Звездни компромати-132

• 58 363
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • На земята, която е всъщност звезда.
В момента по Бтв синема повтарят пристигането на звездите от церемонията на двете партита, както и интерютата с тях. Преводът е ужасяващ.

# 436
  • София
Изпаднах в потрес от това интервю и персоната, която го е дала Shocked.
Какви жени, божеее...

# 437
  • София
Бионсе ще го задуши горкото бебенце Confused.

А едната преводачка на Оскарите как дразни, направо ми къса нервите как провлача, ужас от къде я намериха Close.

# 438
Къде е Чарлийз? И аз не я намирам.

Чарлийз мисля не е присъствала на Оскарите.Което е жалко, много жалко!!!

# 439
  • някъде

тоалета е убийствен

# 440
 Защо на Мила Йовович и е първо присъствие на Оскари, тя си се снима...а например Дженифър Лопез не пропуска?

# 441
В момента по Бтв синема повтарят пристигането на звездите от церемонията на двете партита, както и интерютата с тях. Преводът е ужасяващ.

не може да е по-ужасен от тукашния
от години ред карпет се превежда от 2ка basic по английски и с частична и на моменти пълна глухота. Прекъсват се, за да обяснят какво 'иска да каже' героя, не какво казва Simple Smile Плс тонрежисьора излиза явно в почивка, докато продължава цялата агония, защото увеличва английския , намалявайки италианския превод:)

# 442
Защо на Мила Йовович и е първо присъствие на Оскари, тя си се снима...а например Дженифър Лопез не пропуска?

не знам какво прави J Lo там, тя няма никаква тежест в киното , обаче да се покаже обича ...
Джейсън Стейтъм с Роузи - и той  е бил,
Мила Йовович също не е от А група ...
а носителки на Оскар като Кейт Уинслет и Кейт Бланшет липсват , както и много други ....

==============

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 00:03 от therese

# 443
  • На земята, която е всъщност звезда.
Леонардо и Никол Кидман също ги нямаше.  newsm78

# 444

# 445
# 446
  • София
не знам какво прави J Lo там, тя няма никаква тежест в киното , обаче да се покаже обича ...
Лопез поне се снима във филми, макар и да не е талантлива актриса. Питам Виктория Бекъм какво търси там, Хайди Клум и още много други "статистки".

Анджелина на разходка след Оскарите с близнаците  2  3  4
Хайди Клум и Бар Рафаели  Хайди например се разсипа от развяване по церемонии и партита, как не й писна, не знам!
Ума Търман бременна с третото си дете  уж била потвърдена новината  Thinking
Джони Деп   Crazy
Наоми Кембъл дефилира  за Роберто Кавали
Чарлиз Терон  в деня на Оскарите
Дженифър Лопез  не ми харесва деколтето й  Naughty

# 447
Момичета, от много време ви чета и от така хвалебствените изказвания за Дженифър ( ЛИопез), разбирам, че ви е голяма ;любимка и се опитвам да си обясня какво е нейното място там? Изключително слаба актриса, по мое мнене певица- също, прави някакви пошли клипове, подходящи за 20 годишна тийн идолка, а не са рехърлила 40-те жена...  newsm78 Недоумявам какво прави тя на церемонията, за сметка на други звезди, които имат място там?

# 448
  • София
Недоумявам какво прави тя на церемонията, за сметка на други звезди, които имат място там?
Въпросът си можеш да го отправиш към онези, които раздават поканите.  Peace
Също попитай какво правят там един куп манекенки, певици и тем подобни звезди.
Ние тук само си гадаем и коментираме.
П.П. Не допускате ли възможността някои от липсващите филмови звезди просто да са отказали поканите заради професионални ангажименти или по някакви други техни си причини?!

# 449
Лопез е част от Холивудското семейство, и като такава е получила покана!
Обаче, семейство Бекъм не са, но и те там!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт