Звездни компромати-132

• 58 374
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Аз съм тотален фен на Гуинет тази година. Отдавна не бях виждала наметало, линията страхотна, рамене, прическа, спред мен е номер 1.
Роклите на Октавия Спенсър и на Дженифер Лопез са подобни и дамите с форми могат /можем/ да си ги запазим, за да поним каква е правилната форма за една по-пищна жена.
За разлика от тази на другата пълна актриса ( забравих й името) в рокля на Марина Риналди - антипример /въпреки, че и тя има снимки, на които добре изглежда в роклята/

# 391
  • в Tara
Да, анджитУ трепе с кълка Laughing

Учудва ме мнението за лопез, че се води пищна дама

# 392
Ами Лопез определено има чудни женствени форми:)
Пищна, айде, не е пищна, пищна е Октавия Спенсър, но Джей Ло си е класика в жанра. Сравни с онова момиче от Момичето с драконовското тату ( не знам как се превежда)...
В-са е, че както е при Октавия Спенсър, има едно 'слънце' завъртяно около ханш, корем, което прави от дефекта ефект и жената си има и височината ( а и се повтали доста тя последните месеци)... чудна е, тя ми е в топ 5 , на Глобусите сщо беше прекрасна.

Лесно е една красива и с перфектни мерки жена да я облечеш. Затова са ми по-интересни по-не..перфектните актриси:)

# 393
  • в Tara
Не бе, Чудя се, щото дженка наистина имаше такъв период на слава на пищни форми, но последните години си е доста добре, за моя вкус перфектно дори Grinning коя от нас не си мечтае за такава фигура, хубави крака с женствени форми,  дупе с обем  Laughing за майка й сигурно е даже кльоща!

Малко офф, но да кажа, че много се радвам на наградата за иранския филм, много ми беше харесал

# 394

Ауууу вече няма съмнение (за мен) кой е биологичния баща! Малък сър!  Laughing

# 395
Не знам защо ми заключиха темата Tired
Видях А. Джоли, освен анорексичната и външност, на червилото можеше да и завиди всяка рускиня.  Rolling Eyes

# 396
На Дженифър роклята и отива,но е някак много типична за нея,както и прическата-искаше ми се да е зашеметяваща ,а тя е заложила на познатото,че чак скучно ,изобщо голяма скука тая година.Харесах Глен Клоуз- http://media.kjonline.com/images/GlennClose.jpg  и Гуинет- http://img2.timeinc.net/instyle/images/2012/AWARDS/022612-Gwyneth-Paltrow-350.jpg

# 397
На мен ми е интересна и мн ми харесва една вълна ( не знам как да кажа, стил) , някои актриси са облечени подобно, ако някой знае нещо повече за това / може би дизайнер/ да сподели:)

Elizabeth Olsen
Emma Stone
Geniffer Goodwin
Zoe Saldana
Felicity Jones

# 398
# 399
Моята лична класация:
Най-хубава рокля- Камерън Диаз - няма за какво да се хвана, направо излята.
За цялостно излъчване - Мила Йовович. Грим, прическа, аксесоари - всичко се допълва по един много бляскав, холивудски, леко винтидж начин.
Гуинет Полтроу, Пенелопе Круз - също много добре. Червената рокля на Ема Стоун също ми хареса, но не се връзва с рижавия цвят на косата и. Роклята на приятелката на Клуни - също - разкошна, златна роза, но не си отива с русите и къдрици и тен на кожата.

Дженифър Лопез ми е разочарование номер едно. Не че нямаше по-зле облечени, но от нея винаги очаквам повече. Тази рокля, и най-вече цепките на ръкавите, ми създават асоциации с онези лъскави блузки, които се веят по евтините пазари и се носят от секси стринки при разни официални поводи.

Анджелина ми хареса много в лице, но не я харесвам в черно.

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 20:23 от Г-жа Броненосец

# 400
Ирина Шаик на след оскаровото Елтънджоново парти Heart Eyes

# 401
# 402
  • София

Няколко пъти прегледах снимките и ми се струва, че Бионсе много е отслабнала.... Peace

# 403
Анджелина - много грозен разкрач, излишно позиране.
Роклята и излъчването на Пенелопе са фантастични. За това си има дума- Класа!
Много ми хареса изумрудено зеленото на Глен Клоуз.
Гуинет и Мила Йовович наистина стояха много добре в роклите си.

# 404
  • София
Разбира се!

Фахрадин Фахрадинов: Ожених се за една ку**а има и клипче от сватбата им.

п.с. Махнете тирето или там каквото се прави за хотнюз...

Общи условия

Активация на акаунт