Професионални серии за коса - 30

• 47 441
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Mомичета здравейте отново  Hug Моля за съвет относно концентрата  за лечение срещу накъсване Loreal Форс Вектор , въпроса ми е кога се слага - след шампоана или най-накрая след балсама  newsm78
Алена не е ли утре деня Thinking

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 17:26 от Полина-Малина

# 76
  • в 1001-та нощ
Mомичета здравейте отново  Hug Моля за съвет относно концентрата  за лечение срещу накъсване Loreal Форс Вектор , въпроса ми е кога се слага / след шампоана или най/ накрая след балсама  newsm78
Алена не е ли утре деня Thinking

след шампоана  Peace

ами аз до преди малко спорих с мъжа ми и свекърва ми, че е утре  Joy hahaha ама не - днес било  Blush то с мъж и свекърва на глава излиза ли се

не съм проверявала в нета  Blush

ама нищо - поисках си  Blush от снощи нещо се опитва да ме разболее, ако не го надвия - ще се тръшна няколко дни  Laughing

# 77
Преди малко си получих шампоана за изтощена коса и 2-минутния реконструктор на Aphogee и нямам търпение да ги пробвам Laughing Между другото, аромата и на двете не ми е неприятен, напротив, а аз очаквах някаква ужасна смрад Mr. Green

# 78
  • Варна
Благодаря ти  Hug отдавна ти гледам снимките на ника и много ти харесвам косата Blush
Ама как ще излезеш на глава ми не става  ooooh!  Laughing
Арвен..   чакам да споделиш за 2-минутния реконструктор на Aphogee  Peace

# 79
  • София
Biskvitka аз ползвам и продукти на Кюн и съм много доволна от тях, като клас козметика бих ги оприличила на Лореал (те и като цени са мн сходни)
http://www.roshavka.com/search/label/keune  тук има описание на продуктите и цени; с две ръце препоръчвам серията Vital Nutrition  Hug

# 80
  • Велико Търново
Biskvitka аз ползвам и продукти на Кюн и съм много доволна от тях, като клас козметика бих ги оприличила на Лореал (те и като цени са мн сходни)
http://www.roshavka.com/search/label/keune  тук има описание на продуктите и цени; с две ръце препоръчвам серията Vital Nutrition  Hug

bouquet ще пробвам задължително!

# 81
  • в 1001-та нощ
Преди малко си получих шампоана за изтощена коса и 2-минутния реконструктор на Aphogee и нямам търпение да ги пробвам Laughing Между другото, аромата и на двете не ми е неприятен, напротив, а аз очаквах някаква ужасна смрад Mr. Green

шампоанът е със силен цитрусов аромат (малко ми евтинее  Rolling Eyes ), а р-ра на кокос/ванилия  Rolling Eyes

гадната смрад е от 2 стъпковия протеин, той е течен, не е гъст  Sick  Peace

Благодаря ти  Hug отдавна ти гледам снимките на ника и много ти харесвам косата Blush
Ама как ще излезеш на глава ми не става  ooooh!  Laughing
...

Благодаря  Hug според мен бъркат 25 март Благовещение с днешната дата, но карай  Blush (погледнах преди малко - прошката винаги е в неделя, ние за това и в кумовете ще ходим тогава, но и се замислих - дали аз не греша след онзи спор, нетът показва, че сме прави, че е утре  Peace )

# 82
# 83
  • в 1001-та нощ
хе, хе, като заминеш на топло - ще има мотив  Blush честито  Hug

# 84

dachita откъде си купуваш продуктите на Лонда?

Продуктите на Лонда купувам от фризьорски салон, който работи с марката : маската за боядисана коса 200 мл. ми струваше 12 лв. Но сега погледнах в този сайт и цената й е двойно по-висока  http://hair2007.bg/index.php?cPath=26_92&osCsid=92100e95d03d … d143c185ef9543502  Thinking , а  същата маска 1000 мл. е 39 лв. 
Много ми похвалиха  - Възстановяващата терапия /маска/ за изтощена коса  на Лонда и смятам да я пробвам и нея .

Все се каня да ви питам и забравям. Имам дъщеричка на 2 и 6 месеца. Тя е още с много фина и тънка косичка, която обаче много се заплита на вратлето, въпреки че често я подстригваме. Мога ли да и слагам някой от продуктите срещу заплитане - в момента имам Коприната, Кристалите от Диамантената серия на Алпапарф, Л2 на Лакме? Hug

От 0  до 3 годинки , ползвахме само Мустела, много бях доволна. Peace
След това продуктите на марката не й бяха достатъчни , за да поддържаме все така разкошна дългата й гъста ( с по-плътен косъм) коса .
Все още ползваме детски шампоани , маски не съм й слагала , но ..... за финиш , само по-дължините (без да нанасям по скалпа ) сме слагали и коприната , Л2 , хидратиращия спрей балсам на Афоджий...и др. подобни.

# 85
  • София
И аз използвам Мустела, от като се е родила, но косичката и се заплита на едно определено място след сън. Аз за това попитах за финиш- кристали, коприната, баласам без отмиване.  Hug
Дами, ботокса поставя ли се и върху корените или само по дължините?

# 86
Видях, че дискутирате детските косички и продукти. Та, аз нямам дъщеря, но сина ми е с руса, къдрева коса и мога да споделя от кое съм най-доволна. Шампоана на Веледа детския ми е фаворит, къдриците му са хидратирани и текстурирани ( как звучи това за дете само  Joy) . Иначе редувам и с на Авен и Биодерма детските. Като спи и отзад понякога му се заплита кичура, та му фъсвам отвреме на време от спрейчето на Клоран джуниър за разплитане. Случало се е като са му свършвали неговите шампоани да съм му слагала и мои неща.. Например олео релакс шампоана, резултат - отежнени къдрици  ooooh! И веднъж шампоана на Фито за обем.. В резултат сутринта като се събуди нямаше и следа от къдриците му, а косата му беше щръкнала нагоре, приличаше на какаду  Joy И последно, за да не ви отегча. Баба му е блондинка, и веднъж след гостуване у тях, му беше измила косата с нейн шампоан от серията Блонд ми на Шварцкопф, в резултат на което косата му ми се видя по-различно руса  Embarassed

# 87
  • в 1001-та нощ
И аз използвам Мустела, от като се е родила, но косичката и се заплита на едно определено място след сън. Аз за това попитах за финиш- кристали, коприната, баласам без отмиване.  Hug
Дами, ботокса поставя ли се и върху корените или само по дължините?

аз слагам навсякъде, т.е не пазя корените, но не втривам в скалпа (не втривам в кожата на главата  Peace )

# 88
Каквото съм виждала от съставите на Мустела, те определено не са особено чисти и различни oт повечето 'нормални' продукти, да, имат И натурални съставки, но освен това са тъпкани с парабени и други не особено добри консерванти,минерално олио, въобще, ако причината да се избират пред друга козметика е полезност/вредност, точно Мустела не са никакъв избор в тази насока. Аз лично намирам рекламите и продуктовото им позициониране за много грозно подвеждащи, все пак става въпрос за бебета и деца... Заради коментара ми в предната тема аз лично на дете бих избягвала да ползвам  примерно Керастас, но много други марки са на един кантар с Мустела. Особено силиконово-маслен финиш, те са често с доста късичък и елементарен състав и няма нищо страшно в тях, а ще помогнат точно за разплитане. А и да не говорим, че продукти, които не се слагат на скалпа, няма никакво място за притеснения за  ефект върху здравето.
Ако по някаква друга причина си избирате Мустела, извинявайте за офтопика.  Peace

Cesari/ Olia може да пробваш и да смениш калъфката със копринена/сатенена, за да няма фрикция. През зимата става повече, защото косичката се търка много повече в дрехи, въздуха е по-сух, такива работи.  

# 89
гадната смрад е от 2 стъпковия протеин, той е течен, не е гъст  Sick  Peace
А, ясно, объркала съм се Peace Скоро ще поръчвам и протеина.
Полина-Малина, ще докладвам Hug  

Общи условия

Активация на акаунт