Професионални серии за коса - 30

• 47 680
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Много сте мили!    bouquet

Наде, писах на ЛС.   Peace     Hug

# 271
Feeling,страхотна коса и цвят! Heart Eyes
Личи си,че се грижиш много за нея. Wink

# 272
Feeling честит рожден ден, мила  newsm51 . Косата ти е страхотна Heart Eyes

Момичета влизам да похваля един шампоан на шфарцкопф http://zlatnaribka.com/shampoan-za-silno-iztoshtena-kosa-schwarz … -ml-423-3390.html  Измива добре, без да оплита косата. Не се пени, но аз вече съм свикнала с това. Пробвах го 2 пъти вече - първия път с 2 минутния реконср. на афоджии , а днес с протеина в две стъпки. АЗ съм влезнала във фазата на протеините ( не че някога съм излизала от нея) Ползвам интензивно , почти на всяко миене, като ако има проблем вмествам и някоя хидратираща терапия. Подсилвам я , че я чака боя и жарко слънце. Заредила съм се и с ампули ( ботокс и реню ц ), но не знам кога да ги сложа. Може би непосредствено след боята и преди да замина.
Няма как да не изкажа впечатление от 2 минутния реконструктор - при мен няма заплитане. Не сложих маска след него . Косата стана страхотна - подредена и жива. Точно каквато я обичам Heart Eyes

# 273
  • Велико Търново
Момичета влизам да похваля един шампоан на шфарцкопф http://zlatnaribka.com/shampoan-za-silno-iztoshtena-kosa-schwarz … -ml-423-3390.html

+ още един глас за шампоана PeaceПолзвала съм го,доволна съм Simple Smile Довечера ще пробвам и така дългочакания Хрома рич Wink

# 274
  • София
Feeling , не веднъж сам те поздравявала за добре изглеждащата ти коса и цвят! Страхотна е! Браво!

Също искам да ти пожеля, здраве и много щастие!!!    bouquet newsm59

# 275
Това без измиване и за къдрава коса ли е:
Kérastase Nutritive Crème d'Huile Oléo-Curl Definition Cream 150ml

# 276
Feeling,страхотна коса и цвят! Heart Eyes
Личи си,че се грижиш много за нея. Wink
newsm53 smile3521

nbirthday newsm67  Gift Hug

# 277
Nadeto... ако се изрусиш напълно, особено над 8ца, много трудно ще поддържаш дължината, която имаш сега. Упорит ли ти е пигмента?

Feeling честито порастване! (23, сериозно?! Звучиш по-зряло)Косата естествено е чудесна, но аз си мислех, че експериментираш с по-тъмни нюанси?

Моя нов реконструктор на Джойко ще пристигне когато съм вече заминала на почивка, за съжаление,  повечето ще го пробвате преди мен.

# 278
Feeling,
ЧРД!
Жива, здрва и красива!

# 279
Feeling честито порастване! (23, сериозно?! Звучиш по-зряло)Косата естествено е чудесна, но аз си мислех, че експериментираш с по-тъмни нюанси?

Това за зрялото звучене го приемам като комплимент.     bouquet

До средата на януари бях със седмици, после осмици, една несполучлива десетка и реших, че не може то така.   Peace
Записах си час при фризьор и нещата си дойдоха на мястото. С грижите за косата се справям, но да си го кажем честно - с боядисването никаква ме нямаше.   Embarassed

Иначе - да, поекспериментирах си.   Wink

П.С.  И аз в клуба на чакащите Revitaluxe.    bowuu

# 280
Feeling разкошна коса Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Както и очаквах де  Flutter Само защо си мислех,че ти е по-дълга Thinking

# 281
Feeling, честит рожден ден, мила! Желая ти всичко най-хубаво!
Прекрасна коса! Heart Eyes

# 282
Още веднъж благодаря за прекрасните пожелания!      bouquet

sladurka, аз я поотрязах - нямаше как - 4 цялостни боядисвания за 3 месеца.   Crazy   Аз и не я жаля, де - при най-малкия недостатък, режа здраво.   Peace     Hug

# 283
  • Бургас
Дами, пратиха ми безплатна мостра от тук http://www.osmo.uk.com/osmo-addict/osmo-berber-oil.aspx, виждам офертата още е валидна,  финиш серум с арган е. Още не съм го пробвала.

# 284
Здравейте,
извинявайте, че нахлувам така. Прочетох  доста мнения, искам да попитам за коса, всекидневно изложена на термична обработка с преса, кой продукт  е подходящ.
http://zlatnaribka.com/category/aphogee-424.html това може би?

Благодаря предварително! Blush

Общи условия

Активация на акаунт