Професионални серии за коса - 30

• 47 625
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Тогава взех само от ампулите олео фюжън и зелените бустери, слагах от тях 2 пъти в седмицата, за да успея по-бързо да я хидратирам и си допълних серията на Абсолют рипеари Еластайзер Екстрийм, но се оказа, че той изобщо не е подходящ за мен, до Керастаз не успях да стигна Embarassed, но този път те са наред

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 23:41 от yanads

# 361
А как беше косата след Oleo Fusion и зелените бустери? Видя ли подобрение?
Аз си мисля, че не в Еластисайзъра, а Абсолюта е грешката. Писах го и в предишните постове. За мен Абсолют не акцентира върху проблема, а го "замазва" отгоре-отгоре.   Peace
Мисля, че е хубаво да дадеш шанс на стандартния Еластисайзър, но това ти ще си го решиш. В комбинация с препоръчаните ти от Алена продукти на Керастаз, вярвам, че нещата ще си дойдат на мястото.   Peace

Относно Л2, забелязала съм, че единствените недоволни са дамите с много увреден косъм. Само при тях съм чела за оплитания и пр.  Все пак Л2 е лек спрей. Той "заключва" вече постигнатата хидратация. Ако такава няма, не съм сигурна колко добър би бил резултатът.   Peace

# 362
  • в 1001-та нощ
Момичета, Честита Баба Марта  Hug

Да са ни здрави косите, семействата и всичко, което обичаме  Blush

# 363
  • София
Втвърдяващи са по-скоро протеиновите финиши без отмиване като този със зелен чай на Афоджи и Редкен САТ.
CAT Redken финиш ли е? Става дума за този:
http://www.lookfantastic.com/redken-extreme-cat-treatment/10305417.html
Пише да се остави на косата от 3 до 5 минути, след което да се отмие  newsm78

# 364
Втвърдяващи са по-скоро протеиновите финиши без отмиване като този със зелен чай на Афоджи и Редкен САТ.
Пише да се остави на косата от 3 до 5 минути, след което да се отмие  newsm78
Щом се отмива не е финиш Peace

Честита баба Марта и от мен!

# 365
  • Плевен
Честита Баба Марта и от мен момичета Hug

Желая на всички да сте все така позитивни, добронамерени и с красиви и здрави коси   bouquet

# 366
Честита Баба Марта момичета, да сте весели, засмени, бели и червени и най- вече здрави  bouquet

Аз си мисля, че не в Еластисайзъра, а Абсолюта е грешката. Писах го и в предишните постове. За мен Абсолют не акцентира върху проблема, а го "замазва" отгоре-отгоре.   Peace
един + и от мен за мнението на Feeling
Имам и 2-та продукта, Абсолюта ми поизправя къдриците, на 2-рия ден косата ми е за миене. Еластисайзъра (екстремния) ми ги прави мекички и еластични
yanads, колко пъти си използвала Еластисайзъра с друга мака (освен Абсолюта), те и другите момичета писаха, но и аз да ти кажа за обикновения Еластисайзъра, че е мнооого по лек Hug

# 367
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА нека бъдем живи и здрави

И аз съм на мнение ,че проблема е в Абсолюта,аз не го харесвам,освен да ми отежнява и омазнява косата по бързо друг ефект не съм видяла от него  Wink

# 368
  • София
Пише да се остави на косата от 3 до 5 минути, след което да се отмие  newsm78
А кой е тогава този финиш Редкен САТ, за който говори Мис Нели? Друг продукт със същото име ли има или този може да се ползва и за финиш?

Честита Баба Марта и от мен!

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 09:46 от Lodsi

# 369
  • София
Честита Баба Марта, дами!  Hug
Абсолюта и на мен ми омaзнява.

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 11:09 от Cesari/ Olia

# 370
aiki_ira, на пръв поглед косата дори изглежда нормална към плътна, но е възможно и да е от снимките  Peace

a.l.e.n.a, на теб и всички момичета и аз пожелавам ЗДРАВ дух в ЗДРАВО тяло Laughing Hug!!!
Косата ми винаги е била доста тъничка, а след лятото, когато пак беше дошло време да си направя кичурите я усетих изведнъж многоооо изтъняла. Като опънах един косъм на бял фаянс се виждаше даже как от плътен към корена става съвсем мършавичък към края ooooh!. ( Донякъде отдавам на добавки, които пих от май месец, но те не бяха за коса, подсилиха като цяло организма Rolling Eyes). Това ме отказа от кичурите нацяло Naughty
От ноември като добавих и протеина в грижите наистина постепенно почувствах как косата се преобразява, но още ми е трудно да улуча момента, за да не пренасищам.  Heart Eyes Сега наистина и аз като пипам ми се струва доста по-плътна от преди (но междувременно и доста скъсих дължината), а на снимката съм и след ботокс, въпреки че на 2-рия ден имаше повече обем, а надолу беше много хубаво пригладеничка и аз повече се харесах Blush

Сега да дам отзив и за пяната на Чи -  - много лека и приятна . Отначало като напръсках в корена и пипнах ми се стори малко лепкава, но като започнах със сешоара, нямаше нищо такова.Усещам лекота без никакво утежняване, все едно не съм слагала нищо, но дава много движение на прическата, гъвкавост , днес има повече обем, а прическата е абселютно запазена - очаквах да фиксира повече newsm78, но не ми се втвърди косата, както от други определено много лека, но обем си има. Аз ще добавя и лака на Чи, когато искам малко повече твърдост или за да запази, ако леко тупирам в корена. Мисля, че и тази пяна и Лореалския мус , който преди съм ползвала за обем в корена ще се харесат на дами с наистина много тънка косичка, при тях ще даде най-видим резултат. За мен пяната на Чи е по-добрата от двете. Peace

Да кажа и за тази маска на Алфапарф - подарък ми е от съфорумка (тя си знае коя е  bouquet) http://angelcosmetics.mymall.bg/products/Alfaparf-Semidilino-Dia … %D0%BA-200ml.html
Маската е гъстичка и докато я слагах си помислих, че ще е по-маслена имаше и брокатени частички в нея, които се зачудих дали ще се отмият и как ще се виждат след това. Много приятно бях изненадана от маската - лека е, но се чувства, за след ботокса ми дойде идеална. Придаде ми страшно много блясък, което засега най-много ме впечатли по нататък ще я пробвам пак с нещо друго - сега с шампоан за обем на Чи я комбинирах. Flutter
 Ако има още будни след поста ми - поздравления! bouquet
П.П. За пръв път след ботокса на следващото миене го чувствам все едно току що съм го слагала. Определено комбинацията от предния път е най-добра за мен Heart Eyes

# 371
Преди време бях питала за моята коса и си купих от ЗР Deep care маска и шампоан и Force vector термозащитно.Маската ми е слаба,от шампоана нямам никакъв ефект а от термозащитата-ужасно слепване,заплитане и сухота.Тогава ми бяхте препоръчали др. продукти,но аз четох,четох и купих тези и очевидно-сгреших.Косата ми е много третирана-от естествено почти черна -съм светло руса от  3 г,дължина-до средата на гърба.Накъсана е ,изтъняла,сухи краища,заплита се,мия я през ден и винаги я суша.Моля за предложение какви продукти да купя и какво да я правя.

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!Много здраве и усмивки да ни донесе!

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 10:22 от ilpe

# 372
aiki_ira, извинявай пропуснала съм поста ти, в който обясняваш с какво си запечатала ботокса, но би ли припомнила  bouquet

ilpe  не съм от специалистите, но вероятно спасението за твоята коса се казва ножица и след това ударно хидратиране с последващ протеин

# 373
Честита Баба Марта !

От цялата серия на ApHogee съм страшно доволна. Много жизненост Heart Eyes ,много плътност  Heart Eyesи здравина  Heart Eyes!
Единствено от
http://zlatnaribka.com/balsam-provitamin-bez-izplakvane-aphogee- … -ml-424-3406.html
косата ми стой някак прекалено мека и леко хвърчаща ,възможно е защото косъма ми е по-тънък и  при дами с гъсти и природно плътни коси да не е такъв резултата  Thinking.

# 374
  • в 1001-та нощ
Пише да се остави на косата от 3 до 5 минути, след което да се отмие  newsm78
А кой е тогава този финиш Редкен САТ, за който говори Мис Нели? Друг продукт със същото име ли има или този може да се ползва и за финиш?

Честита Баба Марта и от мен!

до колкото разбирам аз поста на Мис Нели - тя има предвид, че втвърдяват продукти с протеин, като Редкен - САТ (с отмиване) и финиши (без отмиване), какъвто е р-ра със зелен чай на Афоджи  Peace

ето цялата серия екстрийм на редкен - ще видиш какво финиши има, Редкен САТ не е фииниш  Peace или го е споменала като втвърдяващ продукт (с отмиване) или е имала предвид серията Екстрийм

Общи условия

Активация на акаунт