Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 492
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
  • София
BoBoYana (+ 2 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кого ли питам и аз?  hahaha hahaha hahaha

Айде тогава, подхващам тръстиката!  Mr. Green

# 331
  • Русе
Да ви пожелая лека нощ, че тази вечер тук е необичайно тихо и явно ще се ляга рано-рано.

Кой

Незабравима си остана,
ама Серхо ти не хвана
Из Истанбулските сокаци
с кой те дебнат папараци?

Тонове сълзи изплака,
ама вкъщи кой те чака?
Кой по пода свещи пали?
Кой те по косите гали?

Кой целува твоите устни
от памук шекер по-вкусни?
Кой прегръща твойто тяло?
С кой си под едно одеяло?

Ех въпроси, ех въпроси
За теб се публиката коси
Дай ни моля те нишан
в живота търсиш ли Серхан

/Bobo/
....
Ти си мойта самодива,
аз пък съм алтернатива!
Кой съм ако знаеш само!
Вечно твой съм Бганио!
 newsm62 newsm62 newsm62

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Уникален дует Бганьо - Бобояна и произведение! Йохоуууууу! smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51

# 332
  • Русе
Цитат
Здравейте, Незабравими! Тази снимка бая ме разконцентрира, но вече се съвзех и предлагам да обсъдим някои делови и организационни въпроси. Докато се чудите къде се запиля Серахн, явно сте забравили, че само след 25 дни той става на 40 години. В тази връзка предлагам да се сформира инициативен комитет от група фенове и основно фенки, които да набележат мероприятия за отбелязване на тази забележителна годишнина. От моя страна имате осигурен патронаж и всякакво друго съдействие. Предлагам още честванията да бъдат под мотото "Човек и с Еда да живее, остарява, но по-малко хубав не става...."
Бганио

Председателю /е, днес не можеш да се оплачеш от липсата на внимание /подмазване/ от моя страна/  hahaha Joy hahaha/, идеята е брилянтна, ноооооооо има един съществен проблем - като как да разберем в коя точка на земното кълбо или по кои Истанбулски сокаци да организираме тържеството в чест на нашия минал в нелегалност любимец?  newsm78 Решим ли тази загадка, ще въртим торти, баници и баклави до припадък, а не като посното тържество, които му организираха местните фенки миналата година!  hahaha hahaha hahaha

Ха, сега де! #Crazy doh doh doh Въпрос с повишена трудност!

# 333
Да ви пожелая лека нощ, че тази вечер тук е необичайно тихо и явно ще се ляга рано-рано.

Кой

Незабравима си остана,
ама Серхо ти не хвана
Из Истанбулските сокаци
с кой те дебнат папараци?

Тонове сълзи изплака,
ама вкъщи кой те чака?
Кой по пода свещи пали?
Кой те по косите гали?

Кой целува твоите устни
от памук шекер по-вкусни?
Кой прегръща твойто тяло?
С кой си под едно одеяло?

Ех въпроси, ех въпроси
За теб се публиката коси
Дай ни моля те нишан
в живота търсиш ли Серхан

/Bobo/
....
Ти си мойта самодива,
аз пък съм алтернатива!
Кой съм ако знаеш само!
Вечно твой съм Бганио!
 newsm62 newsm62 newsm62

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Уникален дует Бганьо - Бобояна и произведение! Йохоуууууу! smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51

+1

smile3501 smile3501 smile3501

Щастлива жена,    welcome

# 334
  • В царството на мечтите
да питам тези които са гледа ли ражда ли се бебето на Еда

# 335
Добър ден, Незабравими!   Hug Hug Hug
Бганьо, поздравления за "Кой" и "Еталон"!  smile3501 smile3501 smile3501
Щастлива жена,  welcome!

Да, ражда се!

# 336
Здравейте, мили Незабравимки и Бай Ганьо!
Невероятни сте, отново стихове и закачки, хубави снимчици. Бай Ганьо и Бобоянка са се отчели подобаващо, както винаги! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Правя пореден прочит на сериите по Нова, че поправителен ме чака, няма как! Желая ви прекрасен уикенд и хубав празник!

# 337
Привет, Незабравими! Hug Hug Hug

Ех, при съвременните технически средства, така и не заложихме на бат Серхо, още преди да изчезне ooooh! някое СРС smile3555, та да не се чудим сега къде се е покрил Rolling Eyes, ама нейсе, изпуснахме го... Joy Joy Joy

Бганьо, за "Кой"- /ех ако змаехме отговора Laughing/ и "Еталон" smile3501 smile3501 smile3501, а и репликата на Бобо е newsm10 newsm10 newsm10
Поздравления и за Дани, за чудесното стихче newsm51 newsm51 newsm51 и на Мокси за красивото му оформление! newsm51 newsm51 newsm51
Ивче, бързо оздравяване, мила!  love001  love001  love001
 welcome на новите момичета!

# 338
"Еталона" за Бганьо... Wink

# 339
И днешната серия по Нова, си я биваше... thumbsup Laughing Laughing Laughing

http://www.dailymotion.com/video/xef7zp_serhan-yavay-bize-luks_people

# 340
# 341
  • Русе
Здравейте, мили Незабравимки и Бай Ганьо!
Невероятни сте, отново стихове и закачки, хубави снимчици. Бай Ганьо и Бобоянка са се отчели подобаващо, както винаги! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Правя пореден прочит на сериите по Нова, че поправителен ме чака, няма как! Желая ви прекрасен уикенд и хубав празник!
Ако Бганьо присъства на Общата сбирка , бъди сигурна, че ще има Поправка за всички! С оценки: smile3513, newsm10 и smile3506

# 342
Видях ,че са ти отговорили ,но и аз да кажа!
Разбира се ,че  се ражда при това много драматично!
Сватбата на Харун с Мелда и раждането на малкото Ямурче са повратни моменти за Харун и за сериала.Хубавелко /така наричаме Харун/иска да е баща на детето си. Стреми се с  всички сили да постигне целта си!
Един по един близките им/на Харун и Еда/започват да научават за тяхата връзка и за това ,че имат дъщеря и така докато в последния епизод от втори БГ сезон , научава и бащата на Еда.
Следва втори турски/съответно трети БГ/ сезон , който не е излъчен все още по БГ ТВ,но тук в нашата тема се превеждат и субтитрират епизодите /от един страхотен екип newsm51 smile3525/,така че ако желаеш можеш да ги гледаш!!!

------------------------------------------------------------------

# 343
"Еталона" за Бганьо... Wink

ами как да си изкривиш душата и да кажеш на хубавото - грозно!!!!! Hug Hug Hug Hug
-------------------------------------------------
Поздрави за Бай Ганьо и за Бобо!!! smile3525 smile3525 smile3525

# 344
Здравейте, момичета и момче! Hug
Ч lovekiss
Чак сега влизам в темата, че ме беше повлякъл екшъна от КВФ Scream ( между другото трябва да се признае, че серията тази вечер беше страхотна- драма, съспенс, екшън, тръпки, бой...имаше си всичко! thumbsup Великолепни актьори, отличен сценарий, чудесна режисура- както само съседите го умеят!)
Ще ми се вече и някой от нашите любимци да снима в качествен проект, че да чакаме и тръпнем около всеки епизод! smile3539 Оффф, изчака ми се чакалото! Crossing Arms Йозлем поне опита- с "Мемоли"-то! Е, не стана както беше замислено, ама криза е...И факт е, че тя даде всичко от себе си, доколкото позволяваше сценария! newsm18
Докато Серхан- стана човекът- призрак, никакъв го няма, изпари се!   33uu Аааа, скоро ще стане година как няма новини около него! Къде се запиля този човек?!... newsm78
Поне на снимка да го видим  newsm03

Понеже е спам и понеже се уча да използвам опцията "скрит текст"
Скрит текст:
Дани и на мен много ми хареса епизода и най - вече това ,че всичко се разви за един епизод , а не като в "Незабравима"три епизода да търсят отвлечените , а ние да редим ред сълзи ...ред сополи!Много драматизъм ,много действие имаше в снощния епизод!!Единственото което ме дразни ,е това че непрекъснато отлагат близостта между Керим и Фатмето във времето.Беше ми много неестествено след като вече се целунаха за Свети Валентин , Керим да спи цяла нощ върху ръката си, без дори да я прегърне!

Общи условия

Активация на акаунт