Професионални серии за коса - 30

• 47 504
  • 737
  •   1
Отговори
# 450

+1  Peace за мен е удачна, шампоан - по-измивен  Peace

по-измивен например като например ? Мислих за форс вектор или кератиновия на Фито ?

# 451
.....следващият път е наред ампулата от ботокса,но имам някои въпроси,надявам се да ме посъветвате Hug в неделя смятам да се боядисам,та въпросът ми е удачно ли е в същият ден да ползвам ампулата,ще навреди ли по някакъв начин на цвета newsm78,newsm78                                                                                                                                    П.С.всички тези хубави резултати са благодарение на вас благодаря ви  bouquet

sweety, много се радвам, че си доволна от резултатите, които си получила.
По въпроса с боядисването и ботокс след него - ДА. Аз, а и много други момичета след боядисване (на корени при мен конкретно) използваме ботокс. От самия ботокс боята не пада - изпробвано е Laughing, но е важно да ползваш по нежен шампоан след това и да не нагряваш със сешоар или друго(при теб Витамино колора си е на място за след боя) и вариантите да запечаташ после ботокс ампулката са различни. Ти мисля, че имаш 2-мин. реконструктор, от него като запечатка има добри отзиви и витамино колора маската също е вариант. Аз не бих ползвала интенса от маските, които си спомням, че имаш.
За глоса - не съм ползвала, но помня, че Мис Нели ти беше отговорила, че се ползва между боядисванията - дано да не бъркам Rolling Eyes

# 452

+1  Peace за мен е удачна, шампоан - по-измивен  Peace

по-измивен например като например ? Мислих за форс вектор или кератиновия на Фито ?

От отзивите мисля, че Форс вектор е достатъчно измивен и точно за протеин Peace

# 453
  • някъде под слънцето...
Искам да благодаря на дамите които споделиха за пресата Ултрасоник.С незаменимата помо6т  на една прекрасна фея от форума от една седмица , това съкрови6те ве4е е при мен.
За две използвания, косата ми е видимо по лъскава и къдриците ми са по красиво оформени*в смисъл, 4е няма стър4а6ти косъм4ета със собствено мнение*
Използвах козметиката за коса, на която съм в момента, но резултатът е разли4ен и определено е видим, за6тото колежките ми го забелязаха.
Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 454
polly_01 за термозащитният мус ще ти дам отзиви, но като го ползвам или самостоятелно или с по-малко протеинови продукти,че така не разбрах от кое ми е добре и от кое ми стана твърда косата.
Благодаря   bouquet

# 455
Fitblond, Dusty Wind, благодаря за това, което споделихте относно продуктите, които ползвате. Hug

Останалите момичетаааа, хайде и вие се включете - най-вече с предложения за добри хидратиращи серии и термопротектори без лепкавост и фиксация (или поне с минимално такова усещане)  Hug

Фитблонд, не смея да кажа, че съм преборила накъсването, но определено усещам косата си много по-здрава.  Heart Eyes Вярно, че се и подстригах, НО(!) е факт, че спрях да забелязвам късане нагоре по дължините+още преди да се подстрижа приличащите направо на изгорени краища (от прекаляването с протеините на почти всяко миене) изчезнаха. Просто си имах нужда от сериозна хидратация и мъъъничко ножица.  WinkОпределено се поуспокоих. Heart Eyes Но и вече си имам обица на ухото с прекомерното напротеинчване. Доказах за себе си колко е важен балансът с хидратацията!

За Lakme Deep Care учудвате ме с отзивите за прекалена сухота или пък слепване.  newsm78 Това е една от сериите, от които съм страшно доволна (и съм вземала повече от веднъж откакто купувам професионални серии)  Grinning . Косата ми става мека и осезаемо хидратирана. Няма да забравя как когато я обезцветих+боядисах за пръв път (от черно) щях да припадна като видях колко изгорена и изпръхнала стоеше. Като взех Деий Кеъра косата ми буквално се преобрази и определено се успокоих, че няма да остана с коса като метла. Единствено заради естеството на моята тънка и перушинеста коса, става пък прекалено мека и понякога хвърчаща, но се оправям с финиш.  Simple Smile

# 456
♥Пандичка♥, от термо млеката на Керастаз нещо ползвала ли си?    Hug

# 457
Фийлинг, не, никога не съм ползвала термо мляко (бях поръчала това от циментовата серия на Керастаз, но така и не ми пристигна). Това, което ме притеснява е, че термо млеката се слагат на мокра коса и веднага трябва да изсушиш/изправиш с преса. А на мен ми трябва нещо, което да слагам непосредствено или почти непосредствено преди стилизирането - на СУХА коса, тъй като: вечер мия косата точно преди лягане и горе-долу след 8-9 часа ми правят косата в работата. Не знам дали ме разбра.  newsm78

# 458
Разбрах те, да.   Peace

Не знам дали знаеш, но (пиша специално за млеката на Керастаз, с другите продукти не съм запозната) термо млеката действат и след самото сушене. Ще потърся къде съм чела, но мисля, че се споменаваше, че действат два ли или три дни(ако не се мие косата).   newsm78
Т.е. можеш да ползваш продукта, сушиш и после спокойно си ползваш пресата.   Peace
Не мисля, че е проблем и ако мажеш и на изсушена коса, преди преса, ако косата е изсъхнала сама.
Не знам дали пиша разбираемо, защото съм на антибиотици, но се надявам да си схванала идеята.      bouquet

# 459
Хидратиращ шампоан препоръчвам този на Афоджии- няма такова чудо!
Маската Deep Care и на мен ми действа супер омекотяващо и хидратиращо, не само при теб Пандичка е така. Simple Smile

Feeling, да се оправяш бързичко!

# 460
Здравейте!
Доста назад поизчетох в темата,но имам въпрос: говорите за запечатка с ниско pH, която се слага, за да затвори фибрите, но не успях да разбера продуктите преди да сложите  запечатката измивате ли ги от косата или не?
 Също така ще ви помоля за съвет. Косата ми в момента е предимно суха, с много сухи краища. Нормално гъста е, но е тънка и фина, доста продукти ми я слепват и винаги внимавам с дозирането. Дължината е около педя под раменете, боядисана на кичури. Скалп - леко чувствителен.
Ползвам следните продукти в тази последователност - Комплекс 5 на Рене Фюртерер за скалпа и маслата по дължините(в момента на Афоджи), шампоан с мак на Клоран за чувствителен скалп, 2 минутен реконтруктор на Афоджи, маска Абсолют рипеър на Лореал или ампула абсолют. Това е и въпреки всичко косата ми остава суха, без обем, заплита се в краищата, без блясък, понякога дори слепната.
Като цяло от комплекса и шампоана съм доволна като усещане. 2 минутния не ми оставя усещане за подхранена и хидратирана коса, усещането е като след балсам, който ми е слаб. Маската също не ми оставя чувство за изгладена и подхранена коса. Разресването все още ми е трудно. Ако имате съвети или усещате, че нещо бъркам, ще се радвам да ви чуя! Благодаря на всички отзовали се!

# 461
Daniela S, за запечатката с ниско ПХ - не се отмиват предните продукти (говоря, ако имаш предвид ботокса и маската, продукта с ниско ПХ се слага върху тях. След като сложиш ботокса се стои поне 5 мин, после с маската пак и отгоре със запечатващия продукт пак около 5 мин. и тогава отмиваш всичко). След това можеш да слагаш финиши по преценка.
От нещата, които си изредила според виновника е маската абселют рипеър, пробвай да не я ползваш известно време и да видиш как е. За косата, която описваш, че имаш не мисля, че може да ти помогне по някакъв начин.
Аз ползвам за хидратиране - Интенс рипеър, Лумино контраст е вариант (малко по-лека от Интенса), овлажняващата маска на Чи Инфра и една маска с Арганово масло и макадамия на Баслер.
Допълнително преди шампоана Еластисайзер или Реню Ц, или маска в която съм добавила есенциалните масла на Афоджий, може зехтин, бадемово или друго.
Ботокса също е удачен избор за такава коса - възстановява и дава плътност Peace

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 21:17 от aiki_ira

# 462
.....следващият път е наред ампулата от ботокса,но имам някои въпроси,надявам се да ме посъветвате Hug в неделя смятам да се боядисам,та въпросът ми е удачно ли е в същият ден да ползвам ампулата,ще навреди ли по някакъв начин на цвета newsm78,newsm78                                                                                                                                    П.С.всички тези хубави резултати са благодарение на вас благодаря ви  bouquet

sweety, много се радвам, че си доволна от резултатите, които си получила.
По въпроса с боядисването и ботокс след него - ДА. Аз, а и много други момичета след боядисване (на корени при мен конкретно) използваме ботокс. От самия ботокс боята не пада - изпробвано е Laughing, но е важно да ползваш по нежен шампоан след това и да не нагряваш със сешоар или друго(при теб Витамино колора си е на място за след боя) и вариантите да запечаташ после ботокс ампулката са различни. Ти мисля, че имаш 2-мин. реконструктор, от него като запечатка има добри отзиви и витамино колора маската също е вариант. Аз не бих ползвала интенса от маските, които си спомням, че имаш.
За глоса - не съм ползвала, но помня, че Мис Нели ти беше отговорила, че се ползва между боядисванията - дано да не бъркам Rolling Eyes
aiki_ira  Hugзначи ще сложа ботокса след боята!колкото до 2мин р-р малко му се чудя но ще видим,и него върху амулката без да отмивам нали newsm78,(бях отложила боядисванията през зимата,възползвах се от това че рядко излизам малко да ми почине косичката,но сега ми се налага,др.седмица влизам с малкия в болница и да не ходя като плашило Cry)малко се отклоних,извиняваите Embarassed,благодаря ти че всеки път ми отговаряш подробно и ми помагаш в избора  bouquet

# 463
пандичка   аз редовно ползвам термомлякото на Керастас - Хромарич на суха коса, примерно ако съм я измила вечерта и чак на следващия ден я изправям с преса, ами ефекта е супер при мен- косата отново става лъскава , освен това изобщо не я омазнява  Wink

# 464
пандичка   аз редовно ползвам термомлякото на Керастас - Хромарич на суха коса, примерно ако съм я измила вечерта и чак на следващия ден я изправям с преса, ами ефекта е супер при мен- косата отново става лъскава , освен това изобщо не я омазнява  Wink

Хрома рича на суха коса ли го слагаш преди пресата? Или предната вечер,докато си я оставяла да изсъхва.

Общи условия

Активация на акаунт