Професионални серии за коса - 30

• 47 378
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Chicci, благодаря!   bouquet
Аз искам да пробвам комбинацията шампоан за боядисана коса и маската Маскинтенс. Само кога, ще им дойде редът не знам.

# 61
  • София
Гласувах за два пъти месечно, но понякога си правя маска със затопляне всяка седмица.
Първата ми професионална козметика е на Лореал профешънал (преди около 5-6 години и не бях очарована), купена от салон, но винаги преди това съм купувала козметика за коса само от аптеки - Клоран, Фито, Виши и т.н.
Много са ми полезни всички постове, давате ми много по-полезна информация от фризьори и консултанти.
Все се каня да ви питам и забравям. Имам дъщеричка на 2 и 6 месеца. Тя е още с много фина и тънка косичка, която обаче много се заплита на вратлето, въпреки че често я подстригваме. Мога ли да и слагам някой от продуктите срещу заплитане - в момента имам Коприната, Кристалите от Диамантената серия на Алпапарф, Л2 на Лакме? Hug

# 62
  • София
На анкетата отговорих:всяка седмица,но понякога и през миене  Blush
 Започнах с Лореал профешънал покрай фризьoра ми,в салона работеха с Лореал и съм си взимала тук-там нещичко,а и те са ме мазали.

# 63
  • в 1001-та нощ
Момичета, може и да е споменавано вече, но аз сега попадам на него:

milk_shake (и други марки естествено) с безплатна доставка в момента:

http://www.beautybay.com/haircare/milk_shake/

Аз обаче още не съм пазарувала от този сайт.

Ако някой е пазарувал да сподели опит.  Peace

аз съм пазарувала доста декоративна козметика, винаги са били много коректни, много добре опаковат, проблеми не съм имала  Peace

... Тя е още с много фина и тънка косичка, която обаче много се заплита на вратлето, въпреки че често я подстригваме. Мога ли да и слагам някой от продуктите срещу заплитане - в момента имам Коприната, Кристалите от Диамантената серия на Алпапарф, Л2 на Лакме? Hug

вероятно е от зимните дрехи - лятото има ли?

можеш да опиташ по-силиконови маски или балсами - само в този участък, при мен лис ултим чудесно се справи, ползвах я за цялата коса, но при теб може да утежни, или ако я ползваш за цялата коса - не на всяко миене

# 64
  • София
Не, лятото не се заплита.  Hug Ще опитам с маска, благодаря ти!  bouquet

# 65
Cesari/ Olia , много от фирмите за професионална козметика правят детски балсами и спрейчета за разресване, можеш да погледнеш, ако ти е интересно. Аз лично на толкова малко дете не бих сложила от моите маски  Rolling Eyes. Моята дъщеря има също доста тънка косичка, която се заплита, взех й шампоанче на Баслер - детско и само с него спря да се заплита.

На мен първата ми проф. козметика беше маска с нещо конско на Шварцкофт Rolling Eyes, после пробвах шампоан и балсам на Уна за боядисана коса и след това доста години само Лореал и Юджийн Перма. Първо серията Витамино колор и Интенс после термозащитни крем и спрей, мус за обем в корена и постепенно и други неща. От другата марка пробвах много продукти, но сякаш по-не ме впечатли и сега новата им линия не ме изкушава. Blush

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 11:20 от aiki_ira

# 66
  • София
Момичета този продукт http://zlatnaribka.com/koprinen-vyzstanovqvasht-kompleks-chi-sil … -ml-271-2087.html от типа на кристалите ли е?

# 67
  • в 1001-та нощ
ох ....  ooooh! ooooh! ooooh! аз пък изобщо не видях, че става въпрос за детенце (изобщо да напиша нещо с малкия в скута си е цяло постижение  Blush Blush Blush )

мисля, че натуралната на лореал има детска серия, а в другата тема наскоро коментирахме как мами се справят с този проблем

въпреки, че е детенце - мисля, че е по-добре да се ползва козметика срещу заплитане, от колкото да се скубе и косичката да се уврежда

струва ми се, че съм виждала детски серии и в каталозите на Ейвън, но нямам никакъв поглед над продуктите им

мисля, че и dachita бе споменала какво ползва, предполагам ще се включи  Peace

# 68
  • Велико Търново
 Здравейте, глезокоски  bouquet При мен нищо ново с косата Wink след използването на ботокса и 2 мин.р-р, утре идва ред на еластисайзера Peace В момента разполагам само с шампоана Волюмактив на Керастаз и една маска за коса на Лореал/от масовите/- кажете ми,моля, с кой друг шампоан да редувам Волюмактив-а/хвълила съм око на Kerastase Age Recharge,но не знам дали има смисъл след първия/,и каква подходяща маска да си поръчам?
 П.П.Иначе,в кошницата съм наредила още Л2/по ваша препоръка Simple Smile/ + спрея за обем на Филип Кингсли/и още ботокс..... Mr. Green/.
  Алена, по-напред беше питала за продукти на Алфапарф- аз съм ползвала само диамантената серия-шампоан,маска и кристали,но нещо не се спогодиха с тънкия ми косъм Thinking, само кристалите продължавам да ползвам;иначе усещането след шампоана и маската е мекота и блясък Peace
  И да попитам- продукти на Кюн ползвали ли сте? Аз се боядисвам с такава боя,но нищо друго от тази марка не съм опитвала.

# 69
  • в 1001-та нощ
към волюмактив и аз съм пристрастена  Heart Eyes а какъв ефект търсиш от другия шампоан, в какъв аспект да допълни твоя?  Rolling Eyes

ако се боядисваш и търсиш и блясък - бейн хрома рич е идеален, ненатрапчив  Blush прекрасен  Heart Eyes

# 70
  • Велико Търново
 Писали сме едновременно Simple Smile Благодаря ти  bouquet Ще хвърля око ей сега на Хрома рич;а за маската-търся уплътняване предимно Peace
  Това ли е шампоана - http://zlatnaribka.com/shampoan-za-izrusena-ili-iztoshtena-boqdi … -ml-343-3276.html

# 71
Аз слагам на дъщеря ми(8год.) коприна по връхчетата след баня, косата и е до кръста  и се заплита доста. Много рядко и слагам и някоя от моите маски, на една педя от дължините, отразява и се много добре.

# 72
Срам-несрам, първа ще си призная, че гласувах с "два пъти в месеца". Все бързам нанякъде, къпя се по нощите и познайте колко ми е до терапия.  Confused  
Същия отговор, и същата причина Laughing

Харесва ми в темата да има подобни анкети Peace

И аз съм така. Blush Напоследък или нямам време,или ме домързява. Embarassed И все пак гледам поне 1-2 пъти в месеца да ползвам такива продукти.

А относно първата ми професионална козметика беше на Yunsey и Лакме.
След това вече беше Лореал и т.н. Laughing

# 73

Това е.   Peace

От този тип е, да. Коприната е страшно дискутиран продукт - моля, ползвай търсачката и ако след това имаш още въпроси, питай. 

# 74
  • в 1001-та нощ
Понеже днес е "Прошка" Wink да се възползвам и да си я поискам от момичетата, които по някакъв начин са се почувствали обидени, със сигурност не е било целенасочено, когато липсва директния контакт е явление - едно имаш предвид, по друг начин е прието   bouquet та тама, както каза котаракът Леополд преди години: "Ребята, давайте жить дружно:)"

Общи условия

Активация на акаунт