • Русе

С кафе и клип от мен, желая ви прекрасен ден! Hug Hug Hug smile3525

Бганьо, отново супер-стих! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 321
Добро утро и хубав ден!  Hug Hug Hug

http://www.youtube.com/watch?v=fc3jP4mCTe0

Бганио, чудесен стих smile3501 smile3501 smile3501
Ох, много ми се ще ''Кой'' да е ТОЙ:

+1

newsm10 newsm10 newsm10 smile3521

# 322
# 323
Диди, Мокси, благодаря ви момичета!  Hug Hug Hug

Не е нищо сериозно,  Peace но е много неприятно и понеже е на дясната ръка, ми спъва цялата работа..... ooooh! ooooh! ooooh!
  Joy

Здравейте, Незабравими! Тази снимка бая ме разконцентрира, но вече се съвзех и предлагам да обсъдим някои делови и организационни въпроси. Докато се чудите къде се запиля Серахн, явно сте забравили, че само след 25 дни той става на 40 години. В тази връзка предлагам да се сформира инициативен комитет от група фенове и основно фенки, които да набележат мероприятия за отбелязване на тази забележителна годишнина. От моя страна имате осигурен патронаж и всякакво друго съдействие. Предлагам още честванията да бъдат под мотото "Човек и с Еда да живее, остарява, но по-малко хубав не става...."

А сега ви желая лек петъчен ден с едно малко стихче.

Еталон

Ти за хубост си ми мярка
За чар си златен еталон
Неустоима, страстна, жарка
и без капка силикон

Щом снимката ти само зърна
пак обзема ме мерак
Да можех времето да върна
до Адам и Еда чак

Па във райската градина
двамата със теб сами
да хапнем ябълки дузина,
ако и Бог не ни прости

# 324
  • София
Здравейте на всички. Бих искала да се включа в темата и да ви следя, защото така и не догледах сериала, след като го спряха по Нова. Доколкото разбирам от началото на темата, сега пак го дават, но аз съм на работа по това време Sad

Радвам се, че намерих темата и със сигурност ще изгледам качените серии. Благодаря на хората, които са ги споделили с нас.  Hug

# 325
  • Русе
Здравейте на всички. Бих искала да се включа в темата и да ви следя, защото така и не догледах сериала, след като го спряха по Нова. Доколкото разбирам от началото на темата, сега пак го дават, но аз съм на работа по това време Sad

Радвам се, че намерих темата и със сигурност ще изгледам качените серии. Благодаря на хората, които са ги споделили с нас.  Hug

welcome, Щастлива жена!
Ех, че хубав никнейм! Поздравления!newsm10
Нова ТВ започна 1-ви сезон на сериала. Ако сте го гледали, не сте изтървали още нищо! newsm53
Ние се надяваме да продължат с не излъчвания 2-ри турски сезон, с превод разбира се!
Гледайте, коментирайте, наслаждавайте се ...при нас е интересно! smile3521

# 326
  • София
Да ви пожелая лека нощ, че тази вечер тук е необичайно тихо и явно ще се ляга рано-рано.

Кой

Незабравима си остана,
ама Серхо ти не хвана
Из Истанбулските сокаци
с кой те дебнат папараци?

Тонове сълзи изплака,
ама вкъщи кой те чака?
Кой по пода свещи пали?
Кой те по косите гали?

Кой целува твоите устни
от памук шекер по-вкусни?
Кой прегръща твойто тяло?
С кой си под едно одеяло?

Ех въпроси, ех въпроси
За теб се публиката коси
Дай ни моля те нишан
в живота търсиш ли Серхан

Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet

Като прочетох поредния шедьовър на Председателя  smile3501 newsm10 smile3501 освен, че искрено се забавлявах, ме засърбяха ръцете  smile3508 като в доброто старо време да си подаваме топката.
Та, ето логичното продължение на уникалния стих на Бганио / надявам се да се разсърди, че си позволявам тази волност/  Praynig

....
Ти си мойта самодива,
аз пък съм алтернатива!
Кой съм ако знаеш само!
Вечно твой съм Бганио!
 newsm62 newsm62 newsm62

# 327
  • София
Опс,  Embarassed имало още един шедьовър на Председателя!  smile3501 smile3501 smile3501 Явно музата се е застояла през нощта и защо ли ми се струва, че е приела един доста миловиден и познат образ!  tooth tooth tooth

# 328
  • София
Цитат
Здравейте, Незабравими! Тази снимка бая ме разконцентрира, но вече се съвзех и предлагам да обсъдим някои делови и организационни въпроси. Докато се чудите къде се запиля Серахн, явно сте забравили, че само след 25 дни той става на 40 години. В тази връзка предлагам да се сформира инициативен комитет от група фенове и основно фенки, които да набележат мероприятия за отбелязване на тази забележителна годишнина. От моя страна имате осигурен патронаж и всякакво друго съдействие. Предлагам още честванията да бъдат под мотото "Човек и с Еда да живее, остарява, но по-малко хубав не става...."
Бганио

Председателю /е, днес не можеш да се оплачеш от липсата на внимание /подмазване/ от моя страна/  hahaha Joy hahaha/, идеята е брилянтна, ноооооооо има един съществен проблем - като как да разберем в коя точка на земното кълбо или по кои Истанбулски сокаци да организираме тържеството в чест на нашия минал в нелегалност любимец?  newsm78 Решим ли тази загадка, ще въртим торти, баници и баклави до припадък, а не като посното тържество, които му организираха местните фенки миналата година!  hahaha hahaha hahaha

# 329
  • София

Добре дошла !  welcome
Включвай се, ние с радост ще споделим твоите впечатления и коментари и надявам се, да се забавляваш с нас!  Hug

Мисля си в тази връзка, какво нещо са медиите. Откакто Незабравима започна пак да се излъчва / за трети път междувпрочем/ по българската ТВ отново се намират нови хора, които се вълнуват от него и се включват в нашата тема. Чудя се, не си ли дава сметка бат Серхо колко губи от това, че изчезна от полезрението на медиите.  newsm78 Освен, ако е решил да скъса нишката с популярността си, ама с тази професия и опит и за учител по тенис няма да го търсят, ако не се предлага по медиите.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт