Фигура лесно се показва щом Дюкан се спазва - 260

• 49 340
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Тонитa, според мен си започни направо 2ра с 5П на 5ПЗ. 5те П ще са ти един вид като 1ва Simple Smile Няма смисъл от повече П дни.
bellezza, не не може! Всичко завършващо на ОЗА не е позволено. Можеш да ползваш подсладител или Стевия на прах или листа. Повечето тук ползваме подсладител Суитли.  Simple Smile

# 631
Благодаря GalaEluard Simple Smile

# 632

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на Великотърновки и от мен

Аз си задържам все така,но се радвам че няма нагоре.... Thinking първия път отслабнах от раз-без задържане,но сега кг.за сваляне са повече и може би съпътства всички.А и от време на време направо забравям да се храня(може и това да е причината).
Абе хора все гледам че мацките се представят аз май не съм newsm78 за което МОЛЯ да бъда извинена.
Ето: на 32 г. съм, 168см.,с едно раждане,бях 87 кг.със стартирането,по калкулатор трябва да съм 61,сега съм 70 но моята цел е 58,та ще видим дано да не е много дълго задържането.
По мои наблюдения това са кг.които най- дълго време бях и сега е нужно малко време да се изтрие паметта Peace
Хубав пролетен ден Ви желая!

# 633
Тъкмо се връщам от пазар Simple Smile Търсих си пълнозърнесто брашно да си правя домашен хляб за 3та. Попаднах на някакво бяло соево брашно и си го купих, но се чудя дали е подходящо. Хранителна стойност в 100гр. - Протеини - 50,00гр., Мазнини - 1,20гр., Въглехидрати - 38,40гр., Нишки - 4,30гр., Калций - 241,00мг., Желязо - 9,20мг., Цинк - 2,40мг., Тиамин(Б1) - 7,00мг., Рибофлавин - 25,00мг., Ниасин - 2,60мг., Калории - 329,00 ккал. До колкото помня протеините трябваше да са повече от въглехидратите, в случая е така. Става въпрос дали е подходящо това брашно да го ползвам в 3та за хляб?  newsm78
karmen80, ако ядеш малко храна и не редовно е възможно и от това да задържаш. На мен в началото ми беше много странно като ядях малки количества и умишлено се ограничавах не смъквах нищо, но като започнеш да си хапвам колкото ми се яде, за да се наситя си смъквах доволно Simple Smile

# 634
GalaEluard мисля че преди дни имаше питане в темата за соевото брашно, дано не те подведа newsm78.Разледай ако имаш време.Но пък смятам че за 3та ще става. Flutter
Дано да е от похапването ще си взема бележка, и ще хапвам режимности малко повечко. Naughty

# 635
На вниманието на всички : кръвните изследвания са ми като на 18 годишна ученичка  newsm44 !!! След 10 дни ще пусна изследвания на урина и дано и тогава всичко да е на ред !
Така ,че карам си диетката и хич не ми пука !!!Като за награда съм -1 кг.Днес втори П ден . Нещо продуктите ми намаляха та ще се ходи на покупки да се позаредим .Ще трябва да сменям и гардероба ,че вече всичко ми е като харизано.Ама това са само хубави работи newsm10 !!!!!
Целувки и лек ден  love001 !

# 636
karmen80, не съм фиксирала скоро да се коментира това брашно, но ще прегледам назад из темите Simple Smile
almeg, бравооос  Hug Все хубави новини при теб  Grinning Аз преди малко попаднах на магазинче за италианско бельо на мноого добри цени, че и този път не ме отрязаха с "Като за вас няма!"  Sunglasses Таа очаквам заплатено време с нетърпение  Joy Ако идваш насам и ти се разхожда с компания ми звънни Simple Smile

# 637
Да попитам за изварата- може всякаква или да е обезмаслена - задължително.

# 638
Гала май те подведох Blushи за да се извиня ето инфо ....Соевото брашно се добавя в продукти, за да се повиши количеството на протеините. За сравнение - пълнозърнестото пшенично брашно съдържа около 16% белтъци, докато брашното от соя съдържа около 45%. То е особено полезна добавка, когато пшеничната реколта е с ниско глутеново съдържание. Освен на белтъци, соевите брашна са богати и на хранителни влакнини, желязо, калий и витамини от групата В.

EVIQ ако си във втора фаза е добре да е обезмаслена.

# 639
karmen80, мерси за инфото  Hug Така или иначе вече забърках сладкиша, който ще е изцяло режимен за 3та  Grinning Ако се получи ще дам рецепта и снимков материал Simple Smile Истинската рецепта ми показа Майкито, но аз си я попреработих, та ще видим какъв ще е резултата  Wink

# 640
EVIQ ако си във втора фаза е добре да е обезмаслена.
А добре, аз намирам в Карфур обезмаслена извара само на Дядо Либен.
Колежките от сега почнаха, че съм отслабнала видимо, обаче към светнала в лицето и съм си загубила чара. Бледичка съм била. Mr. Green

# 641
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               Ех, Тонитa...
               karmen80, че как така съм те пропуснала...  ooooh! Ма хайде, Дзвинена си  Hug А задържането наистина може да се дължи на малките количества или нередовното хранене  Peace
               GalaEluard, не мисля че само от соево брашно ще се получи хляб, но пък... не съм пробвала, въпреки че преди много години като си взех първата хлебопекарна съм си правила какви ли не експерименти, включително и с добавяне на какви ли не брашна в хляба.
               almeg,  Peace
               EVIQ, обезмаслена, суроватъчна. Въпреки че за пореден път ще споделя - за мен тези надписи по етикетите са просто рекламна стратегия, но нейсе  Whistling
               Ма много късичка днес чергата бе... Позатопли се и изчезнахте като ланшния сняг  hahaha Хайде тогава за предпоследен път да напомня:
Софиянки, чакаме ви в събота, 24.03, от 13 часа в любимия Дивак, онзи на Гладстон  Hug
               И въпреки че е безобразно рано, ще заредя козинките, пък може да се пробвам и да заспя...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 642
Здравейте, много бих искала да започна диетата на Дюкан, но малко ме плаши негативното отношение към диетата-била вредна, опасна за здравето и после си връщаш килограмите даже двойно. По принцип нямам здравословни проблеми. Преди години ми откриха киста на бъбрека, но отдавна не съм имала бъбречни кризи. И Имам ниско кръвно.  Може ли да ми кажете дали след финалния етап се връщат килограми. как стой въпросът с целулита?

# 643
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Едно бързо кафенце в петък  Wink

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

# 644
  • Германия
Здравейте, много бих искала да започна диетата на Дюкан, но малко ме плаши негативното отношение към диетата-била вредна, опасна за здравето и после си връщаш килограмите даже двойно. По принцип нямам здравословни проблеми. Преди години ми откриха киста на бъбрека, но отдавна не съм имала бъбречни кризи. И Имам ниско кръвно.  Може ли да ми кажете дали след финалния етап се връщат килограми. как стой въпросът с целулита?

Зарежи! Не ти трябва изобщо, стой си както си или си купи хапчета за отслабване Hug  Hug
Много е вредна диетата на Дюкан (по-здравословен е режимът му, ама ти питаш за диетата, та за нея ти отговарям   bouquet). Килограмите не се връщат двойно, не си прочела добре или са те подвели - връщат се тройно. Камари сланина се генерират после от нищото , само докато видиш дъното на тавата с баници и мекици и вече си трупнала пет кила, от станиола на шоколада като го смоташ - още десет, ужас ти казвам и безумие.  ooooh! Не е за разправяне. Целулитът се повлиява добре, ама ако е до него само, можеш да се тръшнеш за една антицелулитна серия на Eucerin - пълната гама продукти за около 270 лв. А, и да, много е опасно за здравето - ходиш после урочасан и те боли главата от хорската завист. Нали ти обаждам, кофти във всяко едно отношение.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт