Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 226

• 44 490
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
"Ucurum" го дават по АТВ,предстои 4ти епизод  Peace Денят е вторник,часът 20.00

# 541
"Ucurum" го дават по АТВ,предстои 4ти епизод  Peace Денят е вторник,часът 20.00
В час "пик"! Naughty
Мъничето е късметлийка! Heart Eyes

# 542
"Ucurum" го дават по АТВ,предстои 4ти епизод  Peace Денят е вторник,часът 20.00

Благодаря ти,Диди88! Hug
ще видя дали не го качват в you tube-то-там ще ми е по-лесно и удобно да го гледам.

# 543
  • Стара Загора
Ох, момичета, ще умра от смях. Тъй като се присъединих към темата малко по-късничко, реших да хвърля поглед към тема 1 и ми беше много забавно. Поствам един цитат от там.  Joy Joy Joy

Тоя Харун е отвратителен, ама... няма значение. Лика прилика си е с тази Мелда, да си я взима.
А Толга е толкова добро момче... какво ли не изстрада... нека се вземат с Еда,  не мисля, че тя е материалистка и едва ли си търси състоятелен мъж. Но въпроса е, че не се е влюбила

и аз сам сагласен с тебе тоя дърт старец не е за нея ама грам не си прили4ат сеедно му е дъщеря  #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out напрао много ма  е яд за тжа хубаво момиче  си прилича повече сас брат му !!!!! bowuu

# 544
  • Русе
Ох, момичета, ще умра от смях. Тъй като се присъединих към темата малко по-късничко, реших да хвърля поглед към тема 1 и ми беше много забавно. Поствам един цитат от там.  Joy Joy Joy

Тоя Харун е отвратителен, ама... няма значение. Лика прилика си е с тази Мелда, да си я взима.
А Толга е толкова добро момче... какво ли не изстрада... нека се вземат с Еда,  не мисля, че тя е материалистка и едва ли си търси състоятелен мъж. Но въпроса е, че не се е влюбила

и аз сам сагласен с тебе тоя дърт старец не е за нея ама грам не си прили4ат сеедно му е дъщеря  #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out напрао много ма  е яд за тжа хубаво момиче  си прилича повече сас брат му !!!!! bowuu

И други бисери ще намериш, Пкутиева! smile3521
Я, пак да си погледнем "старчето"! Party Party Party

# 545
Здравейте, сладурки мои!  love001  love001  love001
Разписали сте се по късни доби, както едното старо време. Гледахте ли сериите днес по Нова? Ехааа, не изпускам и една думичка или жест. Бях забравила колко е харизматичен Харунски и как му се бяхме лепнали като ... newsm53 А това за старчето, ПКутиева, беше велик бисер.  Joy Joy Joy

# 546

Ауууу......Иве,

страшен подпис си си "барнала" newsm09 newsm09 newsm09

Ехааа, newsm09 Иве, присъединявам се и аз към Меги с възклицанията - ама си ги строила тези момци в подписа ти, smile3508 кой от кой по-хубав, по-чаровен и по-привлекателен. Тц, тц, тц..... smile3503

# 547
Здравейте!Аз скоро се запалих по "Незабравима" и започнах да го гледа.сега съм да 74 еп. но не го намирам преведен.Може ли да ми помогнете.Благодаря ви!
afri добре дошла в групата! Hug Това е сериал, който има мнооогооо фенове, но проблемът е, че БГ телевизиите не искат да пуснат и новия сезон. За което замислям саморазправа. #Sniper

# 548

И други бисери ще намериш, Пкутиева! smile3521
Я, пак да си погледнем "старчето"! Party Party Party

hahaha hahaha hahaha hahaha
Оказва се ,че не съм първата дето го нареках"дядка" Thinking Thinking Thinking
Още в първата тема са го наредили едно хубаво........"дърт старец".......
Ама това не е вярно smile3514 smile3514 smile3514 тогава беше толкова млад и красив!!!!

# 549
Добро утро!Наистина проблема е,че не пускат втори сезон по БГ телевизиите  #2gunfireно аз и тук немога да ги намеря всички преведени.На 1-ва страница няма някои серии,а други не са тези които пише,а бе направо се обърках.Моля ви дайте ми линк,кадето мога да ги гледам всички.

# 550
  • Русе

Добро утро, незабравими! Hug
Желая ви хубави по4ивни дни! Да запо4нем с кафе! Party

# 551
  • Стара Загора
И замириса на кафе!!!  Прекрасен ден на всички!

Вени, докато пиша и ти си сервирала кафето, но нищо, от много глава не боли.
Четейки снощи първа тема, стигнах до извода, колко много е задобряла нашата тема /е, поне според мен/.
Аз гледах филма най-вече заради "дядката", та да си го видим още веднъж.

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 08:32 от pkutieva

# 552
Добро утро  Hug

С пожелания за хубав уикенд...много усмивки и много приятни изживявания  Wink

# 553
  • Русе
Добро утро!Наистина проблема е,че не пускат втори сезон по БГ телевизиите  #2gunfireно аз и тук немога да ги намеря всички преведени.На 1-ва страница няма някои серии,а други не са тези които пише,а бе направо се обърках.Моля ви дайте ми линк,кадето мога да ги гледам всички.
Mила Афри, в по-предните страници на темата то4но това се обясни на друга фенка. Не ни ли 4етеш? newsm78 Няма пълен превод на целия 2-ри турски сезон. Току-що моми4етата преведоха и ни представиха 74-ти епизод. Потърси го и там ще намериш и други епизоди с превод. newsm10
Има 4асти4ни диалози на  1-ва страница на темите, но трябва да влезеш в Архива и да търсиш. Сериалът свърши в края на м.Юни.

# 554
  • Русе
http://www.youtube.com/watch?v=HnGvTillIVc&lr=1&feature=mhee

Афри, заповядай!Открих го! Party

Общи условия

Активация на акаунт