Фигура лесно се показва щом Дюкан се спазва - 260

• 49 356
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
  • Испания
Бубка,   love001  love001  love001

Страшно се радвам, че се върна и че си добре. Да си жива и здрава, да нямаш здравословни проблеми!  Hug Hug Hug

# 406
bub.ka smile3501 ти си ПИЧ  bouquet

# 407
Пловдивска среща  утре  14ч в Мармалад . Всички да се чувстват поканени  Hug

# 408
Браво, браво  smile3501! Гледам много минуси .Болните са вече здрави- страхотна новина от bub.ka .Ние също се радваме ,че си отново с нас ! Много нови са се присъединили- успех на всички тях!
Сребърна паричка ,дано и ти скоро си стъпиш на краката и стига вече с тия грипове и настинки !Браво за минусчето  bouquet!
При мен нещата си вървят в норма . Тези дни много ангажименти , но само да се освободя малко и ще взема да си забъркам и аз някой сладкиш.Отървах се и аз  от още едно килце и трябва да се почерпя за повода!
Работата си е работа но утре съм на линия за Пловдивската среща от 14 часа в Мармалад !
GalaEluard
, очаквай ме newsm51 !
Целувки и лека вечер   love001!

# 409
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               Момичета, ако нямате вече котка/и в къщи и не сте безнадеждно, нелечимо и безумно влюбени в тези дяволски изчадия, моля ви, послушайте ме и ги избягвайте като Дявола тамяна  Praynig Прибирам се аз днес, настроена да се просна блаженно и да си мързелувам, отварям вратата и... от вътре ме обгръща гореща пара  ooooh! Душът плющи с пълна сила, от тавана капе вода, по пода се стекли локвички, тапетите са на дунавски вълни, боята на вратите се налюпила на юфка, а двете гадини невинно примигат насреща ми  #Cussing out Два часа попивах и подсушавах, а те ни лук яли, ни лук мирисали - бутат се из краката ми, мъркат и се умилкват. Айде, той ремонта така или иначе е неизбежен, даже вече позъкаснял, ама каква сметка за вода ще ми се тръсне ...  ooooh! Източили са ми гадюхите мръвките за половин месец сигурно  #2gunfire И как са успели акълът ми не го побира  Shocked
               Така де, изпуснах парата и сори за спама  Hug
               А, smileys, не си познала... Аз за такива случаи ползвам "вълшебния" подарък от tqna  smile3534
               О, ANNAFACE, пиле шарено, къде се губиш ти? Хайде, спрятай ги девойките и да трупат опит в срещите, че ей го къде е август  Wink
               Браво, sollarism  Peace
               aleeks, пак за протокола - на колко години си, раждала или не, калкулатора какъв резултат ти дава?
               Я, dani_l  Grinning Да ти е жив и здрав малкия юнак, пък ти, дори и да не кърмеше, пак нямаш още място при нас. Като му дойде времето сами ще те потърсим  Wink
               Сребърна паричка, уж таз годишните вируси щяха да са като ланшните, ама явно нещо ни хлъзнаха, защото народа масово боледува цяла зима, проблема не е само в твоя телевизор  Naughty Хайде да е за последно вече  fingerscrossed
               katti79, дай да те видим каква конкуренция ще си ми  hahaha
               krrasy, и със Стевията, както и с другите подсладители действаш на вкус - ръсваш малко, близваш, ако трябва ръсваш още малко и пак близваш, щото... всичките сладнят както им дойде, но май с който и да прекалиш не е добре...
               bub.kaHug
               wasntme, на първа страничка е линка, но ето ти го и тук. Нормално е втория път организма ти да реагира по друг начин на режима, не си го слагай на сърце и си хапвай режимно - не ограничавай излишно зеленчуците, но наблегни на такива с по-високо целулозно и по-ниско въглехидратно садържание, яж ги предимно сурови и по възможност не след 14 - 16 часа  Peace
               GalaEluard, да знаеш, че духом ще съм на срещата ви, ще надничам над раменете ви и ще ви правя "заешки ушички" по снимките  hahaha  smile3534
               И понеже още съм сърдита на котките, ще ви оставя други перушини да ви топлят нощес  Wink

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 410
Сбъркала съм форума, моля за извинение Embarassed

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 07:17 от bigbaba4

# 411
Въй, въъъй...Биг баба туй да не е Дюкански кзунак  smile3508
Че и конци има  #Crazy Ей тва е!Който го може, го може!
Наглеждам ви аз и се радвам на компанията ви.Поскитах малко, щото съм ваканционна.В магазина сигурно 30мин. стоях при цветята.Напълни ли са с нарциси, зюмбюл, теменужки, лалета невероятен аромат и красота!То тук вече си е пролет.Вчера и днес близо 20 градуса.
Утре живот и здраве заминаваме за Флорида и нямам търпение  Party Ще разказвам другата седмица.
Да ви се похваля моя ремонт със спорта върви много успешно.Препоръчвам на всички трето и четвъртофазнички  Peace
Мименситка аз се чудя не внесоха ли вече такъв спрей за готвене в България.На запад не може да няма.Аз вече за печене друга мазнина не ползвам.Напръсквам леко тавата и така пека.Хем лесно, хем некалорично.

# 412
  • Испания
                               А, smileys, не си познала... Аз за такива случаи ползвам "вълшебния" подарък от tqna  smile3534

Ама не го ли изпи този подарък вече?  Joy

bigbaba4, агент-провокатор такъв!  Wink Пускаш мухата и си лягаш. Хайде да докладваш, а?  Hug

...
Вчера и днес близо 20 градуса.
...

Тук трети ден следобяд е 27 градуса. Което не му пречи сутрин да е лондонска мъгла и 0 градуса, разбира се.

Приятно изкарване във Флорида!  Hug

# 413
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Чудя се аз защо ми се спи, а то бил Денят на съня... Е, ще трябва да се събудя въпреки това, а за целта сутрин най-добрия начин е с кафе  Wink

bigbaba4, на теб ли да казвам сега, че такова нещо освен със снимка, се увековечава и с пълна, точна и подробна рецепта и инструкции за приготвяне, ако може в снимки стъпка по стъпка!?
               tqna, казват че има и аз в който и магазин да вляза се цъкля ама или съм късогледа, или тъпа, но така и не съм видяла никъде  Rolling Eyes Слънчева ваканция и чакам `Фалбите  Hug
               smileys, даже на половината не е, кътам си го  hahaha
               Лелеее, ако знаете как ви завиждам за слънцето и топлия климат...
                    Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

# 414
Добро слънчево утро!Днес 3 ден,режимна съм,пия си водичката.Снощи видях снимките с вкусотиите на Биг баба,лелееее момичета,ако ви кажа,че не съм ги сънувала,лъжа е!И толкова силно се надявах да са режимни,но увиииииииии,щом ги е скрила,значи си оставам с обилно слюнкоотделяне само.Мименсита,след 10 дни ставам на 48 години,по калкулатор 56,деца 3,като най-малката госпожица след месец става на 3 годинки.Успешен и режимен ден на всички.

# 415
Добро утро ! Мимс за мен сладкишчето ако може  ... Rolling Eyes Аз почти - 1 кг , но не съм го затвърдила а и последно време нямам апетит .... Имате ли такива моменти на вълчи глад и безапетитие  newsm78 (думата ми е малко страна ама карай  Grinning) А и забравям да се храня , занимавам се с творческа дейност , начинаещ   Simple Smile Blush
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.343245332394607.96271. … type=1#!/dory7713
Лек и отслабващ ден ! Hug

# 416
Пловдивска среща  утре  14ч в Мармалад . Всички да се чувстват поканени  Hug
Момичета какви са тия сред обедни срещи по работно време Simple Smile
Ще се постарая да дойда и аз , Only да ми се яви по спешност .

# 417
Приветче момичета,

Минавам аз (пак) да ви навестя ,няма да казвам какво ще правя да не урочасам нещата  Crazy

Срам ме е да разказвам ,трябва да сваля поне 10  Crazy

Хубав и успешен ден.

Поздрави

# 418
..................
Минавам аз (пак) да ви навестя ,няма да казвам какво ще правя да не урочасам нещата  Crazy
.....................

Второто ми име е Врачката Laughing  Mr. Green Whistling

Ми честито да вметна тогава

# 419
Добър ден дами! Simple Smile Имам въпросче-някой ползвал ли е ръжени трици? Днес си купих(заради цената-1.30 Embarassedда не изтърва аз)250гр.,че и екологични като допълнение.Не пише хранителна стойност на пакета,но намерих това в нета:БМВ-15, 4.3, 26........279кал./100гр./

tqna,аз съм в трета,взех ги за разнообразие ма да видим кво ша ги прая newsm78 Хляба си е чудесна идея,но ми изгоря фурната #Cussing out

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 13:49 от merypopins

Общи условия

Активация на акаунт