Професионални серии за коса - 30

• 47 602
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • в 1001-та нощ
Преди време бях питала за моята коса и си купих от ЗР Deep care маска и шампоан и Force vector термозащитно.Маската ми е слаба,от шампоана нямам никакъв ефект а от термозащитата-ужасно слепване,заплитане и сухота.Тогава ми бяхте препоръчали др. продукти,но аз четох,четох и купих тези и очевидно-сгреших.Косата ми е много третирана-от естествено почти черна -съм светло руса от  3 г,дължина-до средата на гърба.Накъсана е ,изтъняла,сухи краища,заплита се,мия я през ден и винаги я суша.Моля за предложение какви продукти да купя и какво да я правя.

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!Много здраве и усмивки да ни донесе!

направи няколко маски преди шампоана със затопляне - за добра хидратация - хубаво е да имат масълца, може и твоите - леко навлажняваш косата, нанасяш маската, слагаш шапка за  баня, леко затопляш със сешоара и постояваш поне 20 минутки, после отмиваш с вода и шампоан, лек амаска и финиш

трябва да усетиш косата добре хидрататирана, за  да пристъпиш към протеин, той действително ти е нужен, но на следващ етап  Peace

хубаво е да вземеш и реню С, ботокс серум, еластисайзер обикновен  Peace

какви шампоани и финиши ползваш?  newsm78

# 376
Здравейте,честита баба марта на всички живи и здрави Heart Eyes lovekiss
Искам да попитам за тази пудра http://zlatnaribka.com/pudra-za-obem-lakme-chalk-10-gr-59-1704.html
много бързо ми се омазняват корените в чудо се виждам ако някой има отзиви ще съм му много благодарна.  bouquet

# 377
Честита Баба Марта!
С пожелание за здраве, любов, добро настроение,прекрасни коси и много усмивки! Hug

# 378
Честита Баба Марта !
От цялата серия на ApHogee съм страшно доволна. Много жизненост Heart Eyes ,много плътност  Heart Eyesи здравина  Heart Eyes!
Единствено от
http://zlatnaribka.com/balsam-provitamin-bez-izplakvane-aphogee- … -ml-424-3406.html
косата ми стой някак прекалено мека и леко хвърчаща ,възможно е защото косъма ми е по-тънък и  при дами с гъсти и природно плътни коси да не е такъв резултата  Thinking.
Нормално е да ти омекотява, защото балсама е за хидратиране, а при хидратацията косата омеква.  Wink

ilpe, еластисайзър за дълбока хидратация, масла със загряване преди шампоан. Препоръчвам ти с две ръце хидратиращия шампоан на Афоджий. Мисля, че ще останеш доволна от него, защото освен, че възстановява влагата в косъма се препоръчва и при коса, която подлежи често на термична обработка, а твоята е точно такава. За мен това е първия шампоан, който поправи щетите по косата ми много по- добре от други концентрати с отмиване.
Може да добавиш и 2 мин. реконструктор на Афоджий, с който да вкараш протеин в косата, защото казваш, че се изрусяваш. И задъжително финиш. Rolling Eyes

Feeling, и аз имам чувството, че понякога постовете ми са напразни и е кофти, защото все пак влагаш усилия да прочетеш, да помислиш, да препоръчаш.  Tired

Честита Баба Марта!

# 379
Шампоанът е Deep Care,финиш- овлажняващо мляко за суха коса на Балея и спрей на Gliss kur с кератин.Мислех нещо на Кerastase-шампоан Bain force architecte и masquintense или на Aphogee 2 стъпковия,шампоан и балсам.И какъв финиш да взема?

# 380
ilpe както те е посъветвала Алена пробвай маските със затопляне. Както споменах и в предния си пост ( може да го погледнеш) за мен форс вектор е хубава серия, но като превантивна грижа. За мен тя проблем като появило се вече накъсване или много изтощена коса не може да реши. Мисля, че трябва да заложиш на концентрати и някоя по-силна терапия - например афоджии ( протеин и 2 минутен реконструктор) , а ако имаш възможност серията Резистанс на Керастас. Определено смятам, че грижа само с една маска няма да е достатъчна. Трябва да редуваш  различни продукти и да нацелиш кой ще са най-добри за твоята коса Peace

Писали сме едновременно
Шампаоана добре , но помисли най-вече са маската. За финиш може да погледнеш коприна , аз харесвах и чисто арганово масло , когато косата ми беше много суха.

# 381
Честита баба марта,да сте живи и здрави,и с мн красиви и здрави коси Hug

# 382
  • в 1001-та нощ
Шампоанът е Deep Care,финиш- овлажняващо мляко за суха коса на Балея и спрей на Gliss kur с кератин.Мислех нещо на Кerastase-шампоан Bain force architecte и masquintense или на Aphogee 2 стъпковия,шампоан и балсам.И какъв финиш да взема?

относно шампоан за добро хидратиране - добре се ориентираш към архитекта  Peace , добре ще ти е един от сатенените на керастаз  Hug , за хидратиращия на Афоджий - вече писахме, да не се повтарям  Peace

# 383
За финиш- коприна на Чи, аргановото масло също е доста хвалено.

# 384
  • София
до колкото разбирам аз поста на Мис Нели - тя има предвид, че втвърдяват продукти с протеин, като Редкен - САТ (с отмиване) и финиши (без отмиване), какъвто е р-ра със зелен чай на Афоджи  Peace

ето цялата серия екстрийм на редкен - ще видиш какво финиши има, Редкен САТ не е фииниш  Peace или го е споменала като втвърдяващ продукт (с отмиване) или е имала предвид серията Екстрийм
Благодаря, a.l.e.n.a.! Мислех си да не би САТ да може да се ползва и като финиш, пък аз да не съм разбрала Simple Smile

# 385
Благодаря на всички.Ще пиша след известно време какъв е резултата.

# 386
  • в 1001-та нощ
Lodsi  Peace според мен продуктите с отмиване са предвидени да се отмиват и да не престояват продължително около косъма и скалпа  Peace

обратният вариант  да ползваш продукт без отмиване - като продукт с отмиване е по-допустим - за мен  Peace

# 387
aiki_ira, извинявай пропуснала съм поста ти, в който обясняваш с какво си запечатала ботокса, но би ли припомнила  bouquet

pipi554, заповядай,  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=643356.90, ако искаш нещо по-подробно да разкажа пиши на ЛС, за да не отегчавам всички отново. Mr. Green

# 388
Влизам да се оплача от прехвалената ампула на Абсолют Рипеър http://zlatnaribka.com/ampula-za-silno-iztoshtena-kosa-loreal-ab … -ml-230-2850.html. Преди седмица реших да си направя "хидратиращ" ден и вместо обичайните протеинови грижи да поработя върху овлажняването на косата. Измих с хидратиращия шампоан на Афоджии (адмирации за него), изплакнах, отцедих добре косата, попих я с кърпа, нанесох ампулата от корените до дължините (не пестях, а напротив - мазах кичур по кичур, особено горната част на косата, която е най-силно изложена на химични и механични дразнители). Загрях със сешоар (до степен почти да изсъхне ампулата върху косата ми), после сложих шапка за баня, стоях под горещия душ още поне 10 минути, отмих.... Като финиш нанесох кератиновия реконструктор на Афодии и това термично олио http://zlatnaribka.com/termichno-olio-za-zashtita-ot-toplinata-l … -ml-246-1446.html и изсуших със сешоар както обикновено. Резултат - суха, изпръхнала коса, изглеждаща все едно съм я мила само с шампоан, без дори балсам да сложа (което не ми се е случвало поне от 2000-та година! Явно това не е моят продукт, макар че се бях нагласила не просто за хидратиращ, а едва ли не за маслен ефект!

В същото време горещо похвалвам ботоксът на Лореал. Нанесох ампулата върху косата си, след това нанесох и протеина на Афоджии (силния), изсуших както обикновено, отмих....и - ефект силна и здрава коса. Не толкова обем, колкото жилавост и плътност!

# 389
fitblond, тази новата ампула не съм ползвала, но старата ми беше харесала, защото много ми омекоти и подхрани косата тогава (след кичури ползвах), но ефекта, който описваш ми се получаваше винаги от кремчето без отмиване на тази серия. Незнам как е новото, но ме е страх да проверя Blush

Общи условия

Активация на акаунт