Какъв жесток човек трябва да си,за да направиш такова нещо???!

• 14 094
  • 165
  •   1
Отговори
# 105
Според мен цялата тази работа има връзка с магията ти.
Припомням:
Във предишната си тема ви споделих за моят приятел(бивш).Сега искам да ви кажа нещо от което малко се срамувам,но дори до там стигнах от обич,за да си го върна.И така значи преди няколко дни четох във интернет за една магия с менструална кръв,която карала човекът на който я прилагате,да се влюби във вас.И така аз не знам дали съм я направила правилно,сложих от менструалната си кръв малко в едно шише пълно с ракия,но не знам дали ще се получи защото цикълът ми беше в последните дни и беше леко съсирен,не знам това дали е от значение.сложих вътре и малко захър, защото трябвало да има нещо сладко.И се помолих с мойте най-искренни желания,това да подейства.И така днес една обща приятелка,занесе на въпросният човек ракията да пийнат по малко,естественно без той да знае какво има вътре.Той си е пийнал само 2 малки глътки,не знам дали са достатачни,но силно се моля наистина да подейства...Сега ще ме помислите за лудаа,вещица и не знам си каква,но човек когато обича толкова много е готов на всичко за да върне любимия си човек.И така,ако знаете нещо за тази магия моля ви да споделите Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 12:37 от THE_dilian

# 106
Самото сравнение между куче и дете е нагло и обидно.
Напълно подкрепям човека застрелял огромни кучета безпризорно вилнеещи в двора му. Лично аз имам подобни проблеми, но за съжаление нито имам оръжие, нито ми стиска да ги застрелям.

# 107
По темата, ако някое куче, независимо от размера си се появи в двора, входа ми или по какъвто и да е начин застраши живота на мен и семейството ми ще го убия, пък какъвто и да е жесток човек да съм според някого.

# 108
Ами да Dilian така е-все пак тва е звяр. В Америка ако човек  влезе без твое позволение в двора ти можеш да го убиеш и никой няма да те съди, а тука сме много хуманни. НО-хуманни сме към зверовете, а децата-ми тях кучета ги яли.

# 109
В Америка можеш да застреляш човек само ако е при самозащита. Същото е и у нас Simple Smile Ако някой застраши живота ви и няма какво да направите освен да го убиете няма да го лежите после.
За животно е същото. Ако застрашава живота ви и го убиете никой няма да ви съди.
А това с децата... на някои хора явно не им омръзва да говорят. Но за съжаление много малко от тях подемат някаква кауза свързана с деца. И си позволявам да говоря по тази тема, защото аз участвам и подпомагам, когато мога финансово, когато мога морално и физически, на каузи и за животни и за хора (в това число деца в неравностойно положение и възрастни хора в нужда)
И от позицията си на активен гражданин много се засягам от коментари на хора, които не само че не са наясно какво се случва в страната и каква всъщност е истината за кучетата и хората, но и говорят на изуст. "Децата, та децата."
Децата нямат нужда да бъдат споменавани на всяка една минута по всички възможни форуми от хора, биещи се в гърдите само на думи. Повечето деца и от финансова помощ нямат нужда, а от любов, грижа и пример, на който да подражават и който да им помага да се развиват като личности. Един такъв пример е и отношението на възрастните към животните.
Като виждам как пишат някои хора в тази тема... надявам се нямат подобно отношение и пред децата си.
Героите във всички книжки и детски филмчета са животни. Това не е случайно Simple Smile
А проблемът с бездомните животни, които скитат по улиците и застрашават минувачите- твърдо съм убедена, че всички искаме едно и също- да не са там. Проблемът обаче няма да се разреши с отстрелване на всяко животно, което ни се изпречи на пътя. Най-напред трябва да се спре безнаказаното изхвърляне на домашни любимци и потомствата им на улицата. В противен случай и да ги стреляме и да ги кастрираме и атомна бомба да им пуснем ефектът ще е нулев.
Аз храня при всяка възможност уличните кучета, които виждам. И ще ви кажа защо. Предпочитам следващият път като срещна това куче то да е нахранено и спокойно, а не обезумяло от глад и озлобено от подритване и гонене. Помислете си какво ще ви се случи ако кучето е нахранено и спокойно и какво ще ви се случи ако не е яло с месеци и срещало само шутове и всевъзможни методи за тормоз.
А за всички онези, които ще кажат "Като толкова ги харесваш и ги храниш що не си ги вземеш у вас?" Бих ви отговорила така "На вас като толкова ви пука за бездомните дечица, защо не си ги приберете всичките у дома?" Мисля, че всички знаем отговора и на двата въпроса.
В моето сърце и в ежедневието ми има място и за хората и за животните и докато съм жива и способна ще се боря за по-добър живот за всяко живо същество.
Нищо лично, надявам се да няма засегнати след поста ми. Хбава вечер на всички. Усмивайте се и бъдете добри Simple Smile така ще ви е по-леко.

# 110
amelie.pou , ти хубаво така патос си вкарала, ама...не си права...
баща ми е болен от любов по животни, влачеше у дома, имали сме и къща, гледали сме не едно и две-пример от него-колкото щеш.Аз-аналогично-патологичен случай, да целувам кучета по улиците, да са ме хапали и аз-пак, спала съм с животни, кучкар съм бивш.Повече на животно ад в апартамент не бих причинила, първо.И второ, ДА, когато Куче скача върху детето ми разярено от злоба, независимо кой го е насъскал или не е, то така е решило-ще го натикам , както е израза, на кучето в гъза.Без извинение.Въпреки примера на моите родители, въпреки че аз съм патологичен кучелюбец, в такава една ситуация не намирам за нормално да стоя, да гледам и да цъкам с език.
Надявам се и ти да не се засегнеш, но когато видя някой да храни улично системно, директно се обаждам да го прибират това куче.Няколко успешни опита имам.Има и Други граждани, които не толерират в нашия квартал такова хранене, много силно изразено е, защото популациите растат главоломно така и едва смогваме, но знай-колкото повече храниш така, толкова повече отровени и избити ще има.Ти увеличаваш популацията индиректно, като по този начин провокираш другата страна в тази война да действа също безконтролно и безнаказано като отсрелва на свой ред или трови.Сори-колкото нахранени от теб, толкова "нахранени " и от друг.Може да не е точно твоя храненик днес, но индиректно се случва.С действията си ти Подхранваш тази Война.

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 21:21 от Jizzlobber

# 111
  • В тъмната гора.
Jizzlobber, писах и горе, ползата е никаква да се обясняваш. Зарежи. Повечето те разбираме, но на неколцина тук главата им никога няма да увре. Игнор.

# 112
о, ама не...аз просто си говоря/пиша де, знам, че няма да ме разбере.Била съм от Другата страна и Знам.Просто и казвам-едно нахранено тук=едно "нахранено" другаде.Това е.Колкото повече безконтролно скитат псета и се случват случки, толкова повече се задълбава проблема и се удължава войната, а мирен договор не се очертава да се подпише, напротив.И това, само като се замислиш, с едно подхвърляне днес на кокал, утре му надробиш попара под балкона, вдруги ден то се изежи на минувач щото си пази територията и хоп...изчезне...

# 113
Според мен цялата тази работа има връзка с магията ти.
Припомням:
Във предишната си тема ви споделих за моят приятел(бивш).Сега искам да ви кажа нещо от което малко се срамувам,но дори до там стигнах от обич,за да си го върна.И така значи преди няколко дни четох във интернет за една магия с менструална кръв,която карала човекът на който я прилагате,да се влюби във вас.И така аз не знам дали съм я направила правилно,сложих от менструалната си кръв малко в едно шише пълно с ракия,но не знам дали ще се получи защото цикълът ми беше в последните дни и беше леко съсирен,не знам това дали е от значение.сложих вътре и малко захър, защото трябвало да има нещо сладко.И се помолих с мойте най-искренни желания,това да подейства.И така днес една обща приятелка,занесе на въпросният човек ракията да пийнат по малко,естественно без той да знае какво има вътре.Той си е пийнал само 2 малки глътки,не знам дали са достатачни,но силно се моля наистина да подейства...Сега ще ме помислите за лудаа,вещица и не знам си каква,но човек когато обича толкова много е готов на всичко за да върне любимия си човек.И така,ако знаете нещо за тази магия моля ви да споделите Simple Smile
олеле майко, кучето е избягало
THE_dilian, ще те помоля да си оправиш поста. Моят цитат, който си използвала, не завършва с твоите думи. Naughty

# 114
Amelie-почти се разплаках като прочетох как се грижиш да са нахранени бездомните кученца-за да са сити и щастливи и да не хапят дечицата. Бравоо. А лайненцата събираш ли им ги? Щото там живее паразит, наречен кучешка тения-осведоми се моля те колко хора е затрил той. И да-ако се събират и евтаназират кученцата няма да ги има-така е в европейските страни-ако не се осинови песа и се приспива. А такива хора дето хуманно ги отхранват, но не си ги прибират в къщи, подлежат на глоба.
Jizzlober-наистина няма смисъл да се обяснява.
Толкова от мен, наистина няма смисъл-закона пази кучетата, кучешката тения и кучелюбите-трябва още много вода да изтече, за да се сложи здравето на хората над това на помияра.

# 115
Нищо лично, надявам се да няма засегнати след поста ми. Хбава вечер на всички. Усмивайте се и бъдете добри Simple Smile така ще ви е по-леко.

По-леко - в смисъл, че ще тичаме по-бързо пред кучетата...?

# 116
  • София

И заради такива псевдолюбители има толкова бездомни кучета.

# 117
Нищо не съм чела напоследък, ама, авторката, ти още ли не си ли направила черна магия с кръв....Мамка му...една си направила, връща ти се....магия с кръв за любов-умъртвиха кучето ти, айде усети се, спри се...

СПРИ СЕ.....ЗА БОГА, СПРИ СЕ....

# 118
Виждам, че в София проблема с кучетата е станал огромен. Един съвет, ако позволите, изберете си за кмет доктор. Ние си избрахме такъв човек преди  години и той, знаейки каква заплаха за здравето на хората в Пловдив са кучетата, реши проблема в голяма степен, като излови бездомните кучета и сега от тях се срещат тук-там по някое. Няма глутници по улиците, няма лайна на всяка крачка, няма го и протяжния вой, от който не можеше да се спи, няма....Проблем създават сега само кучкарите с домашни песове, пуснати на свобода. Чакам да се кандидатира поредният доктор, който да принуди с яки финансови санкции кучелюбците да се откажат от неугасващата си любов към подвижните въшкарници, та Пловдив да мирне окончателно Peace

# 119
КОГО СЪВЕТВАТЕ ...прекъснете веригата....

Общи условия

Активация на акаунт