Професионални серии за коса - 30

• 47 606
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
fitblond, според мен косата ти е пресушена от реконструктора, защото той е силно протеинов продукт, а не е проблема в ампулата. Аз също я имам и доста омекотява и хидратира.

# 391
  • в 1001-та нощ
fitblond  Rolling Eyes а защо нагрява така ампулката на лореал?  Rolling Eyes не е предвидена да се ползва така?

аз винаги съм била много доволна, с изключение ан веднъж, когато косата ми стана супер мазна  Sick (бяхме на друг климат, друга вода ....)

според мен грешката е в прекомерното нагряване  Peace а в продукта има и киселина, може да е много малко, но все пак  Rolling Eyes

# 392
Моля за отзиви за шампоана без сулфати на Лакме (http://zlatnaribka.com/category/teknia-gentle-balance-br-bez-sulfati-335.html). Или да ми препоръчате друг продукт без сулфати, от който сте доволни. Благодаря предварително

# 393
  • в 1001-та нощ
с каква цел се ориентираш към такъв шампоан?

вариант е и деликат колор на лореал, примерно и не само, разбира се  Peace

аз не ползвам такива, защото предпочитам стилизантите, силикони и т.н. добре да се отмиват, а и не си мия косата ежедневно  Peace нямам проблеми със скалпа и т.н.

# 394
fitblond  Rolling Eyes а защо нагрява така ампулката на лореал?  Rolling Eyes не е предвидена да се ползва така?

аз винаги съм била много доволна, с изключение ан веднъж, когато косата ми стана супер мазна  Sick (бяхме на друг климат, друга вода ....)

според мен грешката е в прекомерното нагряване  Peace а в продукта има и киселина, може да е много малко, но все пак  Rolling Eyes

Нагрях, защото съм установила, че по този начин по-добре проникват продуктите (не само протеините, а изобщо). Следващия път (ако си я взема отново) ще я пробвам без нагряване, да я видим пак Simple Smile А надали пресушаването е от реконструктура, защото аз него го ползвам на всяко миене, дори след брутални протеинови терапии и никога не ми е давал ефект на разхвърчана коса. По-скоро тази ампула ми дойде слаба. И при нанасянето не усетих никакъв, ама никакъв маслен ефект. Допускам че незадоволителните резултати са комбинация от моето неспазване на инструкциите и променения състав на ампулата!

# 395
Ако нагряваш продукт, то поне го прави под шапка, а не директно. Според мен и това ти е грешка. Протеинът се нагрява директно- да, но не и останалите продукти.

# 396
  • варна
От кои кристали за коса сте доволни  Hug? Ако може и линк от където да ги поръчам  bouquet

# 397
Втвърдяващи са по-скоро протеиновите финиши без отмиване като този със зелен чай на Афоджи и Редкен САТ.
CAT Redken финиш ли е? Става дума за този:
http://www.lookfantastic.com/redken-extreme-cat-treatment/10305417.html
Пише да се остави на косата от 3 до 5 минути, след което да се отмие  newsm78

Не бе , не е финиш  Laughing Отмива си се, мисълта ми е, че е по-втвърдяващ като ефект, няма по-хидратиращи съставки да балансират като например при Кпак и 2 мин. на Афоджии, и дава усещане за повече втвърдяване(субективно), ако не се ползва комбинирано с  друг продукт, защото няма толкова хидратация. Понеже ефекта от двата е подобен, аз все си ги слагам в една категория по инерция.

# 398
Честита Баба Марта на всички!FeelingКогато ползвах ампулите Олео фюжън със зеления бустер добре ми хидратираше, но си оставаше твърда, честно казано за моята коса най-добре се отрази с оранжевия бустер, едновременно имаше и хидратация и омекотяване.Ще ви послушам и ще спра да използвам Абсолют рипеара и да видим какво ще е положението.
Gety Еластайзер Екстрийм съм го ползвала 4 или 5 пъти като след него съм пробвала със запечатката на Фиберкютик, 2 мин.реконструктор, и маската на Абсолюта.Всеки път резултата беше голямо провисване Mr. Green, но сега ме навихте и ще пробвам обикновенния. Hug

# 399
  • sofia
Няколко пъти прочетох, че ползвате Протеин, веднага след боядисване.
Предстои ми боядисване на корените, и от 4 седмици хидратирам с Еластисайзер Екстрийм за да подготвя за Протеин 1ва стъпка на Афоджий.
 Мисля да  комбинирам двете процедури, но не знам какво ще се получи.

Трябва ли да ползвам по- силна маска след 2та стъпка на Протеина? Страх ме е от прекомерно втвърдяване. Може ли да ползвам и 2 мин. Кератинов реконструктор след протеина?

Честита Баба Марта !!!  bouquet

# 400
allba_a, ако за пръв път ще ползваш протеина на Афоджий, мисля че е най-добре да го ползваш отделно, за да видиш по принцип как действа, как чувстваш косата след него. На следващото боядисване вече щом си решила ги съчетай.
Аз лично ползвам протеина точно преди боядисването (в предното миене на косата) и не го ползвам с реконструктора, а с хидратираща маска. Пробвала съм с по-протеинова и лично на мен не ми хареса, но много от момичетата го ползват точно така.
За деня на самото боядисване ми се отразява много добре ботокс ампула.
За човек, който има опит с протеин след боя се сещам за a.l.e.n.a, ако се включи може да помогне със съвети за теб. Blush

# 401
  • в 1001-та нощ
allba_a  Peace използването на протеин след боя е удачно, когато няма нагряване - т.е всякакви концентрати и маски, които се прилагат без затопляне

Двустъпковият на Афоджи се прилага с интензивно нагряване, на мен това ми сваля мат, боя ....ако е непосредствено след боядисването и за мен е удачно да се ползва непосредствено преди боя - на измиването преди да се боядисваш Peace

Примери:

1. боядисваш се, изплакваш с вода, измиваш с шампоан (лек), ампула или маска с протеин - без нагряване - примерно - вита цимент, форс фектор ... 2 минутния реконструктор, редкен САТ протеина и ботокс  Peace

2. на измиването преди боядисване - шампоан на Афоджи за изтощена коса, Протеин в 2 стъпки с нагряване (сушиш протеина със сешоар, изплакваш и прилагаш маска) .... дни след това боядисваш (колкото дни прецениш - 1, 2...повече)  Peace

ако нещо не е ясно - не се притеснявай да питаш  Peace

# 402
a.l.e.n.a има опит с ботокс след боядисване, не с протеина.  Wink

allba_a, позволявам си да цитирам MissNellie по въпроса с боядисването:
"Третиране:
Ако се боядисвате, съобразете терапията с това. 2-3 дена преди боядисване  е оптималният вариант, за да се предпази косъма от изгарянето и вместо него да се изгори повече новият протеин. Ако протеина ви е дошъл случайно в повече и косата е суха след терапията, дайте й няколко дена да се  подхрани и тогава боядисвайте. Ако сте се боядисали наскоро, изчакайте 2 седмици преди протеиновата терапия, за да не изгубите прекалено много от цвета.  Същите правила важат и за изрусяване и трайно къдрене. "

# 403
  • София
Моята фризьорка ми направи кератиновата терапия на ЕКS. Още след първата терапия имаше огромен ефект и се повишава след всяка следваща / хваля я много тази терапия и ще продължавам защото си заслужава/

Мислех да си я взема за вкъщи,много им ги харесвам на екс нещата CrazyВчера ми пристигнаха нещата от ЗР-http://zlatnaribka.com/shampoan-za-dylboka-hidrataciq-za-suha-i- … -ml-424-3408.html, http://zlatnaribka.com/keratinov-2minuten-rekonstruktor-aphogee- … -ml-424-3404.html,http://zlatnaribka.com/rekonstruktor-s-keratin-i-zelen-chaji-aph … -ml-424-3400.html,http://zlatnaribka.com/termozashtiten-stilizirasht-mus-aphogee-2 … -ml-424-3411.html.Днес ги сложих в този ред и много твърда ми стана косата,явно от реконструктора със зелен чай newsm78Малко спасих положението с кристалите ми с арган.След изсушаване със сешоар обаче стана добре.Поръчах и ампули ботокс,мога ли да ги  запечатвам с две минутният реконструктор?Как мислите момичета?

# 404
danielad, ти си вкарала доста продукти с протеин, а и стилизираща пяна имаш, та съвсем. Пробвай комбинации с различните продукти, за да намериш най- добрата за теб- само реконструктор със зелен чай, само пяната или и двете, но по- малки количества и т.н. .  Wink

Ботокс ампулите можеш съвсем спокойно да си ги запчаташ с 2 мин. реконструктор. Действай смело! Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт