Професионални серии за коса - 30

• 47 540
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • София
danielad, ти си вкарала доста продукти с протеин, а и стилизираща пяна имаш, та съвсем. Пробвай комбинации с различните продукти, за да намериш най- добрата за теб- само реконструктор със зелен чай, само пяната или и двете, но по- малки количества и т.н. .  Wink

Ботокс ампулите можеш съвсем спокойно да си ги запчаташ с 2 мин. реконструктор. Действай смело! Wink Wink
Усетих се аз, ама пуста лакомия да ги пробвам всичките неща на куп CrazyА маслени маски правите ли? CrazyИмам някакво сусамово,орехово масло -дали не мога да се намажа,да сложа шапка ,да загрея малко? newsm78Дали ще подхрани или да не се занимавам с такива неща? Laughing

# 406
a.l.e.n.a има опит с ботокс след боядисване, не с протеина.  Wink

Анч, права си, a.l.e.n.a ползва ботокса след боя, но в предната тема беше писала за комбинация, която й е била много успешна и аз я запомних, като пример за себе си. Не беше ползвала протеина на Афоджий, но беше ползвала КАТ протеина на Редкен, затова казах, че има опит с протеин след боя Rolling Eyes. Спомням си преди за друга съфорумка - Чукунче, която също ползваше Кат протеина. a.l.e.n.a е споменавала много пъти, че след боя ползва протеин - виждам че е имала предвид протеинови маски.
На мен обаче ми идва много протеин преди боя и след, а и миех с протеинови шампоани и бялата ми коса лъсваше веднага Mr. Green, така че засега написах как действам за себе си.

Сещам се, че allba_a сякаш беше с плътен "конски" косъм, затова предложих най-вече да раздели протеина и да ползва само него първо. Тя ще си реши  Peace

# 407
  • sofia
aiki_ira, Alena, Анч  Hug, благодаря Ви момичета за съветите. Щях да объркам процедурата hahaha Добре че ви попитах, че да ме упътите.
Първо си помислих да се боядисам сега, а след 2 седмици  - протеин на Афоджий - нямам друг за сега.
Но след като прочетох указанията на Алена - много подробни, реших, че мога да се справя. (Мерака ми е по-голям от страха  Embarassed)

Ще сложа протеина утре, и след 3-4 дни боядисвам.

Благодаря Ви още веднъж, задължена съм!

ПС. aiki_ira, права си косъмът ми е плътен и за това си мисля, че много ще се втвърди от протеина.

# 408
  • в 1001-та нощ
разбира се, че ще се справиш  Peace

...

напротив  Mr. Green след абсолютно всяко боядисване ползвам протеин  Peace разнообразен , доста по-късно започнах да ползвам й ботокс  Peace ти никога не си била свидетел какво се случва при боядисване у дома  Mr. Green

най-добре е да говориш за себе си и своя опит  Peace

# 409
  • в 1001-та нощ
aiki_ira  Peace правилно си запомнила, с теб съм споделяла и повече предполагам  Blush

всеки път след боя ползвам различни продукти, каквото реша, но задължително протеин и евентуално и ботокс

опитът ми с Афоджи - двустъпковия - след боя - бе с най-нежелан резултат - буквално свали покритието на обезцветения косъм и той си остана един ...... като 2 седмици след боя и без матиране  Mr. Green русокоските знаят за какво говоря  Peace

всички други протеинови грижи, които съм ползвала без нагряване са били успешни, без сваляне ан цвета, поражения и т.н.  Peace

разбира се - всеки ще намери удачното за своята коса

успешната комбинация, за която стана въпрос - бе - САТ протеина - щедро впръскване (без нагряване) и ботокс  Peace ; после имаше и маска - за заключване на цвета (никакви нагряване  Peace ) - резултатът беше фантастичен, но разбира се съм експеритемнтирала и с други комбинации  Peace

# 410
Моята фризьорка ми направи кератиновата терапия на ЕКS. Още след първата терапия имаше огромен ефект и се повишава след всяка следваща / хваля я много тази терапия и ще продължавам защото си заслужава/

Мислех да си я взема за вкъщи,много им ги харесвам на екс нещата CrazyВчера ми пристигнаха нещата от ЗР-http://zlatnaribka.com/shampoan-za-dylboka-hidrataciq-za-suha-i- … -ml-424-3408.html, http://zlatnaribka.com/keratinov-2minuten-rekonstruktor-aphogee- … -ml-424-3404.html,http://zlatnaribka.com/rekonstruktor-s-keratin-i-zelen-chaji-aph … -ml-424-3400.html,http://zlatnaribka.com/termozashtiten-stilizirasht-mus-aphogee-2 … -ml-424-3411.html.Днес ги сложих в този ред и много твърда ми стана косата,явно от реконструктора със зелен чай newsm78Малко спасих положението с кристалите ми с арган.След изсушаване със сешоар обаче стана добре.Поръчах и ампули ботокс,мога ли да ги  запечатвам с две минутният реконструктор?Как мислите момичета?

Ще споделиш ли дали си доволна от термозащитния мус Simple Smile

Благодаря

# 411
...

напротив  Mr. Green след абсолютно всяко боядисване ползвам протеин  Peace разнообразен , доста по-късно започнах да ползвам й ботокс  Peace ти никога не си била свидетел какво се случва при боядисване у дома  Mr. Green

най-добре е да говориш за себе си и своя опит  Peace
Изключително грозен, злобен и груб коментар.  Tired
Не видях с какво толкова те засегнах.  Tired Не разбрах какво толкова обидно написах.
Знаеш ли- писна ми, вече нямам никакво желание да пиша в тази тема, както и много други спряха да се включват заради теб.

П.С. Беше писала, че протеин след боядисване ти сваля боята, не бях разбрала, че Афоджий със загравянето ти я сваля всъщност. Нищо повече.  Tired Както и да е.  Tired

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 00:23 от Анч

# 412
  • в 1001-та нощ
на мен твоя коментар ми се видя груб и неуместен Peace

не четеш какво пиша, аз също избягвам да те чета  Peace

# 413
  • София
Вие стараете ли се продуктите които ползвате да са от една и съща серия/марка?

# 414
  • Велико Търново

Аз като се замисля.... Thinking май нямам два продукта от една марка/ с изключение на р-рите Афоджий/-но пък гледам да ги съчетавам съобразно нуждите/обем,плътност,хидратация..../ Peace

# 415
  • в 1001-та нощ

в някои случаи да, в други не, в общия случай ми се отразява по-добре, ако са от една серия, но в други случаи лавирам  newsm78

да са на 1 марка, не държа толкова  Peace

в повечето случаи шампоанът подготвя за маската, но финишът не винаги е най-удачният, макар и от серията  Peace а шампоаните са заменими, стига да действат в една посока  Peace

# 416
  • Варна
Аз да  Peace

# 417
  • в 1001-та нощ
например - при доста лореалски серии шампоанът акцентира над действието на маската, подчертава го, ако маската форс вектор се ползва с шампоана - ефектът е по-терапевтичен и осезаем, при серията за обем също  Peace

така е и със серията за обем на Лакме, ако ползваш шампоана без маската ефектът е дори обратен  Blush

подсилващата серия на Матрикс Biolage също е по-ефективна, ако се полза комплексно, двустъпковия протеин с шампоана, предвиден за терапията, повечето серии на Керастаз

това са моите впечатления разбира се, но много продукти ги ползвам и без да са в серии  Blush

# 418
  • Плевен

Аз понякога използвам продукти от различни марки, и в повечето пъти съм доволна от резултата Simple Smile
И да похваля последната си придобивка http://zlatnaribka.com/spreji-za-obem-i-oformqne-philip-kingsley … -ml-316-2718.html
Незнам дали е само от спрея или и от новата ми кръгла четка, но косата ми беше огрооомна, плътна и с блясък Laughing Малко се заплиташе, но го отдавам на другите продукти, които ползвах. Засега  много ми харесва, ще го пробвам и с други, които знам, че ми отнемат от обема  Simple Smile

# 419
Да се похваля - взех си аргановото олио на NASHI  Crazy. Има го в мола на Стамболийски в Антоанет! Преди малко се мацнах като досега само са ми слагали веднъж в салон. Определено е с много трайна миризма, която се усеща до следващо миене (може би не на всеки ще се хареса). Трудно ми беше да преценя колко да сложа, олиото е доста гъсто и стой много плътно като структура! След като го ползвам повече време ще дам мнение, но съм много ентусиазирана.

Общи условия

Активация на акаунт