Отговори
# 690
Привет момичета

минавам на бързо да се разпиша че сме добре.
Страшно много работа имам последно време и въобще не ми остава време да се добера до форума. Надявам скоро да се освободя малко, за да мога да ви следя по-подробно.

Важното че аз и бебо сме добре, утре съм на преглед при моя лекар, а другата седмица ще си запиша час за ФМ.

Честито на вики_вени и Петя за сините гащи, наистина голям мъжки отбор се заформи  Mr. Green
Стискам палци на всички за добри новини и хубави резултати  Hug

До скоро, надявам се  Hug

# 691
Благодаря на всички за съветите, днес ми е малко по-добре, а снощи се спасих с масло в ноздрите и  ракийка, и мед.  Simple Smile
За мазането и аз се мажа всеки ден.
Чао от мен за сега.  Simple Smile

# 692
Ех, майчета, моята калпазанка сега пък не даде да се измерят три кръвоносни съда и в четвъртък пак ще ходя. Знам, че всичко ще е ОК, ама за по-сигурно.

Момичета, искам да ви преставя возилото на нашата малка госпожица
http://www.novobebe.com/xlander-xq-2011-desert-kombinirana-bebew … -2v1-bg-2820.html
Много си я харесах и с нетърпение си я чакам в четвъртък да ми я донесат. Дано да вози почти така добре на асфалта, както в магазина. Батажникът е с цип, така че разни пакостници няма да ми бъркат в количката, както се е случвало

Много се радвам за щъркелчетата ви, мами.

На болничките, бързо оздравяване.

Тери, гледах тези Хаук - страхотен дизайн, маневреност, а бе муцки. И това дето съм го прочела в нета, че се чупели, едната жена в магазина много се учуди. Каза, че е 3 години в този магазин и досега не са имали проблеми, повече от обичайните. Явно е било нещо инцидентно по рамите, което, обаче, са успели да оправят. Също така се бях заблудила, че Екс Ландерът са тежки, а успях да си намеря количка 12 кг. Имаше и една 8 кг но нямаше напълно легнал гръб. И една жена с детенце на 10-12 месеца си я купи, докато се въртях с моята.

Лека нощ, че съм много изморена. Тази нощ не спахме - малкият се будеше с рев, че го болят крачетата - почват да ме притесняват тези болки на разстежа!

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 21:45 от мама Рая

# 693
  • София
 Embarassed
здравейте,маминки...за първи път се осмелявам да пиша,и ще ме извините за тъпия въпрос,но някой ще ми обясни ли как трябва да се впиша в новата тема ? newsm78

# 694
  • София
Ако можете да ме добавите и мен ще съм много щастлива да се присъединя към вас.Това ми е втора бременност след спонтанен аборт т.е. все едно първа.На 23 годинки съм и съм от София.Очакваме бебко на 31.07.2012 и за сега ни казаха че ще е мъж!  Rolling Eyes

Предстои ни трета ФМ .Вие направихте ли я вече?Любопитно ми е дали е само ултразвук или 3д защото още не съм ходила на 3д.

# 695
Здравей Киара, добре дошла и лека бременност! Hug
Аз бях вчера на ФМ и ме гледаха и на 3Д и съм много доволна, но не съм сигурна, че навсякъде има 3Д. Ти къде си на преглед? И защо до момента са ти правили два пъти ФМ? newsm78
Честито ти момченце и стискам палци всичко да е наред при прегледа Praynig
Хубава вечер! Hug

# 696
Да си кажа и аз за мазането.... аз се мажа всеки ден! Донесох си един крем специално за бременни от Франция, донесоха ми олио от Австрия и ги редувам ,вечер-крем, сутрин-олио  Party И на мен ми се нацепи задника в пубертета, но ако гледам майка ми, тя е била по същия начин, родила ме е на същите години, на които съм аз сега и има перфектен корем Simple Smile Надявам се и аз да съм така(до момента вървя едно към едно като нея)  Wink Party

# 697
Здравейте мами на кокичета и минзухари, и аз да се включа с едно юлско момиченце - кокиченце. Термина ми е на 08.07.2012 година. Имаме си кака на 1 година и 5 месеца.
От два дни се опитвам да прочета темата и все още съм на 30-та стр., но реших да ви пиша и после ще дочета.
Няма да ви изброявам поименно, защото ще се объркам  Simple Smile. На всички мами пожелавам лека бременност, спокойствие и позитивни мисли. На работещите - да не се преуморяват, а на тези които са си у дома и нямат "малки зверчета" - да се насладят на почивката пълноценно и да свършат онова, което винаги са отлагали / няма да имат друга такава възможност/  Simple Smile. Много се радвам на емоциите ви след видеозона, особено на първескините.
Относно имената, които ви мъчат: Катерина, Кристина, Никол, Николета, Елица, Стефани, Ивайла, Борис, Симеон, Николай, Филип, Явор, Теодор. - това са моите предложения
За детските колички моят съвет,малко се разминава с мама Рая
 - да бъде лека, но стабилна
 - с двойни колела , въртящи се предни
 - лесносгъваща се,
 - една или две дръжки / въпрос на избор/,
 - да не се обръща дръжката за положение лице гръб на бебето
 - И евентуално универсален цвят, че не се знае второто човече какво ще излезе Simple Smile.
-   да има абсолютно легнало положение на гръбчето
-   да има дъждобран и чувалче, комарник
-   да има поставка за крачетата
-   лесно поддържащ се текстил – да се сваля, за да се пере
-   с добър кош за багаж
-   каишките или коланчетата да могат да се променя позицията им с оглед израстването на детето
-   махащ се предпазен борд
Нашата количка е Peg Perego Pliko P3, но друг цвят -  www.youtube.com/watch?v=uHjjo1aAOpM + кош за новородено / Кака  Стефи беше зимно бебе/, много съм доволна.И сега ще я ползва Бебка.
Аз лично  не харесвам триколките, но за майките които са ги избрали- има модели, които са с по-широки задни колела и няма да може да използвате подлезите.  Thinking Количката и столчето за кола са най- важните покупки.
Хайде стига толкова, Да не ставам досадна  Wink

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 02:02 от smilekris

# 698
Добро утро, Майчета. Във Варна има хубав пухкав сняг!!!  Grinning
Приятен ден на всички!

# 699
Добро утро скъпи мами!
Рая браво за чудесните новини, надявам се че всичко е наред с госпожицата, нищо че не сте измерили всичко! Честито и за количката, страхотна е  Hug Със здраве да си я ползвате!
smilekris и kiara_23 добре дошли и леко бременеене, дано ви хареса при нас   bouquet
kiara_23 повечето момичета тук не са стигнали още до трета ФМ, но и тя като другите може да бъде комбинирана, т.е 2Д и 3Д
Момичета извинявам се че не съм толкова редовна напоследък, но наистина са ме затиснали на работа! Лек и усмихнат ден от мен  Hug

# 700
Добро утро!
Пепи, благодаря за закуската!
Рая, честита покупка, със здраве да си я ползваш!
Добре дошли на smilekris и kiara_23. Лека бременност!
kiara_23, третата ФМ е чак в 28-30 г.с., така че имаме време.
Хубав ден на всички!

# 701
Добро утро момичета и благодаря за хубавата закуска.
Днек ме на ФМ дано всичко е наред с бебчо и да видим щъркелчето. Чао за сега лек ден на всички мами  Simple Smile

# 702
Добро утро и от мен Grinning

За нищо не ми остава време и едвам смогвам да ви изчета, камоли да напиша нещо по същество.
Добре дошли на новичките мами. Да сте живи и здрави и много красиви бебчета на на юли Hug
Честити щъркелчета на всички скоро разбрали Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За количките, аз все още избирам ли избирам и поглеждам набързо линковете, които давате. Ще купувам моята, чак на лято след като се роди бебчето. Или не знам -  може и преди това. Чакам да се оправи времето - да направим ремонта и чак тогава ще се заемем с покупките Grinning Grinning Grinning Но все пак е много вълнуващо да ви гледам как избирате Hug

За мазането - мажа се всеки ден сутрин с хидратиращ крем, вечер с подхранващи масла. Вече взех да изкукуригвам с това мазане  #Silly но съм много упорита Crazy

Тери , моля те мила, ако ти се обадят да ми пишеш, че наистина много ме грабнаха ангажиментите и все се притеснявам, че ще пропусна я обаждането, я нещо друго Rolling Eyes

Прекрасен ден на всички  Heart Eyes

# 703
Добро утро, момичета! Добре дошли smilekris и kiara_23. Аз все още не съм ходила на втората ФМ, чакам да видя кога ще ми кажат от моята ЖК./Никак не съм доволна от нея, но вече няма да ме вземат на друго място/. Хубав ден на всички!

# 704
Добро утро тумбачета  Hug

Дафи ох,и аз мила дълго премлясквах по тея сандвичи,много апетитни изглеждат.Не знам ти как си,но аз след пресни зеленчуци съм на хапчета,корема ме боли много.
Селика с това споделяне тука,все бяга до магазина за нещичко  Laughing
Мама на Влади чакаме те с добри резултати от Балев  Hug
Мама Рая количките на Косато са доста хубавички,но май са по-скоро летни или на мен ми се виждат по-удачни за летни.Иначе са много сладурски.
Селика има тема в БГ-мама за Кангаро дрифт.И на мен ми харесва.Всъщност летния кош се маха,даже наскоро попаднах на снимки в продавалника на тази количка,майката беше махнала коша,но изглежда доста по-ужасно отколкото с два коша  Joy
Неви много почивка мила,запаси се с нерви,важно е бебчо да е наред.
Петя28 честити сини гащи  Hug
Тери варианта на Хаук е много примамлив,имам една позната има,но с цяла дръжка...ами вижда ми се тесничък  newsm78 Трябва да се види на живо.Аз още не съм обикаляла  Confused
Елл казват,че вторите деца се раждат по-лесно и бързо,нека живеем с тази заблуда.Снаха ми също ги ражда (как звучи  Laughing ) по-едри,но малкия ми племенник излезе само с 100гр по-голям.Има време не се шашкай.Аз много не вярвам на тези мерки за теглото,защото по тази логика дъщеря ми трябва да е качила 1кг за 2 седмици преди да се роди,което ми се вижда невъзможно.
Вики Веничестито синьо щъркелче и на тебе мила  Hug
Котонче истината е една мила,ако си предразположен към стрии ако ще и във вана с олио да седиш ще се нацепиш.Аз се мажа доста по-рядко,сравнение с първата бременност,но и корема ми е доста по-малък и кг са ми доста по-малко и малко съм качила.
Мама Рая честита придобивка,много е хубава.Със здраве да си я ползвате юли месец!  Hug
киара23,smilekris добре дошли и лека бременност  Hug
Пепи какъв е този апетитен разкош  Joy Лигите ми потекоха  Crazy Лека работа мила и повече почивка  Hug
От мен нещо топличко  Hug
Лек ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт