Понеже това изображение много ми хареса ,ще го посна!
Но днес няма да коментирам,колко е вярно!Ще го оставя за по късно!

Какво не бих дала да го видя как хвърля страшни погледи към Еда.... и за разтуха ходи с патериците на яхтата да удари едно разярен....ох...не мога повечеееe Дядо Харун

Честит празник, сладури! И аз като Магистра ще кажа: Нека се гордеем, че сме българи! А турските сериали си ги гледаме, в това няма нищо лошо, все пак живеем в епоха на глобализация, етнически мир и разбирателство (е, не навсякъде, но мисля, че филмите обединяват много хора без значение религия, етнос, народност, а това е много хубаво).
, макар че днес, честно казано, не усетих нищо празнично- нито в програмите на тв, нито в атмосферата на града!
Вечерта дежурната заря- проверка по националната тв, дето имам чувството, че на copy- paste от години, дежа вю от където и да погледнеш...Нейсе! Останахме българи само по лични карти май...Жалко...Ама това е една друга тема, дето не й е тука мястото да я коментирам. 
, което си е чиста проба саможертва от моя страна, щото там дават разни работи за хора от турския артистичен хайлайф, които нито познавам, нито искам да познавам особено.
Ама тъй като съществува макар и минимална надежда
да изскочи някакво инфо за Серхан или Йозлем, най- вече той ме интересува знаете
, и докато
, телевизора бъбри ( не че разбирам
С какви простотии си пълня главата, докато чакам да се появи от нейде
- то не бяха клюки, глупости, кирливи ризи и прочие...
Ама за него пак нищо, нищичко!
Прекалява!
Като гледам хората на всичко са готови, само и само да са под прожекторите, да се шуми около тях- кой отишъл на гала вечер с анцунг, някоя пък с твърде къса пола и голи крака посред зима, кой се напил като прасе, някои се оженили, други се развеждат- последно оня певец Метин Сентюрк, дето беше със Серхан и Йозлем в интервюто в лилаво, когато се учеха на някои тенис похвати, разни образни, дето уж се крият по разни заведения- пък все седнали до прозорците, че да се виждат по- добре...
, или пък другата крайност- доста попрецъфтели жени с млади момчета- определено доста влюбени в тях!
Ееех, любовта е сляпа явно...
Останахме си пак без новини за Серхан!
До следващата събота...Надеждата умира последна...
Да го видим поне на снимка

Много готино допълнение от Бобо! 

Много готино допълнение от Бобо! 

, тук е бая
и намръщено- слънцето май предпочете да отиде на планина, вместо на море
! Но аз продължавам да съм вярна на новия си девиз и чакам ли, чакам новини
Повервайте ми, изтърбуших го тоя фейс с надеждата за някоя нова снимчица, ама йок
! Нищо, продължавам... 
А и на всички останали...

Препоръчани теми