Звездни компромати-132

• 57 684
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Герговица много бързо влезе в елита Laughing

# 136
  • Bayern
E, не! Кийра Найтли може да е талантлива актриса, но е последната, която да изиграе една Ана Каренина.
Твърде мършава е, твърде бозава, нищо общо със запленяващата женственост, обли рамене и гърди, пълни ръце и нежно лице, които описва Толстой.

newsm10  За мен Софи Марсо си пасна напълно с образа на Анна  К.

# 137
# 138
E, не! Кийра Найтли може да е талантлива актриса, но е последната, която да изиграе една Ана Каренина.
Твърде мършава е, твърде бозава, нищо общо със запленяващата женственост, обли рамене и гърди, пълни ръце и нежно лице, които описва Толстой.

Точно толкова, колкото имаше общо и с Елизабет Бенет. В момента, в който видях заглавието и актрисата, ми беше ясно и кой е режисьора. Joe Wright явно има слабост към класиките (и си работи с един определен кръг от актьори), за жалост очаквам и това да е сравнително свободно съчинение някъде около темата за Ана Каренина.

# 139
Някой има ли представа какво става с Жени от Сървайвър?
Преди малко даваха интервю с нея по станция Нова и лицето й беше полу-парализирано.Инсулт ли е прекарала?  Confused

# 140
Някой има ли представа какво става с Жени от Сървайвър?
Преди малко даваха интервю с нея по станция Нова и лицето й беше полу-парализирано.Инсулт ли е прекарала?  Confused
http://topsport.ibox.bg/news/id_1964540786

# 141
Аз знам,че е родила и съм чела тази статия,но какво й има на лицето?

# 142
Шон Бийн и Софи Марсо бяха ненадминати в предишната версия!
А сега кой ще играе Вронски, знае ли се?

Ето актрисите превъплътили Ана Каренина през годините   

# 143
http://blife.bg/article-12838 - Кати няма да се връща на сцената  Wink

Не знам какво е станало с  Жени, само това намерих за нея като новини.

# 144
Шон Бийн и Софи Марсо бяха ненадминати в предишната версия!
А сега кой ще играе Вронски, знае ли се?

Ето актрисите превъплътили Ана Каренина през годините   

Aaron Johnson Който и да е той. Не съм го гледала другаде.

# 145
  • До морето
Току що казаха, че през последните седмици от бременността се разболяла от грип и една сутрин с е събудила с лицева пареза. Точва наложило спешно секцио, за да може тя веднага да започне лечение с кортико стероиди, а впоследствие се оказва, че това секцио е спасило бебето, защото, ако раждала нормално, както смятала, можело да не оцелее. Момичето каза, че е благодарна за тази пареза!

# 146
  • На земята, която е всъщност звезда.

Така си е-и в "Гордост и предразсъдъци " не ми хареса .Приличаше на юноша с рокля...а и самата рокля беше грозна...
Колин Фърт и Дженифър Ейл са невероятна двойка.А и самата Дженифър колко е красива и реална като образ...Найтли е като безплътна сянка пред нея.

Aбсолютно същото си го мислех и аз.  Peace Странен ми е изборът на Кийра за Ана Каренина. Виж Белучи преди пет- десет години можеше да направи страхотно тази роля.

# 147
  • От липите до сините камъни
само запис Crazy

# 148
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Софи Марсо беше прекрасна визуално за Каренина, но самата екранизация лично за мен не струваше. Белучи- нищо общо с меланхоличното излъчване на Ана, прекалено витална е. Кийрето сте я обсъдили, и за мен е абсолютно неподходяща (да уточня, за разлика от повечето от вас аз я намирам неустоимо красива Heart Eyes).Според мен западноевропейците, и особено американците, трябва да получат забрана да екранизират руската класика, не им достига богатство на емоциите за това.

Брад и Джордж, чаровници Heart Eyes

# 149

Общи условия

Активация на акаунт