Фигура лесно се показва щом Дюкан се спазва - 260

• 49 328
  • 726
  •   1
Отговори
# 660

olive1981, съгласна съм с мнението на Cheerleader  Simple Smile

Е, сега вече си го изпросихте и двете.  Whistling Как може да заблуждавате така olive1981, не ви ли е неудобно да подвеждате като мусински свидетели. Аман от безотговорна отговорност към здравето на чуждия  Hug Hug.

Е, па, що така, Натали Никол? Hug От еуфорията дето те е обхванала не мога да разбера къде пак сгафих с поста си? Hug

# 661
Има нови пловдивчанки виждам? И като са на режима,защо аджеба не са се включвали в нашите прекрасни срещи? newsm78 newsm78 newsm78

Гала....свърших си работата  Grinning Всичко пловдивчанки да заповядат в Диетичния магазин на Опълченска....

Only , търпеливо чакам обявяване на следващата Пловдивска среща, за да се запознаем лично Simple Smile

Ех това лято, isache,... Добре че имам дъъълга отпуска, че да огрея навсякъде  hahaha Да му мислят и бургазлийки, варненки, шуменки... Пък се точа преди Великден да скокна и до Сандански, та да му мисли и Сисссс, а като нищо за самия празник да се курдисам и в Пловдив, но... последните две са все още само вероятност... Тъй де, стига съм досаждала само по софийските срещи  Joy

Пък Пловдивчанките да не скатават и да си мислят, че ще се оттърват от Русенско присъствие.....Великден наближава, а традициите са хубаво нещо..така, че Only гледай да организираш едно чукане на яйца на Пловдивска територия по празниците  Peace

Мисля, че е крайно време вече Only да се заемеш с организацията - въпреки, че половината няма да ги има в Плд по празниците  Peace Heart Eyes

# 662
Благодаря на Cheerleader за отговора. исках само да ви попитам какъв е личния ви опит от режима на Дюкан. Защото има и хора, които го отричат. не съм искала да засягам никой и малко ме разочароваха отговорите ви. Нали този форум е точно за това-да се споделят менния.  Питам дали е опасен режима, защото е доста критикуван. Но от друга страна се постигат страхотни резултати. Например Митко Цонев сподели, че заради Дюкан е влязал в болница, но пък е смъкнал 20 кг.. Явно всичко е строго индивидуално. Аз съм 65кг и искам да стана 55кг. Ходя на водна гиманстика и на фитнес.

# 663
  olive1981 ,виж сега мила ,аз като една все още новобранка да ти кажа само ,че преди да започнеш трябва да прочетеш в най лошия случаи първа страница от темата .За предпочитане е да прочетеш и книгата ,защото там ще намериш много отговори на твоите въпроси и ,ако тогава нещо не ти е ясно тук ще ти бъде обяснено с удоволствие от по опитните. Диета безвредна няма .За да изгуби организма тегло се подлага на различни ограничения ,което само по себе си не е безвредно,но при хора с наднормено тегло това е светлина в тунела .В книгата е повтаряно многократно, как до запазиш здравето си и да свалиш излишното.Проблеми имат хора ,които или не са спазвали правилно режима ,или си имат проблеми преди това, и с режима се отключват.Това е моето мнение ,дано ти е от полза. Успех, ако все пак се решиш да започнеш, и знай ,че при тебе повечето вода ще е задължителна (не че при другите не е )!

# 664
  • Пловдив
Пловдивчанки искам да кажа,че по Великден тази година няма да съм в Пловдив,даже плановете ми са да  изчезна още на 12.04.......Така че организацията на Великденската среща я прехвърлям на GalaEluard...................

Имам имен ден тогава и ми е простено да не съм на линия  Laughing Laughing Laughing

Bub.ka,че защо да не дойда до София......колко му е....ама сега ще отида до Плевен и околностите,а другия път в София  Peace Peace Peace Обещавам !

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 15:00 от Only

# 665
    Онли да не си решила тази година за Великден да дойдеш да почерпиш в София?

# 666
Долу лапите от Only, тя е само наша  smile3534 За Великден и мен сигурно няма да ме има, мъжа ми има рожден ден точно тогава, но има време ще видим кой, какво и как Simple Smile

# 667
  • Варна
Здравейте, полека - лека почнах да се оправям след вирусните атаки , но все още кашлям и съм на антибиотици, защото получих и усложнения. На мен режима, като че ли ми повлия имунопонижаващо  newsm78 Продължавам да спазвам колкото мога режима, но ям предимно риба, кисело мляко и тофу от протеиновите. Ям и малко плодове, не всеки ден, но ги включих към храната си по необходимост . Имам понижение от още 1 кг , но не знам дали е от режима или от болестта. Та засега продължавам. Така или иначе първоначалните ми намерения бяха да сваля 15 кг, а до момента съм свалила 12 кг, тъй че долу - горе съм си изпълнила плана  Mr. Green Само дето не съм доволна от обиколките си все още . Вземам    витамини и имуностимулатори, дано помогнат. По принцип рядко боледувам, а последните 2 месеца не съм се видяла здрава и това много ме дразни. Оплаках се, стискайте палци това боледуване да е последно поне до есента  Hug

# 668
  • Германия

Натали Никол, гадина с гадините, само ти искаш да си слаба и красива 

bowuu Crazy
Галка, това е приказка на пич. Hug Добре, че не ти е отслабнало чувството за хумор от режима. Някои точно там ги удря, дето вика бигбаба4. И не стават просто тънки, ами тънкообидни. Hug

Cheer, и ти си пич. Дай малко по-весело на нещата  bouquet, че много насериозно се взимаме понякога.

Няма универсални и общовалидни обобщения за режима, за каквито питат хората, надникнали от любопитство в темата. Даването на такива е субективно споделено, което не може да послужи за построяване на обективни изводи . Това, че прекрасната Скарлет я боли в момента и обикаля по болници, ме натъжава до рев и плаши до смърт. Както и разклатения имунитет на Сребърна паричка. С нищо не са го заслужили, колкото и грамотно и стриктно да са спазвали режима. Което не променя по никой начин факта, че десетки още прекрасни са подобрили здравословното си статукво и се чувстват в отлична кондиция с години спазване. Което не променя и факта, че за пръв път откакто съм проходила, аз пък не съм кихнала и един път. Извода? Няма такъв. Освен, ако не броим за извод, че и тук като при всичко е строго субективно.

# 669
Здравейте момичета,

Надявам се да ме приемете сред вас, защото доста дълго се лутах и да сваляме заедно килата.
В интерес на истината досега бях малко скептична към Дюкан и установих, че това е вследствие на факта, че никога преди не ми се е налагало да свалям толкова много. Винаги съм имала две-три килца...нищо работа.
Обаче след раждането и кърменето задачата се оказа по-трудна, защото се озовах с едни 10-15 кила, които не мърдаха доста време. Пробвах различни неща..минах през зелевата супа, японските чудеса, лечебният глад и плодуването...опити за балансирано хранене...и кантарът мърдаше едвам-едвам. До онзи ден, когато реших, че ще пробвам и Дюкан и ако нищо не стане се предавам.
Е да ама не. днес ми е четвърти ден, правих три дни чисти белтъи, сега редувам със зеленчуци и мога да се похваля с минус 2,5 килограма!! Мисия невъзможна до момента.

Така че продължавам напред. Единственото отклонение, което правя е, че вечер пийвам малко алкохол за успокоение на душата, но не мисля, че е Бог знае какво престъпление.

Та така. Да не ставам много дълга, пожелавам успех на всички и ще дам отчет скоро, след още няколко дни...Пролетта вече тук и катовете дрехи почват да падат... Mr. Green

# 670
Julia_Ch, добре си дошла Hug Ако искаш да сваляш обаче, трябва да си режимна - без отклонения. Всяко такова те връща много назад и нищо чудно след време да прибавиш към неуспешните си диети и този режим  newsm78 Спазвай го стриктно - килцата не са ти много и ще се справиш мисля сравнително бързо... Направи го както трябва и резултатът ще те зарадва!  Mr. Green
На всички момичета, които ми отговориха на питанките  Hug  newsm51
И, Only, скоро ще посетя това магазинче, вече е топло и с бебка ще се тръзнем и по главната  smile3540

# 671
olive1981 , провери си бъреците преди да почнеш диетата. Аз направих същото в началото, защото имам няколко бъбречни кризи и камък съм изкарвала и пясъци и баластри. При мен всичко е наред с изследванията, но карам внимателно, услушвам се и пия винаги много вода. Ако случайно забравя, те си ме подсещат бъбречетата Crazy
Паричке  Hug Hug Hug драго ми е да те видя и ми е болно, че боледуваш толкова. Както знаеш и аз предия месец бях така, сега да чукам на дърво съм здрава. Пожелавам ти и на теб  бързо оздравяване   bouquet
Julia_Ch ти направо си му изкарала акъла на твойто тЕло  Shocked Толкова режими и то строги и стресиращи един след друг . За да имаш някакъв ефект от режима, първо трябва да спреш с алкохола! Има и други начини да се успокои човек, чашата е последното, което бих ти препоръчала. Танци, йога или пък хубава книга, комедия или каквото ти доставя удоволствие. Второ - дай време на организма си да се настрои към режима, да се отърси от стреса и ще тръгнеш да сваляш. -2,5 кг не са никак малко.

Мааааааааааама миияяяяяя  Crazy Crazy Crazy newsm53 smile3521 На това му се вика "добро", нищо че го видях чак сега  Crazy Важното е че ще ми е добра вечерта  Mr. Green

# 672
  • София :(
                     Добра ви вечер  Hug
               olive1981, подозирах, че ще получиш отговори като от Натали Никол..., която обаче добре ги е накъдрила пак  hahaha Ако подпомогнеш спорта с един разумен хранителен режим, без чак такива драстични диети, според мен ще се хвалиш съвсем скоро с нова визия, но... дали целта ти е постижима!? Направи ли калкулатора?
               Sivi, честита месечинка   bouquet Ама... пиши по-често бе, момиче, нашите амнезирали дюкански мозъце ще те забравят ако те няма още един месец  Wink
               Mi_Lady, знам че са ти казали вече - продължаваш в ПЗ, а относно редуването... - както ти е удобно, въпреки че не е добре П дните да са повече от ПЗ. Относно доматите... няма да съм аз тази, която ще ти дава акъл, защото мога да ги ям с тонове, особено ако а истински  ooooh!
               dodojoro, аз царевично нишесте, натурално, си купувам от Метро, на Биосет, опаковка от 500 тр, за да не търча да го търся ден през ден, ама соеми гранули не съмм купувала от мнооого време и нямам идея къде продават, хеле пък в Пловдив.
               Cheerleader, напълно си права  Peace
               EVIQ, да си изкараш чудесна почивка и да се върнеш с много хубави снимки  Hug Можеш да използваш ароматизирано царевично нишесте, но пак със същите  ограничения  Peace
               ANNAFACE, цял ден му се облизвах на твоето добро утро...
               almeg, опитай се да обясниш принципите на здравословното и безопасно отслабване на бивш професионален спортист  ooooh! Днес мазол ми излезе на езика да споря с един, който се опитваше да ме убеди как водата пречи на свалянето...
               bub.ka, ако тя не дойде тук, ние ще си намерим поводда отидем да ни почерпи там  hahaha
               Сребърна паричка, хайде да свършват вече патлата ти  Peace
               Julia_Ch, бързо бягай на първа страничка да видиш какво пише за алкохола с големи червени букви, а може да погледнеш и във всяка друга тема за диети и отслабване - пише го същото!
               А сега за последен път:
Софийска среща утре - 24.03 от 13 часа на обичайното място - Дивака на Гладсотон.
               И да раздавам козинките, че си е време за спане,нищо че утре се брои почивен ден...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 673
  • Испания
И понеже за мен се изтърколиха неусетно 4 дюкански години, през които ядох толкова, колкото никога преди, пък взех, че свалих 37-39 кг /2 кг си играят туист, както си искат  Wink/...

... и да ви почерпя по случая. Всичко е режимно.  Simple Smile

# 674
smileys, честит ти Дюкански Рожден ден! Желая ти винаги да си запазиш настроението, с което пишеш постовете си и с което ни даряваш с толкова много вкусотии! Да си жива и здрава и винаги така лъчезарна! Ще се почерпя от всичко, понеже знам, че не само изглежда вкусно!   newsm51

Общи условия

Активация на акаунт