Професионални серии за коса - 30

• 47 527
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Вие стараете ли се продуктите които ползвате да са от една и съща серия/марка?

Аз понякога използвам продукти от различни марки, и в повечето пъти съм доволна от резултата Simple Smile
И да похваля последната си придобивка http://zlatnaribka.com/spreji-za-obem-i-oformqne-philip-kingsley … -ml-316-2718.html
Незнам дали е само от спрея или и от новата ми кръгла четка, но косата ми беше огрооомна, плътна и с блясък Laughing Малко се заплиташе, но го отдавам на другите продукти, които ползвах. Засега  много ми харесва, ще го пробвам и с други, които знам, че ми отнемат от обема  Simple Smile
Има ли лепкаво усещане след него?

a.l.e.n.a ,специално с Форс Вектор маската не виждам разлика в това с какъв шампоан съм се мила преди това,ползвала съм я и с шампоана Форс Вектор и с други,но серията за обем (шампоан,балсам,спрей) наистина дава супер ефект,поне при моята коса.
 И съчетанието с топката на Tigi-small talk (шампоан + балсам + small talk).А сега понеже имам един почти пълен балсам Volume Expand,съчетавам го с шампоана Epic Volume на Tigi и топчицата.Попринцип гледам да не смесвам серии,макар и всички продукти да са за обем.

Пък Bain Satin на Керастаз открих че са голяма партия с двуминутния на Афоджи.
Определено измивното средство е много важно за постигане на добър краен резултат.

# 421
  • в 1001-та нощ
ами определено всеки усеща продуктите по своему  Peace а и твоята коса не е боядисвана, което е съществена разлика, особено за протеина - при теб няма такива ниши за пробив и проникване  Blush аз лично - най-силно усещам действието на протеина - след по-измивен шампоан, като форс вектор или на Афоджи за суха и изтощена коса  Peace ; но понеже по-измивните засягат боята ги ползвам, когато наближи време за боядисване, а след боя - ползвам протеина с по-леки шампоани  Peace като бейн волюмактив или архитекта, бейн хрома рич, сисли ...  Peace

сатените ги ползвам, ако усетя дехидратация и често комбинирам с подобаваща маска  Blush

# 422
  • Плевен
Bubble, няма лепкаво усещане след спрея, косата е много лека и същевременно плътна. Слагах предимно в корена, използвах го вчера вечерта, до този момент косата ми стои повдигната в корена и обемна Simple Smile Снощи дори не успях да се доизсуша  хубаво и легнах с леко влажна коса, сутринта обема си стоеше, като след първо използване съм много доволна Heart Eyes
Може би има значение, измих с Волюмактив, след това сложих Ciment Anti Usure, спрея и цимент термика.

# 423
  • София
polly_01 за термозащитният мус ще ти дам отзиви, но като го ползвам или самостоятелно или с по-малко протеинови продукти,че така не разбрах от кое ми е добре и от кое ми стана твърда косата.

# 424
  • в 1001-та нощ
Да споделя за още един нов за мен продукт:

Маската не е гъста, по-течна е  Peace успешно хидролизира с термичния активатор  Peace дава усещане за оздравена коса, не суха, не отежнена - има баланс на протеини и хидратация

Завърших с пяната на редкен, този път оптималното количество (предния път предозирах  Mr. Green - видях, че е повече, но реших да видя какво ще е усещането  Mr. Green) и косата ми е с чудесно усещане  Heart Eyes

Следващия път на дневен ред е кашмирената маска от серията с колаген

но вероятно ще я пробвам в понеделник  Heart Eyes много съм надъхана за нея  Heart Eyes

# 425
  • Бургас
Добро утро от мен Hug
Имам един въпрос:тъй като от скоро използвам проф.козметика,в момента  разполагам само с ш-н на Афоджии за изтощена,2 минутен р-р,маска лакме дийп кеър,коприната на чи,та с какво мога да ги редувам ,какво мога да включа още-косата ми е суха в краищата,мазна в корените,изрусена.
А как мога сама да определям ,коя маска е по-лека от друга ,как да ги редувам.
Благодаря предварително  bouquet

# 426
a.l.e.n.a от къде се сдоби с тези хубости? Може ли линк? С натърпение чакам да споделиш мнението си от маската с колагена. В момента съм в търсене на такъв тип продукт.

# 427
  • в 1001-та нощ
Dusty_wind, тършувам из разни сайтове, напоследък  Hug ако искаш точния сайт - ще го драсна след малко, че излизам сега  Peace

MuMka, еластисайзер - обикновен  Peace, ботокс  Peace , балсама ан керастаз от нутритив линията  Peace хидратиращия шампаон на Афоджи, макар, да на съм го ползвала  Peace

коя маска колко е лека - с опита  Peace и евентуално отзиви то момичета, с времето ще добиеш един усет - спроед описанието на продукта, в каква серия е ....състава   Peace

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 09:47 от a.l.e.n.a

# 428
  • Бургас
Благодаря за отговора.
Ботокса и еластисайзера също ги ползвам.
Надявам се да получа отзиви за по-леки маски,защото си мисля,че ако ползвам продукти само за изтощена коса ,няма да е много-добре за косата(поправете ме,ако греша).

# 429
MuMka аз съм също с изрусена коса и продължавам да я изрусявам с блондор и ползвам само продукти за изтощена, увредена и суха коса ( тежка артилетия)

# 430
  • в 1001-та нощ
MuMka и на мен ми се струва, че щом усещаш краищата сухи - явно има нещо недостатъчно в грижите  Peace

по-леки маски - можеш да ползваш, ако усетиш прехидратация, отежняване ....аз например съм ползвала с удоволствие - балсама витамино колор  Peace

# 431
  • Пловдив
Здравейте!!!  Hug

Имам серията на ЧИ-инфра, всичко, ш-н, маска, коприна, спрея с кератин, но искам да пробвам нещо друго за хидратация. Препоръчайте ми нещо подходящо, което да има по-скоро терапевтичен ефект, а не толкова козметичен, само да  "замаскирва", а по-скоро нещо с лечебна цел.

# 432
Вие стараете ли се продуктите които ползвате да са от една и съща серия/марка?

Аз понякога използвам продукти от различни марки, и в повечето пъти съм доволна от резултата Simple Smile
И да похваля последната си придобивка http://zlatnaribka.com/spreji-za-obem-i-oformqne-philip-kingsley … -ml-316-2718.html
Незнам дали е само от спрея или и от новата ми кръгла четка, но косата ми беше огрооомна, плътна и с блясък Laughing Малко се заплиташе, но го отдавам на другите продукти, които ползвах. Засега  много ми харесва, ще го пробвам и с други, които знам, че ми отнемат от обема  Simple Smile
Има ли лепкаво усещане след него?

За Това ли говорите? http://zlatnaribka.com/spreji-za-obem-i-oformqne-philip-kingsley … -ml-316-2719.html Ако да, и аз го имам и съм доволна от него.  Peace

Fitblond, и според мен грешката е била в прекомерното награвяне и най-вече директното върху косъма със сешоар. И според мен проблемът не е реконструкторът на Афоджий, при много от момичетата май ефектът е омекотяване. Аз го ползвам като маска. Ампулата държах 10 мин само с найлонова шапка и като отмих косата беше много мека и хубава.  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 10:50 от ♥Пандичка♥

# 433
Да се похваля - взех си аргановото олио на NASHI  Crazy. Има го в мола на Стамболийски в Антоанет! Преди малко се мацнах като досега само са ми слагали веднъж в салон. Определено е с много трайна миризма, която се усеща до следващо миене (може би не на всеки ще се хареса). Трудно ми беше да преценя колко да сложа, олиото е доста гъсто и стой много плътно като структура! След като го ползвам повече време ще дам мнение, но съм много ентусиазирана.

може ли да напишеш цена и грамаж?  Hug

# 434
Момичета ще правя нова поръчка в ЛФ, че привъшвам доста неща. Първо имам нужда от препоръки за термопротектор, който  НЕ ЛЕПНЕ. Приемам идеи, а межудвременно имате ли отзиви за някой от следните?

За хидратация си мисля силно хидратиращия шампоан на Афоджий или Архитект на Керастаз - понеже виждам тези двата май най-много ги хвалите. Чудя се за маска какво да взема.  newsm78

За уплътняване все още си точа лигите на циментовата на Керастаз. Според вас ОК ли ще бъде да редувам хидратиращи с циментовите с цел баланс? До скоро твърде много ползвам протеинови терапии - Редкен и Афоджий и в един момент се стреснах от изпръхналостта на краищата (бях писала тогава). От тогава започнах предимно хидратиращи - серията Deep Care (редувах с шампоан против косопад Фитовал), Еластайзер или само балсама на Редкен Екстрийм, който е много лек и ми омекотява ИЛИ 2мин р-р Афоджий. Косата ми се възстанови. Та за това сега си мисля да взема серия за хиратция и серия за заздравяване и против накъсване и да редувам.

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 11:31 от ♥Пандичка♥

Общи условия

Активация на акаунт