Фигура лесно се показва щом Дюкан се спазва - 260

• 49 338
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
                   Добра ви вечер  Hug
               EVIQ, а пиленцето домашно ли е, че да дойда да дегустирам дали е режимно  smile3508 Иначе... ударната повече от 5 дни рядко има смисъл, но попитай за всеки случай калкулатора на първа страничка, той ще ти каже какво е теглото, което най-лесно и безпроблемно ще задържиш с минимални ограничения в последствие  Peace

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

Добро утро, мина моя първи ден-издържах, но цяла нощ сънувах че прегрешавам.  Laughing
Калкулатора на първа ми изчисли първата фаза на 5 дни и оптимално тегло 63. Аз искам да стана 58-60кг.
Сега съм 89 не ми личат по принцип никой не ми вярва, че съм толкова, но аз ги знам ooooh!.
Мименсита, заповядай на пилето, има само сол/малко/ и е пушено на дръвца. Вкусотийка. Заповядай на дегустация в Русе.
И яйчицата са ми домашни от щастливи кокошки. И телешко си имаме, защото гледаме крави. Абе това е моя режим- месоядно съм smile3508

# 391
  • София :(
                   Добро утро  Hug
               Да пием по кафе, а? Готово е  Wink

О, EVIQ, още едно русенско попълнение  Peace На пиленце не знам дали ще дойда, но среща като се прибера лятото - със сигурност ще си направим.
                    Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 06:41 от mimensita

# 392
  • Испания
ДобрЮтро!  Simple Smile

...
               smileys, сега и силиконова форма за кекс ще ме зарибиш да си купувам  ooooh! В обикновена няма ли да стане  newsm78 А, поне за яйчните бижута няма да ме овътряш, ще ползвам черупките от козунака за домашните и служебни любимци, но... Желирани яйца "Фаберже" няма да им дам пък  Crossing Arms
...

Ами... ще трябва да се овътриш със силиконката.  Hug Иначе трябва да "вапцаш" обикновена с мазнина, така че... А Ицата "Фаберже" и аз не ги давам на никого. Стават бързо, ама са ми толкова вкусни... И без това ми е жал да ги ям. Миналата година дадох 2 на една приятелка испанка и още пита за тях.  Wink

...
ще си харесаме някакъв сладкиш добавяме есенцийка и  smile3508  ам, ам  Joy

...

Така, така.  Hug Настъргваш лимонова и портокалова кора и става мнооооУ Великденско!  easter

...пилето, има само сол/малко/ и е пушено на дръвца. Вкусотийка. Заповядай на дегустация в Русе.
И яйчицата са ми домашни от щастливи кокошки. И телешко си имаме, защото гледаме крави. Абе това е моя режим- месоядно съм smile3508

Малииииииииии... Мечтата на дюканката: пиле, яйца, телешко...  Rolling Eyes Значи, нямаш никакво оправдание да не си стриктна дюканка.  Hug

# 393
.........................................Заповядай на дегустация в Русе..................................

Какво виждат очите ми Shocked
Мисля че е време веч да направим една скорошна среща - да се завърне Майки от Пловдив и да стягаме софрата  Peace
Исаче, Инито, Iskra_r, sissies,  A m b e r, EVIQ.....нагласяйте се психически и физически и давайте предложения за удобен ден, час и място (да е за пушачи  Rolling Eyes Rolling Eyes и да може да си внасяме храница от вънка  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Исаче Heart Eyes)

Пък Пловдивчанките да не скатават и да си мислят, че ще се оттърват от Русенско присъствие.....Великден наближава, а традициите са хубаво нещо..така, че Only гледай да организираш едно чукане на яйца на Пловдивска територия по празниците  Peace

П.П. Не се включвах, че да не фане уроки Натали, ма така и така съм се разписала, поне да си кажа и аз.....ПФУУУУ, мноууу грозноу това момиче бееее, пу-пу то бива, бива телеса, сланини...пък и къв бут извади, а Whistling малеее, дано не заприличам на 40+ на нея  Praynig

Ай със здраве и дано вече почне да се постопля по малко, че пищисах...не се трае cold

# 394
Добро утро момичета,взимамси от кафето на Мимс и давам отчет -1.200кг.кантарев отново ми е приятел.Смятам да карам схемата 5\5 за мен тя бе най успешна първия път.Дано този път не изпадна от коловоза.На всички пожелавам усхихнат и отслабващт ден  bouquet

# 395
Добро утро,присъединявам се към Вас,с огромното желание да се отърва от излишния телесен багаж EmbarassedЗа огромно мое разочарование започвам диетата за трети път.Като и първия и втория път успешно стигам до 3-та фаза,но,само стигам до нея.И оттам нататък пълен провал.Заслужавам си критики,но самата аз не си ги спестявам.Имам желанието да пиша тук,защото този път,ще бъде трудно,и имам нужда от нахъсване,а може и някой по голям и тежичък тиган по главата.Нося на бой,особенно с тези кила LaughingТа,за прокола - 162 см 70 кг,желано тегло 55 кг.Днес ми е 2 ден,минус 1 кг,но то си е само вода,за топене на сланинките,ще започна да се радвам,може би след месец.Успешен и режимен ден ви желая.  bouquet

# 396
Здравейте, дюканки-сладуранки!
Повечето може би ме помните, ако ли не аз си ви помня Wink Hug
Стигнах 4-та...задържах около половин година, но забременях и килцата тръгнаха нагоре въпреки, че се съобразявах какво ям. Много качих  ooooh!, и с първата и с тази бременност качих към 30кг., но сега за разлика от преди кърмя, за което съм много щастлива, но пък дебела  Laughing
Ограничавам някой храни, но ефекта е нулев.
Много държа да кърмя и затова скоро няма да се присъединя към вас.

Усмихнат и успешен ден!!

# 397
  • Варна
Я, темата се напълнила с новопостъпили  Mr. Green Добре дошли и успех на всички   bouquet

Аз свалих още едно кило , но нещо пак не съм добре здравословно. Какъвто и вирус да мине аз го лепвам  newsm78 За 2 месеца боледувах повече отколкото за последните 3 години. Не мисля ,че е от режима просто децата и те много боледуват тази година и аз прихващам от тях. Затова и не пиша много напоследък, че все се оплаквам   Rolling Eyes.

Хубав ден и много свалени килограми за всички  newsm51

# 398
Я, темата се напълнила с новопостъпили  Mr. Green Добре дошли и успех на всички   bouquet
Ами тя Натали Никол се врътна тук и новопостъпилите заваляха, като пролетен дъжд  Laughing
Успех момичета, а тези, които излизат от коловозите - да прочетат и научат наизуст последните 10-тина постове на гореспоменатата натура  Flutter
Паричке, честит ти нов минус, айде скоро скоро още един да обадиш  Hug
dani_l все едно за мен пишеш душо  Laughing Само дето аз забременях още в началото на 4-та. И с номер две качих 30 килца, както и с номер едно ( преди да родя първия път не бях правила никакви диети- нямаше нужда  Crossing Arms ) Кърми си бебчо и се наслаждавай, че друга такава радост няма  Heart Eyes Ще му дойде времето и на килата. От опит ти казвам, че преди годинката няма ефект. Два пъти правех 3 олекотена и то без галите - нищо и половина - трици ям и все прасе си седях  ooooh! Crossing Arms Ще пусна снимки от тогава - да видите вии що е прасе  Sick (но като отслабна обаче  Mr. Green) Ама пък бях горда, че кърмех малчо 2,5 години. След годинката имах добър успех с 90-дневната, без да ми се отрази на кърмата. Но за да оформя тЕлото, така както аз си искам - тук само чичко ви доктор Дюкан може да помогне.

# 399
  • София
Аз за грамажа на Стевията да попитам - колко грама са 20 пакетчета? Аз имам една която е в кутиика и незнам колко да сложа на прословутия сладкиш от 6 стр. Simple Smile

# 400
  • София
Аз за грамажа на Стевията да попитам - колко грама са 20 пакетчета? Аз имам една която е в кутиика и незнам колко да сложа на прословутия сладкиш от 6 стр. Simple Smile

Стевията на пакетчета е по 1.2 гр. Не съм сигурна, обаче, че е съизмеримо по този начин. Според мен трябва да пробваш на вкус... Мисля, че всяка разл. опаковка от стевия е с разл. концентрация, съотв. носи разл. степен на сладост. Освен това, на нея също има максимално допустимо количество за ден. Напр. за таблетките е 8, за пакетчета е до 40 пакетчета.

# 401
      Здравейте мили момичета!Аз се завръщам след близо месец отсъствие.Много ми липсвахте.Вече имам и нет и отново съм сред вас Hug
     Както вече бях писала,получих огромни червени петна по краката и ръцете,помислих,че е лаймска болест/от ухапване от кърлеж/отидох на лекар и казаха ,че е нещо от храната,личната лекарка знаеше,че съм на Дюкан и ми направи изследвания,бяха в норма.Алерголога ме разпита с какво се храня и ме посъветва да изключа храните с животински произход,ами сега-помислих,че това е края,трябваше да ям картофи,ориз и зеленчуци.Минах в нещо като 3-та фаза,но без плодове,гала дни и картофи.Не спрях и пилешкото месо,като то ми се стори най-безобидно,след 2 седмици започнах да включвам 1 по 1 животинските продукти,последно яйцата,днес изядох едно и нищо ми няма,вече ще внимавам.От днес се връщам отново във втора фаза и продължавам напрад-няма отказване.
    Днес навършвам и 7 месеца с режима,вече съм -26 кг.малко се позабавиха нещата,но пък не съм качвала,изоставам с около 2 кг.мисля,че ще наваксам и вече-умната,без импровизации.
   През последния почти месец съм свалила само 1 кг.и мерките са ми почти същите като предния,с малки разлики,с минуси-разбира се.
    Радвам се,че отново съм сред вас  newsm51

# 402
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Буб.ка, ти си герой.   bouquet
Дано се е приключило с проблема и продължиш безпроблемно напред. Много се радвам да чуя добри новини за теб.  Hug

# 403
Да питам къде влизате да ви изчисли дните на режима според теглото ви. Видях калкулатора и си сметнах, обаче не виждам за изчисляване на дните.
Между другото днес ми е 5 ден и съм свалила 2 килограма. Но се чудя защо като включих зеленчуците на другия ден бях +800 (като се има предвид че ям много малко) ми се струва странно. Предните пъти като бях на диетата не си спомням да е ставало така.

# 404
  • София
Буб.ка, ти си герой.   bouquet
Дано се е приключило с проблема и продължиш безпроблемно напред. Много се радвам да чуя добри новини за теб.  Hug

bub.ka, поздрави и от мен! Решението тие било правилно, а това, че не си качила, а даже си свалила 1 килограм си е страхотна новина!!! Поздравления и успех!!!

Общи условия

Активация на акаунт