Фигура лесно се показва щом Дюкан се спазва - 260

• 49 372
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
МериПопинс, силно ме заинтригува, защото не бях чувала за ръжени трици, а много обичам ръженото брашно, та се разтърсих и виж какво открих http://skipthepie.org/cereal-grains-and-pasta/rye/compared-to/oat-bran-raw/
Аз бих си яла овесените трици.Щом вече си ги купила можеш да прибавяш по 1лъжичка към овесените или най-добре да ги оставиш за хляб в трета.Аз сега в четвърта, ако ям хляб си купувам винаги ръжен.Обичам вкуса му пък и е диетичен.

Биг Баба  Hug язък  Laughing Ако искаш проверен нережимен в машина за хляб свиркай  Wink Миналата година взех първа награда на български кулинарен конкурс (от форума е и е страхотен).

# 421
фююююююююююю свиркам tqna искам рецепти за каквото и да е и колкото  може по мързеливи/което е всичко правено във пекарната/ Joy Хайде прати на лични моляяяяяяя Simple Smile Този който правих е Украински и наистина е само в пекарната. От долу в подписа ми в албума - кулинарен има наред режимни и нережимни неща, някой ден ще ги разделя Embarassed

# 422
Здравейте момичета и днес кантара ме зарадва приятно -0.700кг надолу .Днес реших да си извадя някой дрешки от "слабия период" ей така за още по голяма мотивация.Приятен ден от мен  bouquet

# 423
Здравейте, удържам фронта- трети ден само на вода, яйца и пилешко и сутрин овесените трици. Оказа се, че не е толкова тежко. Laughing Не съм гладна, имам и минуси на кантара, но ми е проблемно WCто.
Още два дни.

# 424
Привет на всички. Приемате ли новобранки? Simple Smile От утре се присъединявам към диетата. Максимума, който издържам на диети е 3 дена, надявам се да успея с ваша помощ.   Embarassed   bouquet

# 425
Привет Мадами,
Аз съм отново във вашите "скромни" редици.
Втори ден на протеини съм... издържам, добре съм... всичко е по план график..., обаче ме мъчи неприятен дъх . Нормално ли е как да противодействам?
Мерси предварително.

# 426
  • Пловдив
Здравейте! Хайде и аз при вас...Искам да преборя едни 5 кг, ама те са ми най-трудните, та не знам как ще стане, но ще опитам. Днес ми е първи ден. Не съм гладна - засега! Закусих омлет, след това за обед пилешки пържолки от филе на скара, кисело мляко следобед Култура подсладено.

# 427
Feis svetlaa denitsa7  Добре дошли, от името на всички си позволявам да Ви приветствам.Бъдете последователни,пълнете хладилника САМО с режимни неща и си похапвайте... трудни са САМО първите ТРИ дни, после пей сърце ,върти Д..Е. Joy
Светлаа неприятния дъх минава с много вода ,нормално е в началото , после изчезна при мен ,но съвета ми е пий вода когато осетиш дъх, а и не само,постоянно.Организма се чисти. Peace

EVIQ ВЦ-то е проблем почти на всички, и на мен БЕШЕ. Опитай всяка сутрин на гладно с чаша топла (до гореща вода)  Peace  на мен ми действа.
sollarism Браво за минусчето, и мен мн ме стимулират дрешките защото по тях най си личи. Hug

# 428
Може ли на вечеря да си правя омлет с домашен суджук Embarassed в първа фаза. Без мазнина. Суджука е само телешко.

# 429
Здравейте, удържам фронта- трети ден само на вода, яйца и пилешко и сутрин овесените трици...
не забравявй млечните и те си имат своя важен дял в режима. А против WC проблеми - трици с кисело мляко за закуска Peace
Добре дошли на новите дюканки - успех и постояннство!
Аз съм си режимна и послушна. Завършвам утре поредната П 5-ца  и се очертава ново килце минус  Flutter Преди седмица се натъпках в едни черни дърнки от по-добрите ми времена, а сега вече ми седят мноого добре  bowuu `Одим със сЪмочувствие вечИ  Whistling
Повлияна от Натали Никол си врътнах вчера шоколадовия слакиш от 6-тата страничка на Смайлис-овата тема. ММмммммммммм нЕма такъв кев ви казвам  Crazy Crazy  Crazy

# 430
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
               aleeks, да са ти живи и здрави дечицата и щом калкулаторът казва - ще слушаш. Питах не за друго, а защото се навъртат всякакви деца дето се опитват да се докарат до манекени на Бухенвалд  ooooh!
               dory77, аз страдам само от липса на време за ядене  Sad Много красиви неща правиш като за начинаещ  Peace
               freshhh, `кви са срещите не знам, но къде са снимките питам?
               О, merito,  Hug Хайде, хаирлия да е  fingerscrossed, с още една двойка близнаци  hahaha
               merypopins, туй чудо пък къде го откри!?
               EVIQ, на вода, яйца и пилешко дълго няма да изкараш... Запрятай ръкавите и започвай да готвиш  Peace Ако не е много солен - може, иначе... ограничавай го до ранния следобяд, както и всичики други солени храни  Peace Ако не можеш - прати го насам hahaha
               denitsa7, и аз така си мислех докато в съзнанието ми диета се приравняваше с глад, обаче... вече три години си диетувам, къде успешно, къде не, с тази сита,  охолна и вкусна диета  Peace
               svetlaa, ако си правила преди режима и си чела, трябва да знаеш, че неприятния дъх първите, пък и не само първите дни и признак на кетозата, която търсим. Единственото противодействие е повече чиста вода.
               Feis, хайде сега да се представиш по надлежен ред, моля  Peace
               karmen80, и аз имам проблем с тоалетната - вляза ли си стриктно в схема и съм с вечно разстройство  ooooh!
               И понеже още се правя на сърдита пред котките, тази вечер за гушкане ще ви оставя едни други сладури...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 431
Мименсита,туй чудо го открих в ТМаркет/на Коперник/.Между другото пак  там на диетичния щанд видях и кетчуп Felix/ако не ме лъже паметта ти го беше споменала като режимен/,но аз не си падам.Утре протеиновия четвъртък съвпада с фаза на луната,на всички трето и четвъртофазнички пожелавам големи минуси/ако имат нужда разбира се....като мен Embarassed/Лека и спокойна нощ Hug

# 432
Здравейте.Имам питане към по-опитните.Правих ударна фаза 10 дни и вече почти 2 месеца съм във 2-ра фаза 5:5.За толкова време съм свалила едва 4 кг.Спазвам всичко- пия около 1,5-2л вода (като преди диетата изпивах това количество за няколко дни, а не на ден), ям по 3с.л. трици направени на мини хляб, че иначе не ги понасям и всичко друго както е упоменато.Аз ли някъде греша или е др. причината.Преди време си правих нашумелия вега тест и на него излезе, че овес, кисело мляко и жълтък не ми понасят.А на мен именно млечни и яйца в П дните са ми основната храна. Дали има нещо вярно?За капак имам гастрит и болна жлъчка.Някакви съвети?Ползвам само подсладител, обезмаслени мляко на прах, кис.мляко и какао (рядко).В момента съм в ПМ период и ме е обзела депресия, че нещата не се получават.За капак и МЦ ми стана нередовен.Идва когато "се сети" и продължава мн. дълго.От години винаги ми е бел "като часовник" точен и не-повече от 4-5 дни. Thinking

# 433
29 страница ooooh! УжасТ! И срам! Mr. Green
Не съм зарязала режима, дори напротив! Държа здраво! Ама що не пиша - и аз не знам! Виновата! Whistling
Тази сутрин съм 62,200, т.е. само с 300 гр над килограмите, с които влязох в Трета, а сме вече 166 ден (трябва да ги направя близо 300 Crazy)
Т.е. - добре се справям и дори си направих подарък! Голяяяяям! Mr. Green
Хубав ден на всички! Hug

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 07:22 от (не)Обикновена

# 434
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Такова ми е едно петъчно... И ако не ми мине път шефка, "караконджул" или друго чудо път, утре наистина ще си почивам  Wink Но днес е време за кафе и... на тръстиката.

bub4eee, я дай още чалко информация - възраст, ръст, сегашно тегло, резултат от калкулатора, бремености... и една примерно меню.
              (не)Обикновена ,  Hug
                    Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт