Отговори
# 615
Ха-хо, аз глезах Кобрата и Мамбата във Вис Виталис. Ами то там в магазина на гладкото всичко върви лесно - но на мен определено ми хареса. Като си изказах изискванията, момичето отсече, че А Бе Це-то е като за мен. Антония, аз като гледах тази другата количка, нейната цена е 660-670 лв и е само един кош. Но в един сай я имаше на същата цена с подарък кош за новородени. Тъй като имаме доста време до юни-юли може да изпадне нещо много добро и като цена и като пакет. Аз, Ха-хо, трети път количка за 300 лв няма да рискувам да си купя. Просто, не се сърдете момичета и не си мислете, че искам да се показвам с някаква съпур луксозна, разкошна и скъпа количка, но и в двата пъти не случих с тези колички. То е ясно, че една едва ли ще ни изкара, ама да тичам след колелото или още по-лошо, да я сглобявам на тротоара, не ми се мисли че може да ми се случи.

Момичета, отивам да приготвя вечерята, че и ние сега се прибрахме от разходка. Утре ще ви дочитам.

Дързечно ви благодаря за успокоителните думи. Лека и спокойна вечер

# 616
"
Цитат
МПеева, ха-ха-ха. За първи път тази година. За първи път яде на година и малко. Но пък миналата година ми се подриска от едни краставички. Така че с такива алергени първо пробваме и след един ден вече
"
хахаха
аз направо си се притесних за детето.Аз по принцип пазарувам в LIDL и ягоди си има по всяко време,и на мен тая бременност са ми голяма слабост,скъсвам се да ям ягоди и малкия много обича.Първата бременност ядох като луда Помело и мандарини.След това 4 године не сам го погледнала:)

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 19:02 от mpeeva

# 617
Здравейте, мамчета!
Аз ей сега се връщам от поредната консултация без ултразвук, вече 2ри месец не ме гледат  Sad Много съм нещастна, в началото имах проблеми и ме гледаха доста често, та според докторката съм нямала право, а и не било полезно  Shocked
Май ще трябва да ходя и на частни прегледи! Има ли някоя от вас която също не я гледат на всяка консултация?

# 618
Мен досега са ме гледали на всяка, но от приятелки съм чула, че здравната каса не поема повече от 3 или 4 ехографа, не съм сигурна и затова може би. Всичко зависи от гинеколога.

# 619
И аз знам, че поема само 3, но и мен всеки път досега са ме гледали. И може да не е полезно, ама не е и вредно Simple Smile
Аз пък днес почти не усещам бебка и ми е много кофти, като се има предвид, че предните дни я усещах непрекъснато.Sad

# 620
И мен ме гледат на всяка консултация, но последния път ме накараха да си платя . Ако е вярно, че Касата поема 3-4 ехографа, то аз трябва все да си плащам вече Confused

# 621
До сега са ме гледали на всяка консуллтация, но аз се записах при тази лекарка в 11 г.с. Не знам дали има лимит, но съм готова да си плащам за да го виждам по поне веднъж месечно- само така съм спокойна. Освен това всеки път ми дават и по 3 снимки. притеснява ме само че всеки път и напомням за пустото бяло течение и дежурният й отговор е : "нормално е при бременни да има, дори да се увеличава като количество, щом не те сърби всичко е наред".

celika, и при мен се случва да не усещам бебо цял ден, а чак когато си легна вечер да се размърда.

# 622
pepina_79, a и другите момичета наблягащи на книжките, ще ми е интересно да споделите някой заглавия, направили ви впечатления и от които сте доволни. Аз сега чета за пренаталното възпитание http://www.book.store.bg/p21983/vsichko-za-prenatalnoto-vyzpitan … andre-berten.html, но съм още в началото и не мога да дам точна оценка.
Сега да ви попитам и аз за мнението ви за тази количка http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/6588- видях я на живо и направо ми изтекоха очите. Проследих мамата  Embarassed докато я буташе за да видя марката-какво ли си е помислила жената Blush Малко е скъпичка, но мисля че в тази цена се включва и коша за новородено и кошчето за кола.

# 623
Момичета, аз попаднах на една страхотна количка с много добри отзиви от мами
Косато Йо е едната, а другата е Косато Суифт. Цените им са супер.
http://www.9plus.bg/products/strollers_acessories/baby_strollers … lichka_yocosatto/
http://www.slunce-bg.com/product/146/cosatto-swift-lite-supa-hello-blue.html

Имало ги в магазин 9плюс. Във Вис Виталис не можах да ги погледна. Не ми харесва, че е с две дръжки.

Но вижте тази http://www.9plus.bg/products/strollers_acessories/baby_strollers … olightly_cosatto/
Направо ми останаха очите.

# 624
Да се оплача и аз, момичета, мислех че ще ми се размине настинката,но не.. Неможах да спя снощи, и станах с болки в гърлото и хрема  Sad чувствам се ужасно  Sad поне капки за нос да можех да ползвам, док и тях не ми позволи  Sad Чувала съм, че не е хубаво да се къпем с много топла вода, но дали мога да си напаря краченцата?
МПеева и аз не съм спряла с ягодите и пъпешите, аз през живота си не съм изяла толкова колкото  откакто съм бременна Simple Smile
А да питам, майчета, чували ли сте можем ли да ядем мед? Казаха ми че не било хубаво,но аз си хапвам, тоест пийвам с чай и лимони  Thinking
Стига с оплакванията  Simple Smile поздравления за всички разбрали цвета на гащите.  Hug
Лека нощ от мен.  Simple Smile

# 625
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала, но реших да драсна някой ред по повод това, което прочетох в последните редове тук.
Mrs Dimitrova, cotton4ecelika, ЗК поема през цялата бременност само 2 ехографски прегледа и през 2 месеца кръвни изследвания и урина - за съжаление. Аз до сега само веднъж НЕ съм плащала при посещение при док.
Сузи1, в никакъв случай горещ душ, гореща вана още по-малко краката в гореща вода - може да си докараш контракции Sad
мама Рая, количките са супер, и аз се влюбих в тях. Не ми допада, че са с двойни дръжки само. А пък и в СЗ не съм виждала да се продават такива, така че отпадат като вариант. Дано до юни-юли се появят на заралийския пазар  Praynig
Лека нощ! Всичко добро!

# 626
Благодаря, Ати, за бързия отговор и аз така си помислих че няма да стане с топлата вода. Тогава продължавам с чай и фреш лимон докато се вкисна   Grinning и докато ми мине  Sad

# 627
Здравейте и от мен.
Днес минах изпита, обаче оценката ще излезе утре или вдругиден.
Павлина преди точно 2 седмици ме сполетя същото, коконата като каза че няма да яде, молих се, карах се, чудех се дали не е болна, леле накрая и един голям рев му ударих понеже цял ден не беше сложила в устата си нищо, и това продължи 3 дни, но на 3тия вечерта в главата ми се появи мисъл, ами ако кътниците са решили да излизат и като погледнах хоп, двата горни наведнъж(а уж никнели след 2рата година). Голяма мъка беше и ние като вас единия ден хапнахме само кроасан, иначе хапваше по малко от нейни любими храни(аз се бях уплашила, отказа ми дори шоколад кума лиса), педи ме посъветва да давам повече течности и сокове, плодове и да не я карам да яде твърди храни, та така се справихме.
Сузи1 и аз бях така, за носа си вземи стеримар спрей, той е разтвор с морски соли и става дори за новородени бебета, аз пих и по 1 вит. Ц сутрин, обед и вечер. Последните 2 дена ми казаха да вземам и Проспан, той е изцяло на билкова основа с екстракт от бръшлян, много е хубав на вкус. Иначе чай с мед и повече почивка.
По принцип знам, че не е хубаво да се къпем с гореща вода, но аз не мога да се къпя с друга освен гореща. През предишната бременност пак си се къпех с много гореща вода и не съм имала проблеми, явно организма ми си е свикнал на температурата и не ми влияе. Дори мъжо когато влезе с мен в банята не може да търпи температурата на водата, все намаля топлата и усилва студената.
Оставям ви и отивам да спя, че утре започвам да се готвя за останалите изпити.
 Hug Hug Hug на всички тумбачета  Heart Eyes

# 628
Добро утро, сладурки!
Пожелавам ви страхотен слънчев ден!

# 629
Добро утро мили мами!
Половин час писах, и накрая всичко се затри, затова ви пожелавам хубав и усмихнат ден, по-късно ще се опитам да се включа!  Crazy
Мама на Ани успех на изпитите! И аз като теб с топла вода не се къпя, само с гореща и от предната бременност е така и нищо ми няма.
Сузи бързо оздравяване, можеш да си топиш краката в по-топла вода с морска сол, няма да предизвика контракции, а меда е алерген, но ти си го взимаш с чайче и лимон, така че едва ли има проблем.  Hug
Рая тази количка не ми се вижда практична, няма кош за новородено и е с две дръжки, иначе дизайна и цената са добри.
The Flower  Книгата която чета в момента е за бременността, но силно ти препоръчвам за възпитанието на д-р Добсън - Смелостта да възпитаваш. Количката която си харесала е скъпа, но включва и коша за новородено и столчето за кола, и въпреки това ми се струва че можеш да намериш на по-ниска цена  нещо подобно.
Ема от теб всички чакаме програмата, че килцата се трупат повече и повече.

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 10:19 от pepina_79

Общи условия

Активация на акаунт