Професионални серии за коса - 30

• 47 496
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
aiki_ira, много благодаря! Ще спра абсолюта и ще го заменя с някоя от маските, които препоръчваш! Може би ще пробвам луминото, ползвала съм я преди време, но косата ми не беше толкова суха тогава. А серията ботокс дали има риск да ми втвърди косата щом придава плътност или и тя е предимно за хидратиране?

# 466
  • София
Млека на Керестаз не съм ползвала, но млякото Форс вектор си го нанасям без проблем на суха коса и след това изправям с преса. Ефекта е страхотен, няма омазняване слепване или нещо друг неприятно Peace

Иначе спрея на Лакме е най-нелепнещия продукт от този род, който съм ползвала, но като цяло се оказа че предпочитам млеката Peace
От отзивите ви вече се реших да пробвам и на Керестаз, но все още се колебая кое да си взема първо.

Да споделя за днес, шампоан Дийп кеър+серум с активатор за изграждане структурата на косъма на увредена и третирана коса Heart Eyes + серус коприна на почти суха коса.
Косата я оставих да изсъьне сама.
Резултата е много хидратирана и мека коса, без да е перушинеста, напротив има плътност, подредена, има страхотен блясък Heart Eyes

Daniela S , след ботокс ампулата косата ми не се втвърди, запечатих с 2-минутния на Афоджии

# 467
Искаш да кажеш, че 2 минутния може да се ползва като запечатка ли?

# 468
  • в 1001-та нощ
може  Peace

# 469
Ясно. Аз мислех, че първо него трябва да сложа и тогава маски и т.н., а то било обратното. Поизясниха ми се нещата, остава да си набавя нужните продукти!

# 470
2 минутния не ми оставя усещане за подхранена и хидратирана коса, усещането е като след балсам, който ми е слаб.
И аз вчера за първи път слагах 2 мин. реконструктор и наистина прилича на балсам като действие - доста мнения четох, че действал доста омекотяващо и масово много се харесва, но нещо не бях впечатлена Whistling.. Освен това мирише странно - хем накиселяващо, хем на сладко, ванилено-кокосов аромат.. От маслата на Афорджи обаче съм много доволна!

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 23:33 от elhi4ka

# 471
  • Плевен
Искаш да кажеш, че 2 минутния може да се ползва като запечатка ли?

Tочно така Peace, и аз така ползвах ботокс ампулата. Забелязали ли сте, че терепаиите с ботокс се усещат по усезаемо след следващото миене newsm78 Или аз си внушавам?

# 472
  • в 1001-та нощ
Ясно. Аз мислех, че първо него трябва да сложа и тогава маски и т.н., а то било обратното. Поизясниха ми се нещата, остава да си набавя нужните продукти!

аз ползвам ботокса, после запечатвам с нещо - примерно 2 минутния р-р и след това никаква маска - отмивам и стилизирам

дори да не ползвам ботокс, ако след шампоана ползвам 2 минутния р-р - след него не покзвам маска - отмивам и стилизирам  Peace

маска ползвам след двустъпковия протеин Peace самият той е течен, не е като маска, нагрява се със сешоара, като изсъхне се отмива  с вода и се нанася маска  Peace след това и тя се отмива и стилизира  Peace

замислих се дали не бъркаш 2 минутния р-р с двустъпковия протеин  Peace

# 473
aiki_ira  Hugзначи ще сложа ботокса след боята!колкото до 2мин р-р малко му се чудя но ще видим,и него върху амулката без да отмивам нали newsm78[/quote]

sweety Simple Smile, погледни тази страница, за да си припомниш, аз тук много дълго ти обясних как бих действала с твоите неща - не искам да се повтарям толкова скоро - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=639979.msg21209770#msg21209770.  Само ще вмъкна уточнение, че аз боядисвам само корен и разнасям надолу по дължините за кратко - незнам ти как ще процедираш с боята.

# 474
aiki_ira, много благодаря! Ще спра абсолюта и ще го заменя с някоя от маските, които препоръчваш! Може би ще пробвам луминото, ползвала съм я преди време, но косата ми не беше толкова суха тогава. А серията ботокс дали има риск да ми втвърди косата щом придава плътност или и тя е предимно за хидратиране?

Луминото и аз я харесвам и за тънка коса няма опасност да утежни на поредни миенета, както може да стане от Интенса (аз него не го ползвам никога на повече от 2 поредни миенета) Пробвай и маска с добавени масла на Афоджий, за преди шампоана, ако си преди боядисване можеш и да затоплиш малко със сешоар под наилонова шапка - при мен ефекта е много добър така Peace

За ботокса не се сещам някой да е споделял ефект втвърдяване, на мен ми придава плътност и хидратира добре. За серията скоро описвах как се ползва всичко на тази стр., която съм дала на sweety, ако искаш погледни.

# 475
Благодаря ви, момичета! Вече си пуснах поръчката, взимам ботокса и луминото.
Иначе на Афоджи имам и 2 минутния и 2 стъпковия, но втория не съм го ползвала още, защото леко ме притеснява дали ще се справя! Иначе маслата на Афоджи си ги слагам преди измиване 2-3 пъти в месеца, ще се опитам да е по-редовно.

# 476
~Étoile~, за този серум чета пак хубави коментари. Благодаря за споделенето! Ще се замисля да ми е следваща покупка.  bouquet

# 477
Аз от картинката не можах да разпозная кой серум е това? ~Étoile~ какво си ползвала?

# 478
  • sofia
Здравейте момичета, искам да споделя впечатленията ми от вчерашната терапия с протеина в 2 стъпки.
 Приятно изненадана съм от резултата: очаквах втвърдяване и пресушаване на косата, но всъщност се получи обратното косата ми стана  жива, и еластична - явно  е имала нужда от протеин. За втора стъпка ползвах обилно от хидратиращия балсам на Афоджий.
За изправяне за първи път ползвах спей на Джон Фрида - този има и топлинна защита, използва се и с преса, но аз не обичам пресите. Спреят е хубав, косата ми се изправи  много лесно, има лека фиксация, което обещава дърготраен резултат.
На  финала сложих малко кристали за разкош. Краен ефект: здрав вид, жив косъм поклащащ се, умерен обем, добре опъната коса - сякаш току що излизам от фриз. салон.  Peace

# 479
chicci слагам го непосредственно  преди да изправя косата ( като примерно може и преди 2 дена да съм я мила)
и с Форсвектор млякото съм правила така - също никакъв проблем, според мен е важно самия продукт да не е мазен , да е по лек като консистенция

Общи условия

Активация на акаунт