Звездни компромати-132

• 58 365
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
# 421
# 422
 И на мен Ирина ми е много хубава, като изключа корекцията на устните.

# 423
Горната и устна е толкова грозна, че погледа ми автоматично замръзва на нея. Като се усмихне и е под носа.

# 424
  • Sofia

Просто не знам какво се случва с Камерън, имам чувството, че е прекалила с недоспиването, алкохол и дрога едновременно.  newsm78 Не че наистина го прави, но разликата е фрапираща.
Ето я на същото парти миналата година:

Струва ми се много по-свежа и млада.

А къде е Чарлийз Терон?

# 425
Горната и устна е толкова грозна, че погледа ми автоматично замръзва на нея. Като се усмихне и е под носа.
По принцип много я харесвам, но на тази снимка я асоциирам с Райна. ooooh!

# 426
Просто не знам какво се случва с Камерън, имам чувството, че е прекалила с недоспиването, алкохол и дрога едновременно.  newsm78 Не че наистина го прави, но разликата е фрапираща.
Струва ми се много по-свежа и млада.А къде е Чарлийз Терон?

При Камерън и аз имам чувството, че изведнъж нещо стана. Докато имах в представите си един облик изведнъж рязко се смени. Нещо като Аманда Биърс от Женени с деца, която показаха по-рано (е не е толкова остаряла, но така драстично ми се смени на мен представата)

# 427
  • На земята, която е всъщност звезда.

Ето я на същото парти миналата година:

Струва ми се много по-свежа и млада.

Бе тя откога тръгна с Пъф Деди? Да не би това да е отговорът на загадката?  newsm78

# 428
Може и още как. Всичко в тази жена на тези снимки за мен е грозно. Рокля, прическа, задник, огромни бедра и цялостно излъчване. Иначе я харесвам по принцип.

# 429
зависи и от снимката
но има една, на която си оправя косата ( в лейди зоун) там се вижда .. времето.

# 430
Може и още как. Всичко в тази жена на тези снимки за мен е грозно. Рокля, прическа, задник, огромни бедра и цялостно излъчване. Иначе я харесвам по принцип.

хахахаха densi, споделям !  Laughing

# 431
Да добавим, че в долната си част роклята го докарва на затворнически десен  Mr. Green И аз вече не я харесвам Джен, нещо й стана от няколко години насам.

Къде е Чарлийз? И аз не я намирам.

# 432
  • Велико Търново

+ гърдите. Бюстът й изглежда адски сплескан. И аз принципно много я харесвам.

# 433
  • София
И аз харесвам Джени, но тук е доста зле изглеждаща. Но в Гуинет Полтроу ми оставаха очите.
Добре де, друго се чудя-според мен има няколко недоразумения откъм облекло на тези Оскари и не само на тези, ми тези хора имат много стилисти, консултанти, най-малкото близки хора-роднини, приятели, които би било логично да им кажат - да, това ти стои супер, не, това не е за теб.
Много ме впечатли тоалета на Гуен Стефани и не само тоалета, цялостната визия - не можеш да излезеш така от вкъщи  Mr. Green. А по принцип ми е една от любимките.

# 434

Изобщо не личи, че държи бебе.Също като бременността. Каква е тази магия newsm78

Общи условия

Активация на акаунт