Професионални серии за коса - 30

• 47 447
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Не знам дали е правилно, но аз връзвам по-високо с мек ластик, много хлабава опашка на детето, когато си ляга. Иначе тая дълга коса се замотава ужасно, детето много се върти и сутрин е кошмар.
Откакто си позволявам да и слагам маски на дължините и коприна забелязвам, че косата и е по-мекичка, съвсем не толкова суха и много лесно я разресваме. Купих и натурално арганово масло, за да и слагам от него по връхчетата.  Косата и, както и моята е по рождение суха и детските шампоани не ми вършат работа, ако искам да има красива коса...а за по-къса коса абсурд, не дава да и я пипаме, освен подрязването на връхчетата на 3 месеца.

# 91
  • Плевен
JLo все едно говориш за моята дъщеря, не дава да и се пипне косата да се подстиже Joy, всеки път са едни пазарлъци за това колко да и се отреже. Нейната коса е много гъста с плътен косъм и проблемите със заплитането са всекидневие Simple Smile на нея и слагам хидратиращ балсам, но от скоро забелязах, че и се бели скалпа Rolling Eyes Възможно ли е на 10 год. да има пърхут newsm78 или по скоро е раздразнен скалп?

# 92
Ето ме и мен,благодаря за хубавата тема  bouquet,така сега да дам отчет,вчера ми пристигна поръчката след дълго чакане,този път имаше малко проблеми отстрана на рибката но нищо важното е че се разбрахме Simple Smileснощи пробвах първо витамиино колора шампоан и маска,след това сложих само от коприната на ЧИ и исправих с преса,повече от доволна съм newsm44,резултатът е точно каквото търсех,мекичка,подредена и пълна с блясък коса,на следващото миене ще пробвам ботокса.много ми е хубаво да полагам всички тези грижи за косата си,много ви благодаря за помоща Hug  bouquet,само с интенс рипеър маи няма да се разбереме но нищо,ако не опитам няма как да разбере кое ще е за мен

# 93
  • в 1001-та нощ
viv_pl, аз като дете съм имала (и доста мои съученици - примерно 5 клас), но тогава шампоаните бяха "Роза", "Коприва", "Кестен", "Па-Па"  Rolling Eyes Mr. Green

дано да е моментно раздразнение, сухота, може да липсват витаминки, мисля, че е малко вероятно да са гъбички  Rolling Eyes ако имаш възможност - на лекар

sweety Simple Smile, вярно е, че без пробва не става, тук можеш да научиш принципите, кое как действа, но личният опит е решаващ  Peace

интенса - не бързай да я зарязваш  Peace може да й дойде времето - косата се променя не са в следствие третиране, но и в следствие грижите, а и не е нужно да утежняваш косата с ползвне на маската в последователни измивания

възможно е напред във времето, ако включиш и протеин - да имаш нужда от хидратация - веднъж месечно  Peace ; а може да я ползваш и преди шампоана  Peace вкл. и като добавиш това онова  Peace

# 94
 a.l.e.n.a  благодаря ти,спрях да ползвам и 2 мин.р-р на aphogee правеше ми косата някак твърда,ако не бъркам анч ме посъветва да го ползвам с по хидратираща маска за да не втвърдява,но нз коя е такава,имам маската на интенса,тази на витамино колор и тази от ботокса малката разфасовка би ли ми казала коя е наи удачно да ползвам с него и с шампоана интенс(и за него трябва по хидратираща нали?)  bouquet

# 95
  • в 1001-та нощ
аз от ботокса получавам хидратация и напомпване,  интенса ми е по-тежка и ако я ползвам последователно няколко пъти ми утежнява, отнема обем

втвърдяване можеш да получиш и от по-изсушаващ финиш, ако помниш с какво си завършвала след 2 мин р-р, когато е имало твърдост  Rolling Eyes; аз след този р-р не ползвам друга маска, на мен не ми е и много втвърдяващ, но е различно при всеки  Peace

след интенса - експериментирай по веднъж и с трите маски, но да знаеш, че има значение и изходното състояние, аз бих го ползвала само, ако косата ми е по-суха и след него витамино колор - да не ми е много тежко, но ако имаш нужда от сериозна хидратация - ползваш и маската интенс или ботокса  Peace

трябва да ги ползваш, за да ги усетиш кога как ти действат  Peace

# 96
благодаря ти  bouquet

# 97
В края на предната темичка казах, че днес мисля да направя една проба с ботокса, но да комбинирам с маска, която не бях ползвала досега като запечатка. Та днес направих следното:

- боядисване на корени
- отмиване с шампоан за обем на Чи
- ампула ботокс
- овлажняваща маска Чи Инфра
- Л2 (без отмиване на останалите неща до тук - това ми беше продукта с най-ниско ПХ с момента Blush)
- минаване с ултрасоник пресата
- финиш - крем за изправяне на Чи, термозащитен спрей на Чи
- сешоар
Резултата - плътност и много гъвкавост на косата, лекота, но чувство, че е повече от колкото е моята  Laughing. Хареса ми повече от предните ми опити с ботокс, за което благодаря на MissNellie  bouquet, тъй като идеята за ползване на продукт с ниско ПХ беше нейна.
Нямам възможност да сравня с оригиналната запечатка понеже не съм я имала, но така ми хареса и ще продължа да ползвам по този начин. Ще видя и колко ще изтрае ефекта на ботокса.  Thinking.
Ето снимка, ако някой прояви интерес, въпреки, че на фона на това, което сме виждали не е нищо особено - постижение е само в личен план Blush и моля да се има предвид, че не съм постригвала връхчета от средата на декември, преди днешния ми опит бяха доста хвърчащи и стърчащи Rolling Eyes
http://prikachi.com/images/878/4447878X.jpg

# 98
Ау, много хубава коса!

# 99
  • София

Ето снимка, ако някой прояви интерес, въпреки, че на фона на това, което сме виждали не е нищо особено - постижение е само в личен план Blush и моля да се има предвид, че не съм постригвала връхчета от средата на декември, преди днешния ми опит бяха доста хвърчащи и стърчащи Rolling Eyes
http://prikachi.com/images/878/4447878X.jpg
Супер ти е косата,много бляскава и здрава,а комбинацията ще я запомня.

# 100
MissNellie , съгласна съм с коментара за Мустела и парабените , но това беше "предишната" Мустела , която всъщност и аз съм купувала .... и тогава все още въобще не се коментираха парабените .
От около година може би ( не си спомням точно периода) марката почти изчезна в България , дори се заговори ,че няма внос ( дали ще я внасят и т.н. ) и след това се появи с променен състав - без парабени , без фталати , без феноксиетанол. Състав не мога да кача , нямам наличен шампоан.
Това е състав от официалния сайт Дермопочистващ гел за коса и тяло .
Сега дори и в Бочко и в Тео бебе няма парабени.  

Не знам дали е правилно, но аз връзвам по-високо с мек ластик, много хлабава опашка на детето, когато си ляга.

И ние така. Laughing

aiki_ira Hug моята коса е  абсолютно същата форма , начин на подстригване , косъм и гъстота ( доколкото може от снимка да се определи  Wink )...само дето аз съм много руса. Laughing

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 21:01 от dachita

# 101
aiki_ira , Страхотна ти е косата ! Блясък, обем, плътност, здравина, цвят. Значи в комбинацията в случая кой се явява продукта с по-ниско РН  Embarassed и с какви други от познатите ни продукти може да се замени в комбинацията с ботокса?  Embarassed  bouquet  bouquet  bouquet

# 102
Ехоо,познайте кой е пак рус Flutter Flutter Flutter Е,има още какво да се желае от нюанса Rolling Eyes След 5 пъти клепане с изсветляващи бои в рамките на седмица ooooh!,решението било римуувър на Престиж. Действително различен продукт Peace Отдолу ми изби дългогодишното русо и за щастие много малко рижо,въпреки,че целенасочено от три-четири месеца се боядисвах така. Утре ще мацна една боя натурално русо за поприкриване на шареното.
Ха сега казвайте как да си възстановя косата Crazy

# 103
Иринке,косата ти е супер ,с много блясък  Heart Eyes.Пиши като пробваш пяната за обем на Чи .
Момичета,доволни ли сте от Серум за силно изтощена коса Fibre Architecte Kerastase 30 мл ?

# 104
  • в 1001-та нощ
в интерес на истината, когато MissNellie попита дали някой е експериментирал да запечата ботоска с с нещо с ниско ph, първоначално се сетих за един такъв продукт на Редкен, който отдавна обмислям (в комбинация с активно в-во) - http://www.sleekhair.com/13015.html

иначе преди месец може би - или повече на два пъти съм ползвала ботокса с маската за заключване на цвета на ЧИ - тази CHI Ionic Color Lock Treatment is a must after every Chemical service. This unique treatment neutralizes any chemicals from the hair while closing the cuticle and sealing the hair while leaving hair incredibly soft, shiny and manageable. CHI Color Lock Treatment can be used daily at home to detangle the hair instantly. - както се вижда е точно за след химическа процедура - за да неутрализира реакцията и затвори кутикулата, нямам идея дали е с ниско ph, но предполагам

след боя - (боя, шампоан, ботокс и запечатване) ефектът ми хареса много повече, може би защото и косата се поизсушава; без боя (не е имало боядисване, само шампоан, ботокс и заключващата маска) - ефектът по-не ми хареса - косата беше по-мека и хидратирана, а аз обичам по-жилава коса

за напред мисля да ползвам комбинацията или с по-твърд финиш или след боя  Peace

с кисел финиш не ми е хрумвало да пробвам, но бих добавила оцет или лимонов сок - за да подкиселя запечатващия продукт, може би не веднага, а към края - преди отмиването - за кратко  Peace

aiki_ira , Страхотна ти е косата ! Блясък, обем, плътност, здравина, цвят. Значи в комбинацията в случая кой се явява продукта с по-ниско РН  Embarassed и с какви други от познатите ни продукти може да се замени в комбинацията с ботокса?  Embarassed  bouquet  bouquet  bouquet

до колкото разбирам спрея Л2

Ехоо,познайте кой е пак рус Flutter Flutter Flutter Е,има още какво да се желае от нюанса Rolling Eyes След 5 пъти клепане с изсветляващи бои в рамките на седмица ooooh!,решението било римуувър на Престиж. Действително различен продукт Peace Отдолу ми изби дългогодишното русо и за щастие много малко рижо,въпреки,че целенасочено от три-четири месеца се боядисвах така. Утре ще мацна една боя натурално русо за поприкриване на шареното.
Ха сега казвайте как да си възстановя косата Crazy

честито блондинство  Hug как я усещаш сега? по-суха?

ако можеш малко да отложиш боята би било добре, поне един протеин да направиш преди това  Rolling Eyes

иначе ти си знаеш   Hug протеин за кортекса (кератин, колаген ....) и изглаждане за кутикулата, реню С и т.н.  Peace ще се справиш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт