Звездни компромати-132

• 58 279
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
  • Велико Търново
Не видях да е пускано  Wink
http://www.bliasak.bg/news/p3_15199_0.html Аз лично на правя разлика  Laughing

Сега Джен изглежда много по-добре от Анджелина, въпреки че е по-голяма от нея на години. И по-свежа е, и по-секси.

# 511
  • Варна
На Дженифър и стои по-добре, най-малкото има по-хубав тен и по-секси краче Simple Smile

# 512
  • София

И двете са супер, но Анджи много е отслабнала, ужасно ме е яд на нея, то са едни стърчащи кокали, вени, изпито лице и бяла, та бяла. А иначе я обожавам Heart Eyes, но напоследък нещо съм newsm78.

# 513
Jen има по добро тяло и по добре и стои роклята

# 514

Сега Джен изглежда много по-добре от Анджелина, въпреки че е по-голяма от нея на години. И по-свежа е, и по-секси.
Даааам, но Джен няма 6 деца, 3 от които биологични, т.е. не е раждала.....да и имам самотната хубост

# 515
Близнаците на Анджелина  Heart Eyes с майка си

И на мен една Анджелина със "загладен косъм "би ми харесвала повече  Mr. Green
А Джен определено е по-секси в случаят.

Е-е-е-еее стига с това раждане де.Бионсето не мръдна след първото  Mr. Green

# 516
  • Варна
Е, сега, говорим обективно, кой колко деца има не е от значение в случая. А да се обвинява някой, че е самотен не е много красиво.

# 517
Какво общо има раждането? Раждалите жени трябва да се дебели и отпуснати ли?
Я, виж Викито, каква е мърша, а има четири и то не осинивени.

# 518
Раждалите би трябвало да са ходещи скелети ако съдим по Анджито  Laughing Де тоз късмет  Crazy
Не мисля,че трите раждания имат нещо общо със свръх изпитата й фигура лишена от всякакъв  живец  newsm78
Много е красива в лице,но дотам  Stop Тенът й е някакси "нездрав" със странен сивкав отенък,който ми навява на друго,колкото и брутално да звучи  Whistling

Анистън изобщо не харесвах,ама грам дори....а сега започна да ми става много симпатична и красива  Thinking

# 519
  • Варна
Какво общо има раждането? Раждалите жени трябва да се дебели и отпуснати ли?
Я, виж Викито, каква е мърша, а има четири и то не осинивени.

Разбира се, че не. Но приоритетите се променят. Светът на Джен се върти около самата нея и в това няма нищо лошо. Предполагам на Анджелина не и остава време за фитнес, солариум, сън, вероятно и за похапване.  Laughing

# 520
Раждането и децата имат значение, защото са ангажимент, грижа, и за някои жени(като Анджи), децата са приоритет, не визията.......пука и на нея, че не я харесвате.......и да самотата има общо......Анжди има чудно семейство, хубав мъж, който явно я боготвори, кариера......а Джен едно тяло Mr. Green
Гледам Хексе ме е изпреварила с отговора.

# 521
Ехх....а аз се надявах след третото да нямам време да хапвам и да се превърна във фиданка  Tired
Пак нямам късмет и грам не съм свалила покрай децата  Mr. Green

# 522
Ехх....а аз се надявах след третото да нямам време да хапвам и да се превърна във фиданка  Tired
Нали, Joy

# 523
  • Варна

Оспамихме темата, но..  била ли си фиданка?
Пък и да си и да не си, ако имаш желание може да станеш. Аз лично съм нормално слаба, бях слаба бременна ( без със първото Mr. Green), но сега ми казват, че съм изпита. Confused Според мен причината е възрастта и безсънието. Tired

# 524

Общи условия

Активация на акаунт