Фигура лесно се показва щом Дюкан се спазва - 260

• 49 400
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
  • Испания
Натали Никол,

Радост за очите  /нищо, че не си се показала; имаш право; да си вържеш червен конец на лявата ръка, ако не си все още  smile3503/ и балсам за душата!

От сърце ти се радвам и от душа ти пожелавам успешна Трета и още по-успешна Четвърта!

smile3501 smile3501 smile3501  love001

# 271
  • София
Натали Никол  smile3525

Това е !!! Дано повече да сме като теб!!!

И успешна трета, че тя е истината!!!

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 08:08 от MariDi

# 272
Натали Никол, БРАВООО    bouquet
40 кг.  Whistling  Party Дай боже на всички желаещи!Вярвам, че се чустваш и изглеждаш прекрасно  Hug
Успешна трета и още по-успешна четвърта фаза   bouquet

# 273
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Уф..., едва гледам... Хайде да пием кафе!

И...

Усмихнат, слънчев, празничен и режимен ден  Hug

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 06:56 от mimensita

# 274
Момичета, честит празник! newsm51
Желая ви да сте винаги щастливи, обичани, желани!
Весел празник   Kissing Heart

# 275
Честит да ни е 8ми март smile3525 newsm44 newsm68 newsm51

нека бъдем по-усмихнати, по-обичани, и по-желани.
Да бъдем силни и щастливи жени, защото това е БЛАГОСЛОВИЯ.
Хубав празник Ви пожелавам  bouquet

# 276
Честит 8-ми Март, мили дами!
Бъдете винаги нежни и женствени, чувствайте се уверени и красиви!  newsm51

Натали Никол, забележителен успех! От Докладната ти записка, освен много хумор и добро настроение лъха и много зареждащ оптимизъм, за което ние - по-новите в диетата ти благодарим   bouquet Снимки, снимки, снимки...   Flutter Искренно вярвам, че 3-та и 4-та фаза ще бъдат също така успешни  Peace Дай боже всеки му и дано такива позитивни постове по-често да се публикуват в нашата тема  Praynig
Относно номерата за обувки - моят крак от 37 номер успя да напълни 38-ми след първото раждане. След като отслабнах 38-ми ми станаха широки, но 37 пък си останаха къси  ooooh! Добре, че при второто раждане не ми порастнаха пак кракака, чеее  Crazy Представям си, тези жени, които раждат по над 5 парчета, какви ли плавници би следвало да носят  hahaha

# 277
  • Испания

# 278
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Честит празник, скъпи дами!
Бъдете винаги лъчезарни и прекрасни!   bouquet

Може да е рано, но от сърце ви поздравявам с един ОСМОМАРТЕНСКИ ПРОТЕИН.  Laughing

# 279
  • Варна

Натали Никол, оправи настроението ми тази сутрин с тази декларация  newsm51

В положителните резултати от режима си пропуснала засиленото мъжко внимание, който се е изсипало върху  теб след този резултат  Wink

# 280
# 281
честит 8 март!
бъдете щастливи обичани и винаги привлекателни!
 Бабче  , ЗлаВещица , mimensita ,smileys ,вие се грижите за нас като за свои деца ,затова искам да отправя специално поздрави към вас с молба да бъдете все така отзивчиви  newsm51!
 Натали Никол ,аз съм още новичка (от два месеца съм ) но се надявам някой ден да мога и аз да се похваля с резултати като твоите ! Успех в трета ! Ама моля те пиши по често. Имаш страхотно чувство за хумор и това повдига настроението на всички newsm10 !
Gala Eluard ,трябва да се договорим за срещата ! Честит празник миличка и внимавай с трета smile3503 !
Сега да дам отчет.Започнах на 8.01.-вече станаха два месеца .Та до тук свалени 14 килограма  newsm44Първа фаза 10 дни (и аз сега се чудя за какъв дявол ми беше да е толкова дълга  newsm78,но...) в която свалих 4, а останалите 10 в втора , която се очертава да е доста дълга.Мерки не мога да кажа ,но ще спомена само ,че като си облека панталона от коледното тържество и си пъхам цялата ръка до лакътя ,за да се запълни луфта около талията и ханша  smile3521.
Много се разписах .
Весел празник и целувки   love001 smile3525  love001!!!

# 282
Честит празник мили дами! Бъдете обичани и обичащи!   ам, дали мога да ям кисело зеле Embarassed

# 283
Здравейте и честит празник!
Аз съм нова в темата и от вчера съм на диетата. Меджу другото аз минавам за трети път на нея, не защото съм се провалила, а за да сваля останалите килограми. Първия път, когато я пазих исках да сваля 5кг, а докато ми минат фазите свалих 10. Не помръднах 2 години (без лишения) и след като забременях качих 30 кг. Миналата година свалих 18 кг, и за да не е много рязко спрях дотам. Тази година по същото време съм решила да сваля останалите 12 килограма. А не знам как е при вас, но при мен след самата диета, и да искам не мога да се тъпча. Просто организма си свиква с по-малко храна и не чувства липсата на сладките.

# 284
wasntme, добре си постъпила  Peace Успех и този път   bouquet

Нели, киселото зеле е хубаво да го изкиснеш, че много солено.Най-добре го яж за обяд, защото е тежко и заради солта ще задържиш вода.

Общи условия

Активация на акаунт