Професионални серии за коса - 30

• 47 467
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Ехоо,познайте кой е пак рус Flutter Flutter Flutter Е,има още какво да се желае от нюанса Rolling Eyes След 5 пъти клепане с изсветляващи бои в рамките на седмица ooooh!,решението било римуувър на Престиж. Действително различен продукт Peace Отдолу ми изби дългогодишното русо и за щастие много малко рижо,въпреки,че целенасочено от три-четири месеца се боядисвах така. Утре ще мацна една боя натурално русо за поприкриване на шареното.
Ха сега казвайте как да си възстановя косата Crazy

При мен в русия ми период като възстановяване най-голям ефект имах от вита цимента. шампоан, маска, ампули.

# 106
Eeee, момичета вие ме направихте много щастлива жена с тези комплименти, благодаря на всички  Hug
Chicci, моят продукт с ниско ПХ в случая беше Л2 на Лакме, но не като финиш, а напръскан върху ампулата+маската+Л2, после минах с пресата, отмих и тогава ползвах другите два финиша, които съм написала. Друг продукт с ниско ПХ, който MissNellie ми беше предложила е реконструктора със зелен чай на Афоджий или зелената серия за къдрици на Чи има и други, но аз разполагах само с Л2.  Blush
Много се изкушавах да си сложа и от новата пяна за обем в корена на Чи Heart Eyes, но се въздържах, за да видя ефекта само от новата комбинация. Wink
dachita, ти предния път, когато си описваше косата си помислих, че си с като моята подстрижка, но мисля, че косата ми е доста по-редичка от твойта и затова за мен вида й си е постижение сега. Hug
Nadeto... разбира се веднага ще докладвам за пяната Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 21:20 от aiki_ira

# 107
Да, коментирахме на ЛС по-подробно въпроса. Л2 на Лакме е. Спрея със зелен чай на Афоджи също  е подобен (3), и въпросната химическа запечатка от Кемистри серията на Редкен (3.5) например... Съвета ми беше да се ползва както се препоръчва з а последния продукт от производител - ампула, оставя се да подейства, маската, оставя се да подейства, и накрая се слага последния запечатващ продукт( който евентуално може да се замени със спрей от вода + лимонов сок/оцет) и пак 5 мин. и вече всичко се отмива.

Дачита,  Peace

оп, писали сме едновременно. И за мен косата изглежда чудесно!

# 108
  • София
Хареса ми повече от предните ми опити с ботокс, за което благодаря на MissNellie  bouquet, тъй като идеята за ползване на продукт с ниско ПХ беше нейна.

А каква и идеята с ниското ПХ,съжалявам,но съм изпуснала Blush

# 109
  • в 1001-та нощ
затваря косъма с поетите в-ва  Peace

# 110
aiki_ira , MissNellie Благодаря за идеята, ще пробвам и аз !
А каква е ултрасоник пресата ти?

# 111
Момичета ползвали ли сте термалния спрей на тази марка Tresemme

# 112

Ако става въпрос за термопротектора, да. Предпазва косата добре, но леко я матира и лесно може да се прекали и да се утежни от него. Не е професионален продукт.

# 113
Rossix , тази марка Tresemme я продават по супермаркетите на цени 3-5 долара, надали може се очакват големи качества.

А, относно киселото рН, наскоро попаднах на реклама на малинов оцет, на Yves Rocher.

# 114
Момичета, може и да е споменавано вече, но аз сега попадам на него:

milk_shake (и други марки естествено) с безплатна доставка в момента:

http://www.beautybay.com/haircare/milk_shake/

Аз обаче още не съм пазарувала от този сайт.

Ако някой е пазарувал да сподели опит.  Peace

аз съм пазарувала доста декоративна козметика, винаги са били много коректни, много добре опаковат, проблеми не съм имала  Peace

Благодаря ти. И аз ще го пробвам в такъв случай.   bouquet

# 115
  • в 1001-та нощ
 Blush сега погледнах дори, е при 2 купени продукта то марката дават безплатно шампоан за поддръжка на цвета 300 мл

май ще се разгледам дали нещо ми липсва  Hug

# 116
Blush сега погледнах дори, е при 2 купени продукта то марката дават безплатно шампоан за поддръжка на цвета 300 мл

май ще се разгледам дали нещо ми липсва  Hug

Аз също го забелязах.
Другото, което видях е, че някои цени са по-ниски от тези, на ФЮ и ЛФ.   Peace   На Матрикс например.   Wink

# 117

Ако става въпрос за термопротектора, да. Предпазва косата добре, но леко я матира и лесно може да се прекали и да се утежни от него. Не е професионален продукт.
Благодаря за отговора  Simple Smile

# 118
  • в 1001-та нощ
от там съм вземала интегрити терапията на милк шейк, лакове и други декоративни  Blush

точно погледнах, е предлагат и матиращия шампоан на Матрикс, някой питаше за него, но дали в тази тема и в блондинската  Rolling Eyes

# 119
от там съм вземала интегрити терапията на милк шейк, лакове и други декоративни  Blush

точно погледнах, е предлагат и матиращия шампоан на Матрикс, някой питаше за него, но дали в тази тема и в блондинската  Rolling Eyes

Май беше в блондинската.   Peace
Пусни линк там за интересуващите се.   Wink

Бустерите ги видях, но не видях ампулите.   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт