Отговори
# 645
  • София
Сузи1 Коризалия е хомеопатичен продукт подходящ за бременни за справяне с хремата. Смуче се на всеки час по едно. Действа бавно, но поне е безвредно.

Не съм се включвала от доста време. За лекциите на списание "9 месеца" - препоръча ми ги една родила миналата година приятелка, която ги е посещавала. Аз мисля да се запиша за другата седмица в петък. Записването става по телефона. Но дали се плаща нещо не знам. Като отида ще ви разказвам после. На мен са ми много удобни, защото живеем в Младост.

# 646
  • на брега на морето
Здравейте, момичета! Simple Smile
Благодаря на Котонче за кафенцето и на Хахо за закусчицата!:hug:
Съни, с тази клончица и аз се размечтах. Нямам търпение вече да дойде Великден. От там насетне като стане по-слънчево и топличко, и времето ще минава по-бързо.
И аз се къпя с гореща вода. А в началото на бременноста, ако се не лъжа, си пълних ваничката за крака с гореща вода и морска сол(за отпускане) и нищо не ми е станало. Иначе вана със сигурност не бих си взела, зная, че много ме загрява.
Аз пък наблягам на гроздето и нектарините, освен зелените ябълки и кивито. Crazy
За тези, които си мислят, че не ги гледат често на видеозон, да ги успокоя- мен са ме гледали през цялата бременност до сега 4 пъти(2 пъти тук и 2 пъти в Бг).  Simple SmileИзследвания на кръв и урина- 1 път тук и 1 път кръв за БХС в Бг. Мерене на кръвно и теглене- 1 път(тук). Hug
Слънчев и усмихнат ден на всички!  bouquet

# 647
Ягодите са много гадни. Изядох 2-3, но другите ще трябва да ги изхвърля.

# 648
Ягодите са много гадни. Изядох 2-3, но другите ще трябва да ги изхвърля.
      пазара до метростанция К.Величков има вкусни плодове на нормални цени при нас в Люлин цените са почти двойни и плодовете безвкусни Ако имаш път натам го посети мисля че ще останеш доволна

# 649
Не съм в София, за съжаление Simple Smile
Разцъках и аз малко колички и си харесах например тази:
http://www.ianbibian.com/kombinirana-kolichka-hauck-malibu-all-i … -trio-violet-2012
ако ми се дават толкова пари тогава, ама едва ли....

# 650
Здравейте, момичета,

Хубав и усмихнат ден ви желая.

Ати, количките са с две дръжки и на мен не ми допада, но една мама доста вярно беше отбелязала, че са чудесни закачалки за пазарските торби. Така че и това може да бъде предимство. Косатото, Пепи, имат колички и с цяла дръжка, както и кош за новородени. Тези, които показах се водят комбинирани, т.е. пълно право положение. Днес след ФМ, ако се чувствам добре, ще ходя в магазин 9+ и там ще ги видя на живо, та ще мога да споделя впечатления от видяното.
http://www.cosatto.com/products/pushchairs - а за близнаците направо са уникални. Ще видя и Navington Cadet три в едно - били много добри, спечелили са награда за лекота и маневреност в Англия и цена 650 - 700 лв е възможна за мен. Проблемът на А Бе Це-то е, че в тези 850 лв няма дори покривало за летния кош или чадърче и като ги добавиш, отиваш над 1000 лв. А Navington-а има всичко.

Сузи, ако ти е запушен носа, си сложи от гела на Виброцил. Ако пък те е страх, си сложи вит. А маслен разтвор. Инхалациите правят чудеса при запушен нос.

Съни, страхотна красота в розово. Благодаря ти за пролетното настроение, което внесе в моя ден.

Рали и Рали1213, благодаря ви Hug

Ха-хо, страхотна веселяшка закуска. Благодаря  Hug

Селика, да ти е сладко  Laughing. Ние вчера не можахме да си купих, че бяха много скапани. А от Кауфланд се подвуомих и сега съжалявам, че не взех в събота. Малкия само ме врънка за лагодки.

Ама силвето-ники-свети, точно това ми се е случвало няколко пъти. Накрая, то вече и Алекс поотрасна, та си купих една лятна на Чико за 150 лв и няма такова лекота, маневреност и най-вече като я избирахме, малкия се качи и не стана. Страшно му допадна. И на морето в пясъка сме я карали и с пазарски чанти колко съм я товарила. Сега е горе на тавана и си чака реда. Но ония боклуци ми взеха здравето и нервите - направо реввах на тротоара.

Селика, коментарите за тази количка са доста зли  Shocked. Чупела се, падали й колелата, качестовото от една-две години било много паднало. Макар че във Вис Виталис ми казаха, че вече била ОК, на мен не ми е фаворит. Иначе като характеристики и пакет е много добре.

Пепи, ти кое Еспиро си беше харесала?

# 651
Рали1213 почивам си до колкото мога,малкия сега си е вкъщи заради алергията,та почивката малко се превръща в мираж ooooh!
Аз този път съм решила почити всичко да е ново за бебето,от баткото ще ползвам само някои дрешки и завивки,знам че за някои от вас ще прозвучи глупаво но не мога да сложа новото бебе в легълцето където беше само за една вечер синът когото изгубихме.Не мога да ползвам нищо което беше предназначено за него.А на баткото количката отдавна вече я бракувахме той се возеше в нея до 2г.6м. и тя не издържа на напъна,и сега да го сложа в количка ще се вози с удоволствие по бетер бебе е Grinning

# 652
Представям си да дам толкова много пари и да се счупи.
Може би тази като по-евтин вариант:

# 653
Рали, не е глупаво! Аз не съм суеверна, но също не бих използвала тези неща. Съжалявам за загубата ти, но този път всичко ще е наред!   bouquet

# 654
Здравейте  Hug,
за количките и аз да си кажа, че съм в много голяма чуденка. На мен също ми казаха, че няма смисъл от кош за новородено, но аз все пак мисля да си вземем колчика с кош за новородено, летен кош и столче за кола. За сега май съм се спряла на Espiro или Navington Cadet, но Navington Cadet все още не сме ходили да ги видим на живо. Espiro-то ми харесаха и въпреки, че са сравнително нови на пазара, четох добри отзиви до момента за тях. Първоначално не исках с помпещи гуми, но като гледам и двата модела са с такива  Simple Smile. Дано не се пукат много. Продължавам с оглеждането, може нещо друго да харесам, а и следя какво сте гледали и вие  Simple Smile
На болните бързо оздравяване.

Хубав ден!

# 655
celika, тази количка няма ли да е много тежка и неудобна, защото като гледам коша за новородено и за кола се слагат в другия   Thinking
Виж Cangaroo Excess Fun. Пак има отделен кош.

# 656
Представям си да дам толкова много пари и да се счупи.
Може би тази като по-евтин вариант:
     Това беше първата количка на която се спрях Много е красива изглежда и доста удобна , но колелата ми се виждат нестабилни

# 657
  В магазина на Вис Виталис имаше подобен модел с нормални колелета но дръжката не се обръщаше

# 658
Здравейте мили  момичета!    bouquet
Не съм писала цяла вечност ,но ви чета всеки ден .
Аз имам силни контракции и съм на легло,вече стана месец и ще трябва да лежа доо 28 седмица. ooooh! Моята лекарка искаше да ме  вкарва в болницата, но и обещах,че ще лежа . Дано  по  бързо да отминат и да не съм така  до края.  Sad  Ще стискам, че с бебо сме се разбрали,да  е раче, че и  двамата да сме водни, аз съм риби, а мъжо е теле!   По цял  ден  съм сама в къщи  и нищо не мога да свърша! no Милото ме е отменило във всичко чисти ,готви, пазарува! Страхотен е!  Heart Eyes Вчера ми купи  книгата, която  си бях харесала . Ще има да четем  880 стр. е! ”Книга за бебето: Всичко, което трябва да знаете за вашето бебе от раждането до 2- годишна възраст”  .   И мисля и един  гоблен да си  купя, че да си запълвам времето.
Много искам  да  ходя на лекциите на  ”9 месеца”   или на Нipp , на следващата консултация ще питам дали може поне  това.
За количките много ми харесва на АВС Turbo 4S, въпреки  че съм я гледала само на картинка! Но от  немските сайтове излиза със 100-150 лв по евтина от  тук.
Ягодки хапвам доста тия дни. Много ми се ядат Simple Smile
Сузи  пробвай с Коризалия и на мен  ми подейства добре. Бързо оздравяване!
Хубав ден на всички!  Nature Sunny

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 12:58 от _Nevi_

# 659
  • Варна
Здравейте мами,

МНого съм щастлива newsm44 и моля за един  stork-boy син щъркел до моята датичка 25.07 - на ФМ преди 2 седмици не се видя на 100 %, че беше много ниско разположено бебето, но пък на днешната ФМ се разкри в цялата си прелест. Развиваме се добре и всичко си ни е наред - дори се е качило бебето доста нагоре в резултат на усърдна почивка от моя страна smile3524 - ако има други мами , които носят бебчетата ниско - лежане му е цаката newsm10.

Виждам обсъждате количките - аз от моята Рая имам АБЦ Дизайн 3 Тек - ако някой иска мнение конкретно за нещо от количката нека пита. Чудя се дали да я продавам и да купувам нова, но гледам гледам и все към същия модел клоня, та май ще си спестя гимнастиките - тя си е съвсем запазена. Малко с цветовете ще сме стара колекция , но хайде да не издребняваме  smile3506

r@li Hug
_Nevi_  , и аз лежах плътно две седмици и се установи стабилизиране(качване на бебето нагоре) - аз нямах контракции, но съм сигурна , че и при теб лежането ще си окаже благотворното влияние!!! А за немския сайт на АБЦ Дизайн преди 2 години не можеше да се поръчва директно от там - дано сега са си променили политиката.
Пожелавам на всички ви страхотен ден  newsm51 , не мога да спра да се усмихвам ............

Общи условия

Активация на акаунт